O postavě:
Nick:Xip
Class a spec: Rogue Assassination/Assassination
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... imos&n=Xip uvidite tam PvP EQ dvovod nemam poriadny PvE a nemam skym nazbierat tak zbieram zatial PvP nech aspon niečo mam...
Screen UI: prave na tejto postave screen z raidu nemam

WoW historie a zkušenosti: WoW hrajem uz 6rokov na Twinstare od jeho vytvorenia čiže 2roky a nejake tie mesiace..Mam prejdene všetky HC dungy a všetky 10/25Man ktore su na twinstare otvorene....UD mam všetko clear okrem Yogg-Sarona....
Historie postavy a guildy: Tuto postavu s ktorou sa hlasim som nevyexpil ale kupil hraval som od rozdelenia serverov na Phobose taktiež Roguna nick Xip ktoru som si pekne sam vyexpil od 1lvl ale som ju predal lebo som skončil s WoW donutil ma real life.... bol som tam v guilde Unique ako Class Leader Rogunov...
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Bohužial žiadnu guildu na tejto rogune zatial nemam....
Proč chci právě k Vám: Poznam od vas par hračov napriklad Nexus-Priest.... a davnejšie pred rozdelenim serverov som bol vo vašej guilde nick Ronddar Elemental Shaman....mam chut si zase poriadne zaraidovat....
Jak často a kdy jsem online: tak teraz sa bliži leto uz je aj tu tak tu budem stale a z raidami to neni vobec problem....času mam teraz dost
Alti: zatial nemam prve si vyequipujem tuto postavu ptm bude čas si robit druhu....

O osobě:
Věk:16
Pohlaví: Muž
Vyznání: Katolik
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Pochadzam zo Slovenska presnejšie s Košic....rad športujem ako napriklad Behanie, Plavanie, Posilovanie, Futbal, Hokej, Volejbal atd.....a aby som nezabudol rad hravam WoW

Studujem v Košiciach na Strednej Odbornej Škole Hutnickej odbor Mechanik Počitačovich Sieti....
som na dievčata