View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:35 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Toax, lock Destro/Demo 
Author Message

Reply with quote
Post Toax, lock Destro/Demo
Zdravím,
doufám, že vás moje přihláška neunudí k smrti, takže radši rovnou přejdu k tomu, co Vás zajimá, aby jste to nevypnuli ještě před tím, než dojdete k obsahu příspěvku. :)
Nick:Toax
Class a spec:Jak název topicu napovídá - Warlock, Destruction/Demology.
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Toax (momentálně tam mám pvp eq, nicméně mam full t7.5+pve doplňky. ;)

WoW historie a zkušenosti: WoW jsem si poprvé zapnul někdy v sprnu roku 2005, kdy maximalní počet online lidí na free serverech dosahoval astronomických hodnot okolo 40lidí online a podobný byl i nejvyšší lvl. Zhruba o měsíc později jsem prchl na "offik", tehdy ještě server Shadowmoon, kde se soustřeďovala většina české komunity, tam jsem si úspěšně doexpil warlocka a paladina a našel si guildu, kde jsem působil až do konce své kariéry na offiku, což bylo cca dva měsíce po příchodu TBC.
Co se raidů týče, tak můj progress začal v UBRS a MC, nedlouho poté po otevření BWL jsme pokořili Nefariana, ještě o něco později AQ20/40 a nejpozději Naxx. Po příchodu TBC jsem jěště zažil Gruul's Lair a full clear Karazhanu(někdě na youtube se nám do dnes váli 1st kill Nightbana) a nedlouho poté jsem ukončil svojí kariéru na oficialním severu.
Poté někdy v roce 2009 jsem si udělal shamana na twinstaru, kterého jsem později vyměnil za warlocka(Once warlock, forever warlock ;)) a s přestávkami zde působím až do dnes.
Na twinstaru mám zkušenosti(ve zkratce) TBC: full cleary: Kz, SSC, Eye, GL a začátek BT)
Wotlk: Naxx10/25, EoE10/25, OS(+1 až +3)10/25, VoA 10/25
Historie postavy a guildy: Historii svojí postavy už jsem stihnul popsat ve zkušenostech, nicméně mé guildy byli na TBC Lords of the Phoenix Wild( kteří se stihli rozpadnout v době kdy jsem měl přestávku) a na wotlku krom pár začínajících guild jsem byl ve Forbidden Division.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Takhle dopředu se neodvážím plánovat. :)
Proč chci právě k Vám: Hledám guildu, která už má něco za sebou a taky fajn kolektiv, kde si člověk mimo hraní taky pokecá. ;)
Jak často a kdy jsem online: Většinou od pondělí do čtvrtka a neděle jsem online od odpoledne až do "noci". Většinou to záleží na hodně věcech jako jsou přednášky, přítelkyně(WoW reputation: Hated) a jiné nepředvídatelné faktory.
Alti: Nula nula nic, expení zrovna neholduju. ;)

O osobě:
Věk:21
Pohlaví: můž ;)
Povolání: student VŠ.
Něco zajímavého o mně: Těžko říct, to je věc, na kterou Vám já asi neodpovím. ;))

Uff, to by bylo asi tak všechno. Doufám, že jsem na nic nezapoměl, více infa Vám kdyžtak rád doplním ingame, ;)

Sat Mar 12, 2011 8:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Toax, lock Destro/Demo
Pokud vim, tak demo lock dava incinerate pouze pokud procne molten core, tak nechapu, proc mas glyph of incinerate a nemas misto neho raci na metamorphosis. Nekde jsem slysel, ze se chodi s felguardem :)

A nechybi ti talent improved shadow bolt?

Sat Mar 12, 2011 8:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic wrote:
...

S felguardem mozna nekdo chodi, ja preferuju impa protoze +5% fire dmg + 5% do critu a jeste + sp bonus za staty demona( Felguard +5% damage done a 5% dmg redukce, coz je mi v raidu stejne fuk). Docela me prekvapuje ze to rozebiras takhle do podrobna. :) Jinak ty talenty a glyphy nejsou urcite konecny, spis sem ted ve fazi, kdy je ruzne pozmenuju a zkousim jakej "setup" by vyprodukoval vic dps. Takze to, co tam ted mam bych urcite nebral jako konecnou a hotovou vec. ;)

Last edited by Toax on Sat Mar 12, 2011 8:38 pm, edited 1 time in total.

Sat Mar 12, 2011 8:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
A pouzivas incinerate na vyplneni rotace?

Sat Mar 12, 2011 8:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic wrote:
A pouzivas incinerate na vyplneni rotace?

Pokud procne molten core, tak ano. Jinak ne. CoE+Corruption + Immolation + Shadow Bolt /Incinerate/Soul Fire.

btw ted to mam takhle viz armory az se to aktualizuje. ;) http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc. ... 0000000000

Na SP s felguardem to vychazi opravdu lepe, nez ten puvodni build, akorat neni blood pact. ;)

Sat Mar 12, 2011 8:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ktery se vetsinou nestackne se staminou :)

Sat Mar 12, 2011 9:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty

Sat Mar 12, 2011 9:18 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]