Author |
Message |
swallow
|
Swallow shaman
OSOBNÍ INFO:Nick: Swallow Class a spec: Rshaman (dual enha, ale hrozny gear spis odpad z 5 manu a nejaka setovka), pripadne jsem ochotny se predelat na ele (ovladam lip jak enha a budu mit aspon hezky pocit) Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=SwallowScreen UI: bohuzel jej nemuzu dodat kvuli docasne nefunkcnosti PC (stejne tam neni nic zajimaveho, pouzivam defaultni UI, kazdy spell ma svuj vlastni bind, addony jenom recount dbm a obcas healbot) Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Aspon 40% crit v raidu, pak haste a haste/sp, snazim se dosahnout aspon soft capu 1230 haste, talenty mam nejlepsi Healovani: ES na tanka nebo na toho kdo dostava nejvic dmg, riptide hot, jinak main heal chain, pripadne rychly HW na ktery mam samozrejme talent, LHW skoro vubec nepouzivam DBM? Omen? dbm mam omen nemam (zatim jsem nikdy nepreagroval takze si nemyslim ze to je tak dulezite u healu) WoW historie a zkušenosti: Vlastni vyexpena postava, hraju to uz tak dlouho ze vlastne nevim kdy a jak jsem zacal, prosel jsem par serveru nez dosel na twin, behem te doby jsem se naucil hrat hlavou, samozrejme mam praxi za svoji class Na chvili jsem byl v guilde Cilmelya. Na twinu mam odchozene vse krome UD a ICC (prestal jsem driv nez se otevrelo, nedavno jsem se vratil) ICC viz vyse (akorat jsem byl marowgara, jinde jsem se nedostal kvuli GS - uprimne nesnasim kdyz se nabira podle cisla a ne podle schopnosti, vim na co mam tak sakra kde je problem), ALE! rychle se ucim, nemam problem stravit chvili na wowheadu nebo podobne strance podivat se co kdo dela a pak to uvest do praxe (vetsinou mi staci zajit neco jednou a pak uz to vim na 90%) Důvod odchodu z Vaší stávající guildy: Mel jsem neplanovanou dlouhou pauzu takze me logicky kickli. Proč chci právě k Vám: Chci se nekde usadit a zapadnout, taky hledam nejaky challenge a guildu kde muzu rozvijet sve schopnosti. Taky mate dobrou povest. Jak často a kdy jsem online: Kazdy den odpoledne (nemam problem sedet u pc do noci, nic mi v tom nebrani) Můžeš být online do 24:00? ano Máš mikrofon a zvládáš ho používat? mam mikrofon a moc toho nenamluvim Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? 15-30 Alti: zadni OSOBNÍ INFO:Věk: 18 Pohlaví: Samec Povolání: student Něco zajímavého o mně: Je mi 18 let, tento rok ukoncim (doufam) gymnazium, bydlim v jedne dire kterou ani wikipedie skoro nezna. Jsem velmi spolehlivy, obetavy, verny, mam smysl pro rad a poradek. Neni semnou sranda pokud vas neznam. Take jsem celkem klidny, nejsem tvrdohlavy, nekonfliktni. Mam rad fotbal, wowko, kamose, holku a jidlo. Nesnasim nespravedlnost, lidi so se po jednom neuspechu vzdavaji a islamske radikaly. Znameni rak.
|
Mon Sep 30, 2013 8:37 pm |
|
|
Abolished
Joined: Thu Jun 16, 2011 8:31 am Posts: 119 Location: BA, SVK
|
Re: Swallow shaman
mas vytlahnute defaultne raid framy? resp cez co sledujes debuffy v raide? - chybaju sockety, low gemy, mining+ pekna prihlaska, chvalim povahove vlastnosti Quote: uprimne nesnasim kdyz se nabira podle cisla a ne podle schopnosti za mna velke +na skusku som ZA, uvidime co ukaze
_________________ Blade with whom I have lived, blade with whom I now die, serve right and justice one last time, seek one last heart of evil, still one last life of pain, cut well old friend, and then farewell.
|
Mon Sep 30, 2013 9:36 pm |
|
|
swallow
|
ano mam vytahnute defaultne raid frames, pres ty healuju (prostte kliknu na hrace, zvladam to celkem rychle), ty raid frames ukazuji i debuffy jako sated, poison nebo curse, ale i takove jako debuffy treba u jaraxuse (ohen a heal debuff)
jak jsem psal kdyz s tim je problem mam v zasobe i dalsi addony (ale zatim nebyl potreba)
sockety se snazim predelat mam recept na epic ale jsem setrilek navic musim dodelat exalted s SoH na shoulder ench takze farmim eot jak blazen
|
Tue Oct 01, 2013 5:12 am |
|
|
killu
|
Přihláška pěkná. ALE nemáš eq, nemáš gemy, nemáš znalosti taktik (btw velmi oceňuji upřímnost) a Kalafuna chodí pravidelně pokud vím, takže nějak mě nenapadá čím by jsi mohl být pro guildu přínosem....
