View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:46 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Prihláška Weider - Unholy Death knight 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Prihláška Weider - Unholy Death knight
Aby som to uviedol na spravnu vahu najprv killufast, to toc 25 som bol prvy raid za frost dk a osobne si myslim ze som v dmgi nebol zly, drzal som sa tak na 10-11 priecke priemerne, na niektorom bossovy aj vyzsie. Mortan Unholy tam nemam pretoze som si namiesto toho nahodil frost kvoli tomu ze mate vela UH dkciek. Unholy v pve som hraval dlho a tie glyphy su 2 varianty ako sa to da ist, bud pestilence/frost fever/dark death glyphy, zvolil som si variantu z pestilence a frost fever. Bone shield obnovovanie cez Blood tap, bez reapingu, ten sa vyplati skor az na ICC.

PS:Killufast porovnaj moj gear a gear Cooza ktory bol tiez natom raide z ktorym on topoval Dps, z tymto mojim gearom sa velmi tazko posuva na vyzsie priecky.

Sun Feb 17, 2013 8:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Glyph na obnovu diseasov cez pestilence ti je v pve na unholy akurat tak k hovnu :lol: a aj pvp sa bez neho da hrat dobre...

BTW docela by ma zaujimali talenty naklikane v nejakom calculatore a nie na posratom armory kde to ukazuje totalne napi..

Mon Feb 18, 2013 12:58 am
Report this post
Profile ICQ
Reply with quote
Skúšal som už veľa variant glyphov aj talenov na unholy, samozrejme nemám to len z vlastnej hlavy ale pozerám si na internete guidy a rád sa popytamhracov ingame .a nechám sa inšpirovať.Podľa mňa ale nieje priorita unholy čo teraz riešime lebo unholy spec už nemám a chodím frost, ktorý sa mi veľmi zapáčil a už budem pravdepodobne chodiť iba ten. Pvp talenty už som tiež vyradil z prevádzky a ako offspec mám blond tanka.

Mon Feb 18, 2013 6:25 am
Report this post

Reply with quote
Ok, pokud chceš hrát frosta, tak si napiš přihlášku za frosta. Theorycraft, rotaci, prioritu statů atp... Ještě se vrátím k tomu glyph of disease, který se vyplatit nemůže, pokud nemáš špatně složený eq nebo prostě neumíš hrát bez něj.
Nenapadlo mě, že BS by mohlo být něco jiného než Blood Strike, takže to ti schvaluju. Anyway si srovnej některé věci, protože v každém postu říkáš něco jiného.

Mon Feb 18, 2013 8:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mortan wrote:
Ok, pokud chceš hrát frosta, tak si napiš přihlášku za frosta. Theorycraft, rotaci, prioritu statů atp... Ještě se vrátím k tomu glyph of disease, který se vyplatit nemůže, pokud nemáš špatně složený eq nebo prostě neumíš hrát bez něj.
Nenapadlo mě, že BS by mohlo být něco jiného než Blood Strike, takže to ti schvaluju. Anyway si srovnej některé věci, protože v každém postu říkáš něco jiného.

To že by měl zkusit frosta za to můžu já, psal jsem mu že frost by se nám a to 2. ID hodil víc než UH, kvůli meel supportu, bohužel nemůžem skulla rozpůlit na 2 raidy a jinej enhač kvalitní se zatim neukázal.

Mon Feb 18, 2013 9:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
V sobotu nepřesvědčil, včera se nedostavil. NEPŘIJAT

Wed Feb 20, 2013 6:31 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2