Author |
Message |
ondraorion
|
 Re: Sepulture-Demo/Affli
Zastávám názor že teorie je k ničemu, pokud to v praxi neuplatníš. Takže pokud budeš mít čas a zájem ukázat se, tak ve středu od 19:45 dostaneš šanci.
Před tím než tuto šanci využiješ, by ses měl zeptat sám sebe, zda je tvoje ego připravené na chvíle, kdy půjdeš hlavní raid jen jako náhradníka, budeš někým během raidu nahrazen, jako nováček nenabereš téměř žádný eq.
|
Fri Jul 26, 2013 12:55 pm |
|
 |
Sepulture
|
ondraorion wrote: Zastávám názor že teorie je k ničemu, pokud to v praxi neuplatníš. Takže pokud budeš mít čas a zájem ukázat se, tak ve středu od 19:45 dostaneš šanci.
Před tím než tuto šanci využiješ, by ses měl zeptat sám sebe, zda je tvoje ego připravené na chvíle, kdy půjdeš hlavní raid jen jako náhradníka, budeš někým během raidu nahrazen, jako nováček nenabereš téměř žádný eq. O EQ mi až tak nejde, ale ty frosty by mě mrzeli a hlavně by mě mrzelo to že bych se neukázal na všech bosse co umím právě, ale to už by byla vaše chyba  a jinak by to bylo ICC 25?? Ať vím na co si nedělat ID
|
Fri Jul 26, 2013 1:52 pm |
|
 |
TheNameLess
|
Můj hlas určitě nebudeš mít do doby než mi odpovíš na co jsem se tě ptal... To že máš overhit namísto DMG talentu.. vyhovovat ti to může ale je to kravina. Navíc myslim že 3 loci na raidu stačí a další by se neuživil. Nehledě na tvůj eq kde nám s progressem ICC 25 HC asi nepomůžeš což je to co teď podle mě potřebujem.
Fri Jul 26, 2013 2:31 pm |
|
 |
Fortune
|
me jsi svou prihlaskou a naslednymi komentari jiste nezaujal... argumenty typu hraje se mi tak dobre do prihlasek nepatri. Stejne jako obnazovani vlastniho ega, ktere je bezpochyby neumerne vzhledem ke tvym vykonum... takze co mi tu chybi? prijatelne argumenty, troska pokory a odpovedi na Namelessovy otazky...  Edit by Fortunik: btw pěkná přihláška do SFU  zřejmě na tebe nejsme jediní zlý - zkus popřemýšlet jestli chyba není na druhé straně 
Last edited by Fortune on Fri Jul 26, 2013 8:30 pm, edited 1 time in total.
|
Fri Jul 26, 2013 3:17 pm |
|
 |
Sepulture
|
Fortune wrote: me jsi svou prihlaskou a naslednymi komentari jiste nezaujal... argumenty typu hraje se mi tak dobre do prihlasek nepatri. Stejne jako obnazovani vlastniho ega, ktere je bezpochyby neumerne vzhledem ke tvym vykonum... takze co mi tu chybi? prijatelne argumenty, troska pokory a odpovedi na Namelessovy otazky...  Pokud vím tak jsem mu na tu odpověď odpověděl tudíž nemám co řešit. Pokud myslíš, že mé výkony jsou slabé tak se o tom přesvědčíme na TEST RAIDU. Pokud nějaký bude a pořád jsem nedostal odpověď jaké ICC to bude jestli 10 nebo 25.
|
Fri Jul 26, 2013 3:24 pm |
|
 |
Gonzales
|
Myslim, ze zadny test raid nebude... odpovedi jako je : " Dobře tak abych odpověděl. S touhle otázkou jsem se nikdy nesetkal a nikdy ji neřešil, tudíž nemám odpověď. I když jsem tuhle věc neřešil pořád se mi zdá, že i když ji neznám pořád hraji jak mám . Tudíž zbytečná otázka, pro mě." si strc za klobouk. Pro skillera tvyho levlu misto bohuzel nemame... Postavu jsi koupil, neumis za ni hrat, nemas equip, tvoje odpovedi jsou dost mimo realitu a navic dalsiho locka nepotrebujem Za me rozhodne NE
|
Fri Jul 26, 2013 3:40 pm |
|
 |
Valeer
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:30 pm Posts: 98 Location: Bratislava
|
vazne ne Proti
Fri Jul 26, 2013 4:25 pm |
|
 |
Ashlynnak
|
Slušně bych té nazval dementem. Je opravdu těžké odpovědět na otázku proč máš overhit? A nebo jaký spelly refresuji jiste dotky. Nick na offi když máš dole deathwinga já se tam na tebe poptam.... Třeba se ještě zasmeju
_________________ TitanS R.I.P 
|
Sat Jul 27, 2013 7:51 am |
|
 |
Sepulture
|
Ashlynnak wrote: Slušně bych té nazval dementem. Je opravdu těžké odpovědět na otázku proč máš overhit? A nebo jaký spelly refresuji jiste dotky. Nick na offi když máš dole deathwinga já se tam na tebe poptam.... Třeba se ještě zasmeju Over hit mám protože mi tak popadaly itemy... Haunt a SB resetuji corr+Shadow Embrance z talentu... A nick ti nedam za tu tvou slušnost.
|
Sat Jul 27, 2013 1:01 pm |
|
 |
Tatra
|
Len ma udivuje, či si stále pri tvojom správaní myslíš, že ťa príjmeme...
|
Sat Jul 27, 2013 2:27 pm |
|
 |
|