Author |
Message |
Pilniczek
|
Re: Eprix - Fury/Prot War
proti
Sat Feb 16, 2013 9:25 pm |
|
|
Eprix
|
No když to tu bylo jednou tak jsem to nějak řešit nechtěl, ale vzhledem k tomu, že se tu objevilo už druhé neobjasněné proti chtěl bych se zeptat jestli by jste mohli nějak rozvést proč ? Napsal jsem vám něco špatnýho, mám low gear ? Beru vaše rozhodnutí, ale napsat k tomu proč jste se tak rozhodli by taky nebylo na škodu. Předem se omlouvám jestli jsem vás nějak tímhle dotazem urazil nebo něco, ale tohle mi vážně někdy nejde do hlavy.
|
Sat Feb 16, 2013 10:06 pm |
|
|
TheNameLess
|
Byl bych pro na zkoušku na 2. ID v úterý a podle výkonu se rozhodnout.
Sat Feb 16, 2013 11:12 pm |
|
|
Gorben
|
no tak já svoje proti rozvedu - když už dobíráme lidi na to druhé id, tak očekáváme pořádný eq, alespoň na úrovni našich altů... to bohužel s tímhle nesplňuješ. Další důvod je ten, že sám píšeš že jsi spíše PVP hráč. Ano neříkám že PVP hráči jsou na PVE špatný, (mojty Tounyboy by ti k tomu řekl své) ale sám víš že někoho "učit" PVE nikoho nebaví. Tocko je sice farma, ale nevěřím tomu, že bys měl v tom co máš na sobě dostatečný dmg na to, abychom tě vzali mezi sebe. Fury war točí hodně, ale musíš na to mít gear,což neni otázka 2-3 id s tim naším štěstím na drop. Ale pokud o to místo vážně stojíš, jsem pro to, abys klidně šel na zkoušku v uterý a uvidíme co s tebou. Na závěr ti řeknu že jsem spíše pesimista ohledně tebe, ale nějak doufám že bys mohl překvapit
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Sun Feb 17, 2013 2:25 am |
|
|
Pilniczek
|
No dáváš přednost PvPčku.. A tak tady jsou obavy z toho že jakmile equipneš DV HC tak s nástupem icc letíš na wrathful a na pve kašleš.. A ten gear, jak už psal nameless tak se nevyrovná ani některým altům.. Pokud se ale předvedeš na zkušebním raidu tak změním stanovisko na neutral
Sun Feb 17, 2013 12:48 pm |
|
|
Eprix
|
Že se někdo ozve skrz to, že chci jen DV a leave sem čekal. Když je potřeba jít raid a mám čas irl tak ho du a na PvPčko kašlu. Děláte jako by jste nevěděli v jakým je teď PvP na TS stavu. Stačí odehrát pár her týdně a ještě k tomu na 2.5k+ čekáme na arénu 5minut pokud někdo zrovna neloguje na podobným mmr. Abych vám řekl pravdu tak toho PvPčka už mám za ty roky taky plný zuby a chci konečně hrát něco u čeho si s lidma v klidu pokecám a budu mít fajn lidi kolem sebe v guildě. Taktiky na ToC a ToGC znám, protože sem ho párkrát byl a aby jste mě to *učili* nepotřebuju. Jen dodám, že je mi divný proč si skoro o každým původně PvP hráči myslíte, že chce jen nabrat gear a leavnout.
|
Sun Feb 17, 2013 2:38 pm |
|
|
TheNameLess
|
Eprix wrote: Jen dodám, že je mi divný proč si skoro o každým původně PvP hráči myslíte, že chce jen nabrat gear a leavnout. Nejsem tady v g dlouho a zatim tady z DB podobnou zkušenost nemam, ale z předchozích guild jo.... ale jak řikám, osobně bych ti dal šanci v úterý na 2. ID, podle výkonu buď inv bo ne, pak nějakej čas s nízkym rankem kdy stejně nic nelootneš a pokud by byl problém s upřednostňovánim PvPčka kick můžem vždycky...
Sun Feb 17, 2013 5:25 pm |
|
|
Eprix
|
Ok, takhle mi to vyhovuje EDIT : Tak chci moc poděkovat za raid x) Byl to jeden z nej raidů co jsem byl a takovej hladkej průběh až k anubovi je myslím si ukázkovej, bohužel jsem až po raidu zjistil, že jsem použil blbej přednastavenej EQ kde jsem neměl caplou expertise a proto jsem točil tak málo oproti Vesemirovi. Chtěl bych vás poprosit, jestli by jste mi nedali popř. jednu šanci na další ID nebo jiný raid kde bych už mohl jít ve správnem gearu. Předem díky moc za vyjádření x)
|
Sun Feb 17, 2013 6:01 pm |
|
|
NoMaster
|
A na Nomastera taky zapomene, hanba ti Každopádně je to člověk co opravdů ví! Je v pohodě a hlavně je to PíVíPínis!
|
Wed Feb 20, 2013 12:29 am |
|
|
Anshu
|
Myslim ze jeste jednu sanci dostat muzes. Uteri ta sama doba.
|
Wed Feb 20, 2013 8:17 am |
|
|
|