OSOBNÍ INFONick: Izuelka
Class a spec: Fire Mage
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=IzuelkaScreen UI: http://imageshack.com/a/img541/4826/1m8a.jpgTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):Hraju fire s TTW, diky silnejsimu eq a dostatecnemu self critu, ktery je kolem 48,6%, je tento spec pro me vyborny (arcane nemam rad, hral jsem ho cely wotlk - na ofiku). Vyber itemu mam spise podle toho co padlo. Co se tyce hitu, tak v 25ce neni problem, jelikoz clovek ma SP/Boomkina + drenai, takze 13 procent hit je ok, v 10ce je s absenci techto buffu trosku problem, vim o tom. Stat priority Hit>Crit>SP>haste. Po dosazeni 50% critu, self buffed, je muj aim vse davat do SP + haste, pro zvetseni dps. Rotace: otviram mirrorrama + trinket + combu ... pokud neni lock s SB tak Scorch kazdych 30sec, drzim living bombu na snaze o 100% up timu, spam tlacitka cislo 2 (fireball) + na proc pyro. Kdyz skonci living a mam procnuty pyro, priorita je living kvuli up timu a az pote pyro. Combustion CD vetsinou dojde kolem 40 procent bosse, zapinam opet po 35%.
DBM, Omen? samozrejme addon na agro mam, je primo integrovan v TUKui
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju jiz od jeho vzniku na ofiku, tedy jiz osmym rokem. Vydrzel jsem do Pandy, zde pro ztratu motivace a veskereho osazenstva me guildy a raidu jsem prestal hrat. Do teto doby jsem byl v aliancni guilde Motion. Celou dobu jsem hral maga nebo alta (ktery se stal pak mainem) druida. Vetsina killu behem hrani bylo Top 5 na serveru. Z toho vypliva ze taktiky znam az do Pandy (Po vetsinu raidu jsem fungoval jako RL). Proc prave Twinstar ?: Kamarad me presvedcil o hrani na Twinstaru na serveru Deimos WotLK, ze jsou tu cesi a pohodove raidy. Proto jsem nevahal a po prozkoumani moznosti zakoupil postavu maga s uchazejicim EQ. Po prvnim lognuti jsem se do 10 min dostal do guildy NiP, s kterou jsem raidoval 2,5 tydne, nez se rozpadla a vetsina lidi odesla sem. Proto prave si davam prihlasku k vam, kdyz vim ze vetsina top hracu od nas + cast me 10ky ICC je zde.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Viz vysse, rozpad guildy.
Proč chci právě k Vám: Sla k vam vetsina nasi guildy a podle raid timu a progressu, jste jedna z mala guild co splnuje me pozadavky si jeste kvalitne zaraidovat
Jak často a kdy jsem online: S casem nemam problem, v case kdy je raid jsem online porad a dokazi si najit cas a byt na raid. Mimo raid time jsem lognuty vecer, vetsinou po praci, nebo kdyz uz pritelkyne nechce sex
Můžeš být online do 24:00? neni problem i dyl.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano, i to karaoke bych klidne dal
Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? 60-120 fps
Alti: Holy Paladin Linely -
http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Linelyovladam ho velice dobre, pokud je potreba neni problem ICC10/25
OSOBNÍ INFO:Věk: 28
Pohlaví: Naposled co jsem se dival, bylo muzske
Povolání: Mel bych umet programovat, takze predstiram 5/7 dni v tydnu ze to umim ....
Něco zajímavého o mně: Jsem bezkonfliktni clovek a dokazi se velice dobre prizpusobit situaci nebo prostredi. Mam rad vyzvy a vzdy jsem neco chtel pokorit nebo dokazat. Jinak jsem z Liberce a Slovan je nej
PS: moje postava je vice sexy nez ja :/