Peter - Affli/Demo Warlock
Author |
Message |
Abolished
Joined: Thu Jun 16, 2011 8:31 am Posts: 119 Location: BA, SVK
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Peter - Affli/Demo Warlock
O postave:Nick: Peter Class a spec: affli/demo lock Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=PeterTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): hit cap mam, Rotace: Life Tap( pred pullom), trinket+ potioy na haste, Shadow Bolt, Haunt, Corruption, Unstable Affliction, Cruse of Agony, spam Shadowbolt + udrzovatnie all dotiek na targete + pod 25% obnovenie Haunt a Ustable Affliction a Drain Soul+ držanie dotiek, 2922 SP selbuff, sockety (resocketujem na haste) zatial len 782haste ale už na tom pracujem, a prečo?... Lebo konečne chcem chodiť raidy s normalnou guildou a nebyť iba ako rezervné koleso v guilde…že ak niekto vypadne, tak môžem ísť raid. + Chuť hrať. Addons: Omen DBM WoW história a skúsenosti: WoWko hrám od TBC cca 5 rokov, locka hrám približne pol roka a myslím že sa mi darí História postavy a guildy: Táto postava je výnimočne jediná kúpená na mojom acc, 5K gs + som si doháňal sám, predchádzajúce guildy: Madlight in Night, Legion, I am Murloc. Dôvod(plánovaného) odchodu z guildy: Madlight in Night:Raidovali v čase kedy som ja nemohol, a mali aj škaredý tabard:D Legion: Prednosť mali hráči, ktorí tam boli najdlhšie, nováčik nemal šancu a len čakal na príležitosť, kedy nejaký starší člen nestihne raid, aby som mohol ísť ja I am Murloc: Guilda, ktorá ma nabrala len preto že keď som s ňou šiel tak som mal najvyšší overall DMG z ich guild raidu(bol som world doplnenie). V tejto guilde som nicely týždeň, a v nej len čakám na vyjadenie sa ohľadom prihláśky k DB Prečo chcem práve k Vám: Lebo ste jedna z mála guild, ktorá keď sa dohodne že sa ide raid, tak sa ide a keď som bol raidy s Vašimi členmi, newipli sme ( aspoň nie ich chybou) + chuť učiť sa od jednej z najlepších guild. Jak často a kdy jsem online: Väčšinou denne po škole až do večera/noci. Môžeš byť online do 24:00? Sem tam áno, ale tiež mám rád spánok, ale 1-2x týždenne to zvládam( ak rodičia privolia) Koľko máš FPS: približne 40 Alti: Petugko (warrior) O sebe:Věk:17 Pohlavie: muž Povolání: študent Niečo zaujímavé o mne: Som mladý, pekný, mám čierne vlasy, hnedozelené oči, mám atletickú postavu v škole čisté jednotky, rád klamem a orypávam ľudí ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) (Milujem šport- neklamem ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) ) //EDIT: Abo: na forku blbne reg. tak to sem davam v jeho menne,. odpovede mu preposielam na mail.
_________________ Blade with whom I have lived, blade with whom I now die, serve right and justice one last time, seek one last heart of evil, still one last life of pain, cut well old friend, and then farewell.
|
Sun Sep 22, 2013 11:57 am |
|
![](./styles/wow_alliance/theme/images/spacer.gif) |
Rowira
Joined: Tue Feb 15, 2011 9:53 pm Posts: 270 Location: www.facebook.com/margotkab
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Peter - Affli/Demo Warlock
Registrace funguje, tak to zkus znovu. Tvuj ucet by mel normalne fungovat, pokud ses petercuj.. A s lockama problem nemame, za mě zatim NE, at se vajadřá Abo, jelikož se azi znáte intimně... podle toho se uvidi
Smrt gnomům...
|
Sun Sep 22, 2013 3:47 pm |
|
Abolished
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Peter - Affli/Demo Warlock
Rowira wrote: at se vyjadří Abo, jelikož se azi znáte intimně... podle toho se uvidi
Smrt gnomům... nepoznáme,. len mi pisal ingame. Pravda je že lockov je síce dosť,. ale Keksi pvpčkuje, Xatra písal na RP ze sa mu nece,.. v Lockoch sa nevyznám,. bodlo by ak by to ohodnotil niekto uvedomelý.
