Minimaa, Warlock, Destro/Demo
Author |
Message |
Gonzales
|
Re: Minimaa, Warlock, Destro/Demo
Tak je pravda, ze corruption se do rotace u dema nedava, je pravda ze mas par nedostatku v talentech + nic moc socketovani. Ale zase to enni nic, co by se nedalo napravit. Equip jsem jeste nevidel. Screen DPS z yogga asi hned tak mit nebude, to by sme se taky nemuseli dockat. Pravda je, ze locka potrebujeme a kdyz projevi snahu tak se vypracuje Ja jsem Pro na zkousku, nejvic se teho stejne pozna primo v raidu....
|
Thu Nov 10, 2011 3:06 pm |
|
|
Angelic
|
Guest wrote: takze zacnu takhle: spirit se do locku dava protoze myslim ze cca 30% spiritu je preveden do sp, bude mensi problem dodat dps z takovych bossu jelikoz nemam guildu ktera by se tam dostala...davam si na zbran firestone abych mel vetsi crit na destro na demo si dam spell stone aabych mel vetsi haste na spirit sem uz odpovedel, 2/3 backlash mam protoze to je talent do pvp v pve se tak moc nevyuzije jelikoz do mne nikdo nemlati kdyz ma tank agro a kdyz se utrhne add a bouchne do mne tak se automaticky procne a 4/5 unholy power to nevim jak bych se vyjadril asi mne uz proste nezbyli talent pointy , ale stejne pojedu demo, kdyz mi rocne backlash automaticky vystrelim incinerate jelikoz je instantni, sp>crit>haste>sirit u demo sp>haste>sirit>crit ale diky mammrde ze mi tak veris U spiritu jsem cekal, ze jeste zminis glyph of LF a okolnosti, kdy se vyplati. Firestone se dava kvuli increases damage dealt by direct spells by 1%. Backlash pridava crit, na nejaky instant ti sere pes. Nezodpovedel si otazku s glyphem a talentem Backdraft, ale to uz nepis, jen dodej ten detail dmg z recountu.
|
Thu Nov 10, 2011 3:28 pm |
|
|
Moomi
|
klidně z 10 manu, za mě zatim ne (popripade kdyby nekdo od nas skladal nekolikatou desitku tak by te mohli vzit)
Thu Nov 10, 2011 3:44 pm |
|
|
Fortune
|
Guest wrote: takze zacnu takhle: spirit se do locku dava protoze myslim ze cca 30% spiritu je preveden do sp kdyz uz zminujes 30% spiritu do SP z armoru , tak rekni jeste 9% za talent a 20% z LT glyphu kdyz si pripoctes kinga tak je to 64,9% tzn, ze z kazdeho 1 bodu spiritu dostanes 0,649 bodu do sp takze proc mas v headce 16spiritu = 10,384sp (po pricteni 9sp z bonusu itemu, dostavam 19,384sp) a ted gem 9 SP + 8 Spirit (9 + 5,192 + 9 = 23,192) takze prosim podloz konkretnimi vypoctenymi hodnotami, proc mas v headce ten pure spirit gem a kdyz uz budes v tom, tak muzes jeste vysvetlit ten gem sp + spirit na rukavicich, to je pro me taky zahada (svym gemem ziskas 5,192 sp ze spiritu + 9sp + 4 crit rate tzn 14,192sp +4crit rate) pure SP gem dava 19sp podle toho co jsi psal za priority Guest wrote: sp>crit>haste>sirit u demo sp>haste>sirit>crit mi to nejak nesedi ale tak sup do vysvetlovani je mozny ze jsem neco nezapocital, ale tak to mi treba predvedes ve svych vypoctech Fortunik
|
Thu Nov 10, 2011 5:05 pm |
|
|
Gorben
|
tvle gnome nezapomínej že on ještě není na vejšce jako my =DDD takovýhle výpočty no fuj
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Thu Nov 10, 2011 5:30 pm |
|
|
Fortune
|
tak tohle je o cislech kdyby bylo wowko o tom, ze bude davat vic dmg kdyz se bude pri hrani stourat v nose, tak to jako argument vezmu
|
Thu Nov 10, 2011 5:33 pm |
|
|
Guest
|
omg fortune ja nechapu jak muzes neco takhle pocitat zaprvi nakejch 60% je uplna picovina protoze kdyz dam Life tap bez bufu da mi to stejne jako s buffama a kdyz mam 2800sp v raidu tak mi to da jen o cca 200 sp vic kdyz nemam 4/5 do setu ale to uz je jedno uz nemam co bych napsal tak dystak reknete jesi mate zajem nebo ne at vim jak na tom sem.
|
Thu Nov 10, 2011 5:34 pm |
|
|
Fortune
|
to ze to nechapes je mi lito, ale porad tu nevidim odpovedi na otazky ktere jsem psal
k tomu co pises mas nejaky dukaz? bez priestovskeho spirita mam z LT 142 SP s nim 158 SP (proc by se asi buffovalo???)
zajimavy ze nemas co napsat kdyz jsi zatim ani jednou neodpovedel na otazky ktere jsem tu napsal
|
Thu Nov 10, 2011 5:48 pm |
|
|
Gorben
|
Guest wrote: omg fortune ja nechapu jak muzes neco takhle pocitat zaprvi nakejch 60% je uplna picovina protoze kdyz dam Life tap bez bufu da mi to stejne jako s buffama a kdyz mam 2800sp v raidu tak mi to da jen o cca 200 sp vic kdyz nemam 4/5 do setu ale to uz je jedno uz nemam co bych napsal tak dystak reknete jesi mate zajem nebo ne at vim jak na tom sem. Jako sorry ale pokud nejsi schopnej maximalizovat své výkony i za cenu nějakejch výpočtů a porovnání dmge v určitejch situacích tak se nemáme o čem bavit... snad každej od nás byl párkrát na dummy a zkoušel různý styly eq a dmgování,tak nevidím jedinej důvod proč bys to nemohl dělat ty,ale pokud s tím máš takový problém,což podle reakcí asi máš,tak se nemáme dále o čem bavit
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Thu Nov 10, 2011 5:56 pm |
|
|
Guest
|
pohoda hele ja si odal prihlasku snazil sem se ukazat co umim ale napsat to neni tak lehky ale kdyz si myslite ze na to byt u vas nemam tak ja vam to rozmlouvat nebudu ale diky ze jste odepisovali.
|
Thu Nov 10, 2011 10:01 pm |
|
|
|