Tue Oct 01, 2013 8:19 am |
|
|
RioKiller
|
Resto určitě ne, ale vychovat si nového ele by podle mě nebylo od věci. Gonz a Speedo nemají ani jeden 100% docházku a raid bez ele shamana není nic moc.
|
Tue Oct 01, 2013 8:52 am |
|
|
Gonzales
|
Rad bych videl ten screen UI. ...jak uz se psalo, nemas equip, neznas taktiky a ve finale nemas vlastne ani PC Nelibi se mi, ze healujes pres blizz raidframy, ja mam nejradsi grid pripadne healbot nebo vuhdo. Minimalne by to alespon chtelo macra na mouseover abys to nemusel klikat...ale to je tvoje vec. Healeru tedka chodi dost, Kalafuna je aktivni a Joku snad taky chodi casto....takze za resto bych to moc nevidel. Ale napad s Ele se mi nezda spatej, gear se da dobrat za par ID a taktiky se daji naucit, kdyz se cloveku chce. Ja jsem klidne PRO na zkousku.
|
Tue Oct 01, 2013 9:46 am |
|
|
Lejma
|
nevim nevim, no...
jako na druhej ID na zkoušku + dobrání gearu, proč ne... uvidíme jak dlouho tě to bude bavit a pokud se budeš učit opravdu rychle, koukat kolem sebe a mít přiměřený reakce, tak pak by to byl přínos..
60/40 pro/proti
|
Tue Oct 01, 2013 11:50 am |
|
|
Kalafuuna
|
Screen UI by nebyl od věci , až budeš mít PC hod ho sem. Resto shamani: Aktivní jsme 2, pro 3. v raidu určitě místo nebude. Ale kdo ví jak se kdy sejdem , já třeba pujdu enha což tedka chodim celkem často ,protože je málo melee. Nevím jak se s vedením dohodneš , či jestli se nakonec nebudeš hlásit jako ele. Ale budu se vyjadřovat teda k tomu že za resto. Když jsem v UD začínal s resto shamou taky jsem healoval přes blizz ui protože to bylo pohodlný a nechtěl jsem to nějak měnit , s přechodem na HEALBOT to bylo ale ještě mnohem víc pohodlnější, mouseover mi přijde velice užitečnej , s Blizz ui jsem jen ztrácel milisekundy castu doporučuju to taky zkusit a uvidíš, samozřejmě je to na tobě. Talenty: Klasika , jen mě udivuje ten glyph na wated shield, přijde mi lepší prodlouženej Riptide o 6 sec, protože riptide většinou držíš hlavně na tancích nebo na marce u Saurfanga apod. takže ti to zvedne hodně heal a ušetříš manu tim ,že ho nemusíš tak často refreshovat . Ale nevim jak jsi na tom s mana regenem v bossfightu ale podle EQ asi moc chvalně ne, takže proč vlastně ne. EQ: Věřím že to každý ID honíš co to jde , resto shaman bez Solacky je na ICC dost useless, o tom si nemusíme povídat, všude máš crit takže ta MP5tka ze solacky je skoro jediná MP5 v gearu, na delších fightech je to dost o hubu. 4kovej set bonus = chained heal co se rozprskává po raidu a hotkuje jak buh ... co víc si u AoE dmg fightu přát.Je to otázka emblemu kterejch je třeba fakt hodně,takže to je otázka času no. Nevím jak seš na tom s goldama - jestli dobře tak neváhej a clothový craft legy což jsou BiSka si mužeš hned nechat ucrafit, pár lidí od nás je už umí, to samý boty z LW , lepší jsou jen z HC festera nebo podobný z togc25tky , každopádně si myslim že bys je nosil dlouho takže se to určitě vyplatí. Hammer of purified flame - určitě pěkná zbran, kolik tedka stojí v aukci ,ale jestli pár šupu tak jí taky podle mě jen tak nevyměníš. Tož jen moje doporučení . Mining: Zajímalo by mě ,co místo toho plánuješ za profesi, jestli teda nějakou plánuješ , určitě nejlšpí kombinace pro self boost = BS + JWC na max haste. Jak jsi psal , ICC jsi ještě pořádně nebyl,ale neni pro tebe problém se mrknout na video nebo wowhead apod. Někomu se to muže zdát primitivní - přece mačkam jen chain heal a všechno je v cajku... (Dotazy prosím zodpověz pro ICC 25HC) 1) Popiš mi , jak přesně , prohealuješ marrowgara, když se začíná točít? 2)Jaké spelly budeš hlavně používat u Saurfanga? 3)Festergut - pár dmgeru umře a berserk nestíháte o pár tisíc dmge , jak efektivně pomužeš dmgerum , tak aby jsi raid neohrozil tím ,že nebude dohealován? 