_________________ Blade with whom I have lived, blade with whom I now die, serve right and justice one last time, seek one last heart of evil, still one last life of pain, cut well old friend, and then farewell.
|
Sun Sep 22, 2013 4:39 pm |
|
Peter
|
Ahojjte, tak konečne mi uznalo registráciu, Thenameles mi povedal že vám vypadol 3 lock do 25 raidov tak som is povedal, že dám prihlášku, nemôžem predsa len nič ztratiť + dik zatiaľ za vyjadrenia.
|
Sun Sep 22, 2013 8:11 pm |
|
Angelic
|
Bylo by dobre, kdyby se jeste vyjadril nejaky lock...
|
Tue Sep 24, 2013 3:38 pm |
|
TheNameLess
|
Sry že mi to tak trvalo.. Napíšu zde sem svoje výtky, jejich oprava / diskuze o nich přes Mumble kdyžtak.
1. nelíbí se mi glyphy na demo lockovi: na většině boss fightů nejlíp vychází Quick Decay, Life Tap a Felguard 2. na boty bych doporučoval Tuskara i přes warlockej port 3. k "rotaci": nemyslim si ze by haste potky byli na afflinu lepší, Wild Magic by měl vycházet líp (i když zkombinovat to s procem t10 bonusu neni často na 2 potky možný) 4. chybí ti tam že pod 35% se recastí corruption kvůli Shadow Embrance
Teď dotazy: jak clipuješ DoTky? mohl bys popsat princip fungování Corruption? (který staty se mění při refreshy, který se ukládaj při castu?)
_________________![Image](http://imageshack.us/a/img37/2400/demonsignaturafinal.jpg)
|
Tue Sep 24, 2013 3:54 pm |
|
Peter
|
Odpovede: 1. lock bol kúpený čisto s Demo talentami, nemal dualy. Hned po kúpe som si spravil dualky a skoro vóbec som nehral demo locka, iba afflinu = preto mám tieto glyphy( sú pôvodné) 2. Nemal som hit cap, áno plánujem to meniť, ale myslím že počkám až mi padnú nejaké lepšie botky, kedže teraz nemám veľa peňazí(obchody su na prd) 3. Myslím že Haste potky sú lepšie kóli procnutí Corruption, od toho mam Quick Deacy 4. Ďakujem za pripomenutie ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) na otázku som dohodnutý s TheNameLess ze odpoviem cez Mumble
|
Tue Sep 24, 2013 7:32 pm |
|
Tatra
|
Ja som proti, boli sme ICC 25, síce došiel len na Queenu a Sindru, pričom sme Queenu dali hneď a Sindru po prvom wipe zabalili, tak prvý Blistering znamenal pre ňho smrť. Na Queene tiež za ostatnými lockmi zaostával, no recount z Queeny nie je relevantný...každopádne si nemyslím, že potrebujeme ďalšieho človeka čo nezvláda primitívne taktiky.
|
Fri Sep 27, 2013 2:06 pm |
|
Abolished
|
na tom ICC sa mi tiež nepozdával,. dmgovo nič prekvapujúce,. smrť na blistering, za lock, srsly. Nepáči sa mi ani Quote: Môžeš byť online do 24:00? Sem tam áno, necitím sa v raide dobre ak ho niekto v strede leavni.. za mna proti (ne žeby to malo váhu, ale tak aby som sa vyjadril no)
|
Fri Sep 27, 2013 5:06 pm |
|
Peter
|
Prijímam námietky, ale s Tatrou nesúhlasím... na Queen som mal z lockov ak sa dobre pamätám najvyssí dmg, nemožem za to že som dostal kusanec ked mala 20% , a k tej Sindre... to je už pravda, ale čo už myslím, že chyby robí každí + bol som ju prvý krát, kedže som sa nedostal do guildy, ktorá by bola schopná dostať sa tak ďaleko ( taktiky som sa učil z youtube).
|
Fri Sep 27, 2013 8:37 pm |
|
|