View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Tereskaa - Assa rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Tereskaa - Assa rogue
Blowkh wrote:
Angelic wrote:
Do guildy muzem vzit klidne pul twinstaru... Ale do raidu se misto uz najit nemusi.

Nejde o raidy, ale o to mit dalsi zenskou na mumblu

...fuj zenska. :shock:

Muj nazor na holcici svet wowka znate.
Jak psal Angelic, do guildy muzem nabrat treba celej server...ale do raidu chodej jen ty, co maj nejlepsi vykony, nic vic nic min. Ani kdybys denne kourila samotnymu raid leaderovi ti v tom nepomuze. (Mno, kdyz se nad tim zamyslim... :twisted: ) Proste jedina cesta do main raidu, je predvadet lepsi vykony nez ostatni.
Takze jestli by ti nevadilo, ze nebudes chodit main ToGC 25, dokud nam nepredvedes, ze jsi lepsi nez ostatni a pokud jsi z Prahy tak jsem PRO.

Btw - Info k vyjadrovani se k prihlaskam: Jsme radi, kdyz se vyjadri k dane prihlasce co nejvic lidi. Chceme znat vas nazor, nemusite psat, ze na vasem nazoru nezalezi. Jen ve finalnim rozhodnuti, se pocitaj jen verdikty lidi s fialovým, případně žůžovým nickem :)

Image
Image
Image

Sun Nov 11, 2012 4:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Fajn, jestli se sem vezme nekdy v budoucnu jina roguna tak toto bude prvni co vytahnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzalesi to myslis vazne? Do prdele tohle sme nepatri, tak se nenavazej do osobniho zivota a deni jinych hracu, rozebirej pouze wow stranku daneho cloveka, nikdo nema pravo narazet na osobni zivot jineho cloveka!

Sun Nov 11, 2012 4:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dal se uz nebudu vyjadrovat.-.......

Sun Nov 11, 2012 4:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
na par hodin to lockuju...

Image
Image
Image

Sun Nov 11, 2012 4:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
unlock, aby nam k tomu mohla Tereska rict svoje :)

Image
Image
Image

Sun Nov 11, 2012 5:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Grubis: Pis si tu co chces, me je to u ***. Jen si myslim, ze tu meles sracky. Co se toho meho odchodu z Cilmelye tyce, slo o to, ze se mi sral do osobnich veci, urazel me a napadal... To mi covece rekni kdy ja jsem tohle udelala?!
Wulfrig: Dekuju ze se tu za me tak peres, samozrejme bych byla rada kdybych s tebou mohla zase spolecne hrat, ale pokud me tu nechtej, nebudu se tu s nikym hadat. Jak rekli - pujdu o dum dal. :)

Nakonec si opravdu nemyslim, ze je vhodny se tu vyjadrovat stylem: "Ani kdybys denne kourila samotnymu raid leaderovi ti v tom nepomuze. (Mno, kdyz se nad tim zamyslim... )" Je mi jedno z jakyho duvodu to bylo napsany.. Ani v Cilmelyi jsem zadny vyhody nemela, seřvali mě za každou chybu, za low dmg atd. a jsem jim za to vděčná. Nebyt jich, nebudu tak dobra jak ted. ;) Jen bych priste prosila trosku slusnejsi prirovnani. :P

Když řeknete ne, tak ne. Ja to přežiju, je to jen hra. :D

Přihlášku jsem si podala, jen protože mi člověk od vás z guildy řekl, že nemáte teď moc aktivní roguny.

Sun Nov 11, 2012 6:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Wulfrig wrote:
Fajn, jestli se sem vezme nekdy v budoucnu jina roguna tak toto bude prvni co vytahnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzalesi to myslis vazne? Do prdele tohle sme nepatri, tak se nenavazej do osobniho zivota a deni jinych hracu, rozebirej pouze wow stranku daneho cloveka, nikdo nema pravo narazet na osobni zivot jineho cloveka!

Myslim si, ze si uplne nepochopil nektere vety... Nikdo se tu nenavazi do osobniho zivota, jen jinou formou vyjadruji, jaky mame aktualne stav rogun v guilde a mist na raidy.

Ted nevim co si o tobe myslet! Ty nemas co vytahovat v budoucnu, je to jen nase volba, koho do g vemem a koho ne.

Sun Nov 11, 2012 6:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevidim bindy.
Prijde mi, ze mas az moc hitu. Trinket na hit vymenit za nejaky na ap?
Lentilky nepouzivas?

Sun Nov 11, 2012 6:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Bindy nevim proc nejsou videt, ale opravdu nejsem klicker..
Vim ze mam celkem dost hitu, a chtela jsem vymenit trinkety za Dark Matter, Verdict samozrejme, nebo pripadne jeste za Pyrite infuser, bohuzel jsem nemela ani na jeden stesti.
Lentilky pouzivam v krajnich pripadech. Vzdy jsem mela za zadkem mladyho jako heal, a vedela jsem ze se mi nemuze stat ze umru. Mladej uz ted neni, tak jsou i lentilky.
Nejake dalsi otazky?

Sun Nov 11, 2012 6:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Není treba si myslet vubec nic, muj podil na tomhle pribehu uz skoncil, vracim se zpet do sveho ja,kde budu premyslet o tom jestli na tohle forum jeste nekdy neco napisu.

Nereknu kdyby to byla prace a slo tu o prachy, nereknu ani popel, s timhle pristupem ja nechci nic mit spolecneho. Navic kdyz to bylo na doporuceni jednoho clena (jmenovat ho nebudu)..... mam naladu pod psa tak se kdyztak omlouvam za sva jednani, jen Angelic precti si poradne co tam Gonzales napsal pak se vyjadruj k celemu deji problemu. Ty to opravdu nevis. :( Skoda :( Chci byt jenom stastnej nic vic proto sem tak neprijemny, je to vule krizova, vule meho srdicka :( :(

S pozdravem Wulf

Sun Nov 11, 2012 8:06 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next