4)Valithrie - jseš vybrán abys lezl do portálu a sbíral kuličky ... na co sí dáš bacha při sbírání , a jaké spelly po výlezu z portalu házíš na Valithrii abys healoval co nejefektivněji ( prosím přesné pořadí) 5)Rotface - boss na někoho hodí Mutated Infection - co tahleta 'dotka' pusobí hráči co jí dostane ? ( Jak tuto dotku efektivně prohealuješ?) 6)Lady D. - prodmgujete mana štít, lady je na středu místnosti... blíží se k tobě mrnavej duch - co uděláš ? ' neni to k moc k resto shamanovi , ale při pokusech na zabití Lady se na tom brutal failovalo , tak promin za tenhle ,možná až stupidní dotaz ' 7)Lich King - celému raidu najednou začne klesat rychle HP, co se stalo + jakým spellem prohealuješ raid ? Co se musí udělat aby klesání HP přestalo ? Moc víc dotazu mě nenapadlo , jen takovej snad prunět ICCčkem pro healery. PS: Jestli už budem brát resto shamana , tak by to měl být kvalitní resto s gearem + mozkem. Jestli gear nemá tak musí dokonale znát taktiky a musí mít něco namačkáno což ty jak jsi psal,máš. Před bossem se ti vysvětlí akorát to , jak to chodíme my ( kam dáváme kostký, jak běháme) tam kde se to muže u každý guildy lišit, určitě neuslyšíš to že boss dává ten a ten spell a ten dělá to a to. Tak GL se zkoumáním taktik, neni toho málo ,ale je to nutný. PS2: Omlouvám se za pravopisné chyby apod. jsem v práci a píšu to tak mezi formulářema. Dodger
_________________ Dodger ;)
|
Tue Oct 01, 2013 5:16 pm |
|
|
swallow
|
ohledne miningu, par dnu zpatky jsem dodelal jwc takze byl potreba, ale ted se mi hned nechce delat dalsi profesi kdyz je treba farmit emblemy, jinak samozrejme by se dalsi hodila (pokud nebudu mit alta tak asi tailor nebo ench) ohledne tech dotazu 1),2) http://www.youtube.com/watch?v=JG_f63deO8A tenhle manik spamuje skoro porad chain heal u vetsiny bossu a davaji to takze to asi timhle zpusobem jde 3) snad bych dal flame shock a lava burst (je to rychly cast) nebo polozil totem, kdyz raid nechcipa tak nejake bolty? je i moznost elementala 4) bacha snad jen na to aby mi nevyprsel buff nez vemu kulicku jinak riptide a HW (crit healne i toho s nejmensim HP v raidu diky talentu, a to celkem hodne) http://www.youtube.com/watch?v=Yfr2nowQ7DI aspon podle tohoto borce 5) dava celkem dost dmg per sec, chain heal musi stacit protoze ma vetsi hps nez dotka dps, pry se musi zabehnout k tankovi s velkym slizem a pak dispelnout (2-3 sec by mely stacit), nejdou tauntovat tak musi byt u tanka na sliz 6) zalezi podle toho kolik mam hp, nekdy bych to riskl a kdyz kolem me nikdo neni tak bych se nechal hitnout a hned prohealoval HW (urcite bych to zkusil) , jinak bych asi utikal 7) bud cely raid stoji v plosce kterou hodil - defile a tam bud utecou nebo konec, a nebo (pravdepodobneji dal Infest, takze chain jako smart heal je na miste, targetnu nekoho s malym hp a dam chain (pokud nejak odhadnu kdy je infest nebo to ohlasi DBM, tak na nej predtim nahodim riptide) jak jsem jiz predem uvedl, v ICC potrebuju praxi (teorie je sice zaklad ale prece...) pokud je v necem poblem jsem jedno ucho a necham se poucit
|
Tue Oct 01, 2013 9:11 pm |
|
|
Kalafuuna
|
1) Jojo jasnej chain heal + riptide. +1 2) Efektivnější je jet riptide , lhw na raid + hw na tanky , chain je tu skoro k ničemu, protože dmg dostává jen pár lidí.A ty se prohealujou z critu lhw, pak držet riptide na každym kdo má marku + na tankovi( tady je hodně usable ten glyph na riptide) 3)Jojo chtěl jsem slyšet ten flame shock + elementála , LB když raid nekape . +1 4)na HCčku ti s každym buffem dává dotka větší dmg , takže je třeba si to hlídat abys nedostával tak velký pecky který nejsi schopnej přehealovat. Riptide + HW. +1 5)Neřekl jsi nic špatně , měl jsem spíš na mysli že na HCčku ta dotka dotyčnému snižuje Healing received o 75% , dává cca 7-8k/s , takže zase nejefektivnější provedení - riptide + projet tam HW. 6) Ano , určitě hned utíkat od ducha , na HC to dává IKčko a na 25tce je vždycky někdo vedle tebe. 7) +1.
Za mě NEUTRAL.
_________________ Dodger ;)
|
Tue Oct 01, 2013 10:10 pm |
|
|
|