Nick: Punkstyle
Class a spec: Warlock Demonology
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=PunkstyleScreen UI: Ešta sa nepodarilo spravit.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talent hrám Demo/Affly alebo pvp Destro ale vetšinou Demo. Rotacia najprv dám Life tap kvoli Sp a spirit, CoE ked neni bala druid alebo UH dk ked je tak CoD na začiatku vetšinou Demon form ,charge , Immolate aura a plošniť potom Immolate, Corruption, spam Shadow bolt stale resset dotky kím sa uplne nedokončia ked procne Molten Core tak 3 krát Incinarate ked boss má 35% hp tak vetšinou zapnem Demon form ressnem vše dotiek charge, immolate aura, a spam soul fire a pritom ressujem dotky kým uplne neprejdu. Gemy červeny: 23 sp zlté: 12sp 10 haste (to je orange) Modré: 12sp 10 spirit (to je Purple) ked v iteme mám +5 sp bonus tak sa nevyplati dávat podla farieb ale ked mám nad +5 sp bonus tak sa opaty. Staty Haste čo najviac, Hit stači 13% kvoli tomu že s talentoch mám hit aj ked je Drein v raide to mi da +5 % hit v raide vetšinou je shaman takže to je drein jedine, crit neni moc dvoležite bala druid mi doda a iné classy.
DBM,Omen? Dbm nemám viem dost rýchlo všimnut debuffy a také ale ked treba velmi nieje problém stahnut. Omen nemám ale mám nastavené vo Wowku to isté ukazuje mi % kolko mám dávám pozor na aggro pouzívám Soulhatter 50% - s aggra
WoW historie a zkušenosti: Pred 2 mesiacmi som prišiel hrat sem na Twinstar pred tým som hral 4 roky na jednom Free servery napokon sa rozpadlo a prišiel som sem. Postavu som kupil. Taktiky ovládám s ICC 10norm vše okrem LK, ICC10 HC zatial som len 7 bossov dal okrem toho vem taktiku vše Naxx,Uld,Toc,Togc 10/25 . ICC25 normál KS mám. Tbc raidy moc nepoznám asi mesiac som hral TBC ale kamarat ma volá na jeden čo onedlho otvoria pojdem snim tam hrat ked nebudu raidy alebo budem mat čas.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Moja guilda sa rozpadla takže zatial nemám guildy.
Proč chci právě k Vám: Preto chcem kvám prist lebo mám u vás v guilde viac hračov skím som bol v jednej guilde rad by som bol snimi nadalej a potrebujete Demo locka tak za pokus to stoji . Chcel by som konečne daj na icc 10 n LK lebo len 25ky mám KS.
Jak často a kdy jsem online: Skoro každy den som tu do tej 23:00-24:00.
Můžeš být online do 24:00? No ked treba by na raide tak ostanem cez vykend viem piatok sobota.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Zatial nemám ale onedlho si zaobstaram.
Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? Toto neviem .
Alti: Prot Warr
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Punkarmor a mám Arcane mage ( zanho sa učim mage mám v ruke asi 2 krát v živote)
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=PunkmagicVěk: 18
Pohlaví: Muž
Povolání: študujem Elektrotechnicku Strednu školu
Něco zajímavého o mně: Som hudobnýk hrám 3 roky na basgitare, hrám aj v kapelu už rok. Počuvám Rock, Metal rád pijem Pivo
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bývám v Nových Zámkoch.
PS: to je asi vše dufám že som nič nevynechal keby nečo in game nick : Punkstyle
S pozdravom Punkstyle