View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 2:08 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Xip Rogue 80 
Author Message

Reply with quote
Post Xip Rogue 80
O postavě:
Nick:Xip
Class a spec: Rogue Assassination/Assassination
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... imos&n=Xip uvidite tam PvP EQ dvovod nemam poriadny PvE a nemam skym nazbierat tak zbieram zatial PvP nech aspon niečo mam...
Screen UI: prave na tejto postave screen z raidu nemam :(
WoW historie a zkušenosti: WoW hrajem uz 6rokov na Twinstare od jeho vytvorenia čiže 2roky a nejake tie mesiace..Mam prejdene všetky HC dungy a všetky 10/25Man ktore su na twinstare otvorene....UD mam všetko clear okrem Yogg-Sarona....
Historie postavy a guildy: Tuto postavu s ktorou sa hlasim som nevyexpil ale kupil hraval som od rozdelenia serverov na Phobose taktiež Roguna nick Xip ktoru som si pekne sam vyexpil od 1lvl ale som ju predal lebo som skončil s WoW donutil ma real life.... bol som tam v guilde Unique ako Class Leader Rogunov...
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Bohužial žiadnu guildu na tejto rogune zatial nemam....
Proč chci právě k Vám: Poznam od vas par hračov napriklad Nexus-Priest.... a davnejšie pred rozdelenim serverov som bol vo vašej guilde nick Ronddar Elemental Shaman....mam chut si zase poriadne zaraidovat....
Jak často a kdy jsem online: tak teraz sa bliži leto uz je aj tu tak tu budem stale a z raidami to neni vobec problem....času mam teraz dost
Alti: zatial nemam prve si vyequipujem tuto postavu ptm bude čas si robit druhu.... :)

O osobě:
Věk:16
Pohlaví: Muž
Vyznání: Katolik
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Pochadzam zo Slovenska presnejšie s Košic....rad športujem ako napriklad Behanie, Plavanie, Posilovanie, Futbal, Hokej, Volejbal atd.....a aby som nezabudol rad hravam WoW :D Studujem v Košiciach na Strednej Odbornej Škole Hutnickej odbor Mechanik Počitačovich Sieti....som na dievčata :D :D :D

Mon Jun 27, 2011 4:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Xip Rogue 80
a s jakym eq bys chtel jit do ud? nevim no... nick mi neco rika, ale eq je podle me nevyhovujici (muj nazor nema vahu, o prijeti/ neprijeti rozhoduji jini, takze nesmutni)

Mon Jun 27, 2011 6:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neblázni,dyt nemáš ani ten pvp eq pořádnej =/ ... NE

Mon Jun 27, 2011 8:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Mon Jun 27, 2011 10:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
kdyby jsi měl jinou klasu s gearem na podobné urovni je aspon teoretická šance že nebudeš poslední v damáži.s rogunama je to ted tak že jen ti nejlepší a hodně dobře oblíknutí dávají dmg kterej potřebujeme.v tomhle stavu kdyby jsme tě brali na raid tak jsou hard mody zase o něco hůř dosažitelné.a my už si nemůžeme a nechceme dovolit nedávat hard mody které zvládnuté máme.to platí o 10m i 25m UD.těžko by jsi se prosadil to je můj názor a proto jsem proti přijetí

Tue Jun 28, 2011 12:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tak zase bych ho uplne nezavrhoval, ukaž nam dmg z nejakyho eventu a budeme o tobe premejslet.. gear neni všechno viz cappy, kterej je rad že se udrzi tesne nad tankem :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Tue Jun 28, 2011 3:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Neblázni,dyt nemáš ani ten pvp eq pořádnej =/ ... NE

ten PvP EQ bude a to brzo

Tue Jun 28, 2011 4:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Vithar wrote:
tak zase bych ho uplne nezavrhoval, ukaž nam dmg z nejakyho eventu a budeme o tobe premejslet.. gear neni všechno viz cappy, kterej je rad že se udrzi tesne nad tankem :D

ked nejaky bude sa zucastnim a EQ tu riesite EQ neni vsetko ide hlavne o skusenosti v raidech

Tue Jun 28, 2011 4:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
To máš sice pravdu,ale equipovat dalšího člověka se mi moc nechce... a do té doby než ten eq nabereš tak dáš dmg jak tank (sorry jestli tě podceňuji,ale vím to z vlastní zkušenosti) Nejsem zastánce nějakýho gear score a už vůbec ne tvrzení že pouze eq dělá dmg,ale i já přišel na to že gear dělá divy :D Zase na druhou stranu Buchta na raidy s odpuštěním sere a Cappy,no svým způsobem už taky... Další věc je ta že začínají prázdniny,tudíž těch raidů moc nebude a ten eq u nás nebudeš nabírat lehce a rychle ... Myslím že bys měl zkusit štěstí jinde,tady ti to nesedne ;)

Tue Jun 28, 2011 5:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
To máš sice pravdu,ale equipovat dalšího člověka se mi moc nechce... a do té doby než ten eq nabereš tak dáš dmg jak tank (sorry jestli tě podceňuji,ale vím to z vlastní zkušenosti) Nejsem zastánce nějakýho gear score a už vůbec ne tvrzení že pouze eq dělá dmg,ale i já přišel na to že gear dělá divy :D Zase na druhou stranu Buchta na raidy s odpuštěním sere a Cappy,no svým způsobem už taky... Další věc je ta že začínají prázdniny,tudíž těch raidů moc nebude a ten eq u nás nebudeš nabírat lehce a rychle ... Myslím že bys měl zkusit štěstí jinde,tady ti to nesedne ;)

no ja ta chapem tieš že sa ti nechce ale nejaky ten EQ si viem zohnat sam na to su profky HC dungy a nwm ci chodite este naxx pochybujem tak s worldom by som vedel si ties nabrat....no cez prazdniny vonku zabava, prava atd... to tieš chapem...hmm no nevadi tak ako hovoriš skusim štastie inde :)

Tue Jun 28, 2011 5:18 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next