View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 9:11 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Izuelka - fire mage 
Author Message

Reply with quote
Post Izuelka - fire mage
OSOBNÍ INFO
Nick: Izuelka
Class a spec: Fire Mage

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Izuelka

Screen UI: http://imageshack.com/a/img541/4826/1m8a.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Hraju fire s TTW, diky silnejsimu eq a dostatecnemu self critu, ktery je kolem 48,6%, je tento spec pro me vyborny (arcane nemam rad, hral jsem ho cely wotlk - na ofiku). Vyber itemu mam spise podle toho co padlo. Co se tyce hitu, tak v 25ce neni problem, jelikoz clovek ma SP/Boomkina + drenai, takze 13 procent hit je ok, v 10ce je s absenci techto buffu trosku problem, vim o tom. Stat priority Hit>Crit>SP>haste. Po dosazeni 50% critu, self buffed, je muj aim vse davat do SP + haste, pro zvetseni dps. Rotace: otviram mirrorrama + trinket + combu ... pokud neni lock s SB tak Scorch kazdych 30sec, drzim living bombu na snaze o 100% up timu, spam tlacitka cislo 2 (fireball) + na proc pyro. Kdyz skonci living a mam procnuty pyro, priorita je living kvuli up timu a az pote pyro. Combustion CD vetsinou dojde kolem 40 procent bosse, zapinam opet po 35%.

DBM, Omen? samozrejme addon na agro mam, je primo integrovan v TUKui

WoW historie a zkušenosti:
Wow hraju jiz od jeho vzniku na ofiku, tedy jiz osmym rokem. Vydrzel jsem do Pandy, zde pro ztratu motivace a veskereho osazenstva me guildy a raidu jsem prestal hrat. Do teto doby jsem byl v aliancni guilde Motion. Celou dobu jsem hral maga nebo alta (ktery se stal pak mainem) druida. Vetsina killu behem hrani bylo Top 5 na serveru. Z toho vypliva ze taktiky znam az do Pandy (Po vetsinu raidu jsem fungoval jako RL). Proc prave Twinstar ?: Kamarad me presvedcil o hrani na Twinstaru na serveru Deimos WotLK, ze jsou tu cesi a pohodove raidy. Proto jsem nevahal a po prozkoumani moznosti zakoupil postavu maga s uchazejicim EQ. Po prvnim lognuti jsem se do 10 min dostal do guildy NiP, s kterou jsem raidoval 2,5 tydne, nez se rozpadla a vetsina lidi odesla sem. Proto prave si davam prihlasku k vam, kdyz vim ze vetsina top hracu od nas + cast me 10ky ICC je zde.

Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Viz vysse, rozpad guildy.

Proč chci právě k Vám: Sla k vam vetsina nasi guildy a podle raid timu a progressu, jste jedna z mala guild co splnuje me pozadavky si jeste kvalitne zaraidovat :)

Jak často a kdy jsem online: S casem nemam problem, v case kdy je raid jsem online porad a dokazi si najit cas a byt na raid. Mimo raid time jsem lognuty vecer, vetsinou po praci, nebo kdyz uz pritelkyne nechce sex :)

Můžeš být online do 24:00? neni problem i dyl.

Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano, i to karaoke bych klidne dal :)

Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? 60-120 fps

Alti: Holy Paladin Linely - http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Linely
ovladam ho velice dobre, pokud je potreba neni problem ICC10/25

OSOBNÍ INFO:
Věk: 28

Pohlaví: Naposled co jsem se dival, bylo muzske

Povolání: Mel bych umet programovat, takze predstiram 5/7 dni v tydnu ze to umim .... :)

Něco zajímavého o mně: Jsem bezkonfliktni clovek a dokazi se velice dobre prizpusobit situaci nebo prostredi. Mam rad vyzvy a vzdy jsem neco chtel pokorit nebo dokazat. Jinak jsem z Liberce a Slovan je nej :) PS: moje postava je vice sexy nez ja :/

Sat Oct 19, 2013 12:44 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Izuelka - fire mage
Nejak extra by som to neriešil. Ger ma slušný, mága 3tieho uživíme. (Predpokladám že s taktikami je natom tak ako zbytok NiP + skusenosti z ofi pomozu na cata) ZA

Sat Oct 19, 2013 8:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
vypadáš, že máš obě ruce a mozek, uvidíme co v tobě jě
za me PRO
btw kdo tu je z tvoji guildy

Sat Oct 19, 2013 8:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Azurist wrote:
vypadáš, že máš obě ruce a mozek, uvidíme co v tobě jě
za me PRO
btw kdo tu je z tvoji guildy

Jules, Pazu, Lofty, Catharin, Arte, Gaspacho + prijdu asi dalsi (ex NiP)

Sat Oct 19, 2013 8:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro minimalne na skusku.

Sat Oct 19, 2013 9:55 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
prijaty LOCK

Sat Oct 19, 2013 11:34 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]