View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Feb 17, 2025 8:25 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Demo warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Demo warlock
Nick: Punkstyle
Class a spec: Warlock Demonology

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Punkstyle

Screen UI: Ešta sa nepodarilo spravit.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talent hrám Demo/Affly alebo pvp Destro ale vetšinou Demo. Rotacia najprv dám Life tap kvoli Sp a spirit, CoE ked neni bala druid alebo UH dk ked je tak CoD na začiatku vetšinou Demon form ,charge , Immolate aura a plošniť potom Immolate, Corruption, spam Shadow bolt stale resset dotky kím sa uplne nedokončia ked procne Molten Core tak 3 krát Incinarate ked boss má 35% hp tak vetšinou zapnem Demon form ressnem vše dotiek charge, immolate aura, a spam soul fire a pritom ressujem dotky kým uplne neprejdu. Gemy červeny: 23 sp zlté: 12sp 10 haste (to je orange) Modré: 12sp 10 spirit (to je Purple) ked v iteme mám +5 sp bonus tak sa nevyplati dávat podla farieb ale ked mám nad +5 sp bonus tak sa opaty. Staty Haste čo najviac, Hit stači 13% kvoli tomu že s talentoch mám hit aj ked je Drein v raide to mi da +5 % hit v raide vetšinou je shaman takže to je drein jedine, crit neni moc dvoležite bala druid mi doda a iné classy.

DBM,Omen? Dbm nemám viem dost rýchlo všimnut debuffy a také ale ked treba velmi nieje problém stahnut. Omen nemám ale mám nastavené vo Wowku to isté ukazuje mi % kolko mám dávám pozor na aggro pouzívám Soulhatter 50% - s aggra

WoW historie a zkušenosti: Pred 2 mesiacmi som prišiel hrat sem na Twinstar pred tým som hral 4 roky na jednom Free servery napokon sa rozpadlo a prišiel som sem. Postavu som kupil. Taktiky ovládám s ICC 10norm vše okrem LK, ICC10 HC zatial som len 7 bossov dal okrem toho vem taktiku vše Naxx,Uld,Toc,Togc 10/25 . ICC25 normál KS mám. Tbc raidy moc nepoznám asi mesiac som hral TBC ale kamarat ma volá na jeden čo onedlho otvoria pojdem snim tam hrat ked nebudu raidy alebo budem mat čas.

Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Moja guilda sa rozpadla takže zatial nemám guildy.

Proč chci právě k Vám: Preto chcem kvám prist lebo mám u vás v guilde viac hračov skím som bol v jednej guilde rad by som bol snimi nadalej a potrebujete Demo locka tak za pokus to stoji . Chcel by som konečne daj na icc 10 n LK lebo len 25ky mám KS.

Jak často a kdy jsem online: Skoro každy den som tu do tej 23:00-24:00.

Můžeš být online do 24:00? No ked treba by na raide tak ostanem cez vykend viem piatok sobota.

Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Zatial nemám ale onedlho si zaobstaram.

Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? Toto neviem .

Alti: Prot Warr http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Punkarmor a mám Arcane mage ( zanho sa učim mage mám v ruke asi 2 krát v živote) http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Punkmagic

Věk: 18

Pohlaví: Muž

Povolání: študujem Elektrotechnicku Strednu školu

Něco zajímavého o mně: Som hudobnýk hrám 3 roky na basgitare, hrám aj v kapelu už rok. Počuvám Rock, Metal rád pijem Pivo :) Bývám v Nových Zámkoch.

PS: to je asi vše dufám že som nič nevynechal keby nečo in game nick : Punkstyle

S pozdravom Punkstyle

Sun Oct 20, 2013 11:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Demo warlock
:D chybi screen UI ! mikrofon je nutnost... jinak prihlaska OK a Demo locka potrebujem jako sul :)

btw: je z NZ, takže i kdyby napsal, že hraje bez monitoru a občas k tomu pouští papouška, tak ho náš GuM stejně vezme :P

Image
Image
Image

Mon Oct 21, 2013 8:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
nato ako ho Ashlyn ospevoval na mumbli je prihláška strašne odfláknutá. Trochu prerobiť štylizáciu viet a dalo by sa (predsa len ta prihláška má reprezentovať) i keď zas,. NZ...

demolock sa hodí
pokiaľ si zoženieš DBM a mic (občasná komunikácia sa hodí) som ZA

Mon Oct 21, 2013 1:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Hmmmm NZ... Po tolkych rokoch konecne niekto....
Na skusku ZA
Este mi napis kedy ideme na pivo, a ci tipujem spravne ze vies madarsky aby si mohol doucovat Tatru.

Gonzi, Liadrin je na 14 dni v Irsku, s kym pojdem do vtedy na pivo ci vino? Hadam by si ma nenechal vyschnut ;)... A vies dobre ze ked bude mat obe ruky lave tak ma smolu aj keby to bol hned moj sused... Lavy v tejto guilde som len ja a to staci.... :P

Mon Oct 21, 2013 2:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Normálně bych někde napsal, že bez screenu UI se k přihlášce nikdo vyjadřovat nebude a po týdnu bude lock a nepřijat "-"

Sat Oct 26, 2013 11:38 am
Report this post
Profile
Reply with quote
http://img.fileup.cz/?di=1513838492223

jen tak bych chtel upirmne vedet co z toho vyctete, zajima me to :)

Thu Nov 07, 2013 6:41 pm
Report this post

Reply with quote
Hosť wrote:
http://img.fileup.cz/?di=1513838492223

jen tak bych chtel upirmne vedet co z toho vyctete, zajima me to :)

mno trosku chaoticky umiestnene groupy, vydiet ze mas DBM (snad aj nastavene bary), vydiet ze si stale nezmenil mining (fakt to nie je raidovacia profka)

jo a hlavne pises do zleho threadu :)

Thu Nov 07, 2013 6:46 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]