WOW info:___Nick:Oragen
___Class a spec: Druid Bala/Resto
___Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Oragen___Screan UI: v prílohe
___Talenty: mám svoje + konzultované
___Rotácia: Bala: Faeri fire, Swam, Wrath -> Lunar -> Moon, Star -> Solar -> Swam, Wrath (Starfall podla bossa, stromčeky na CD)
______Resto: nemá rotáciu ale main hotky rejo wild grow
___Staty: Bala : Crit Cup 100% crit Starfire v Lunar fáze, Haste Cup v Solar fáze Wrath bez death space a SP(hit beriem ako samozrejmosť)
______Resto: SP spirit(podla osoby aby vydržala s manou)haste
___Gemy: poradie podla statov ako som ich písal
___DBM,Omen: mám obidva adonny a salvu si pýtať viem keď nemám shadowmelt
___WoW história skúsenosti: Pochádzam z AA. Druid je kúpený. Myslím si, že som sa zaň dobre
______naučil hrať. Dosť ma to chytilo za druida, preto ich mám dvoch.
_________Expil som tu mága od lvl 1 ktorého som následne predal. Mám ešte Prista shadow/disco shamana Resto a dalšieho druida (skušam specy).
_________Bol som v Guilde UndeRRateD tam bolo všetko super síce malý progres ale super kolektív. Dalej sme sa spájali a tak som to leavol. Nufíci bola dalšia guilda kde bol super
_____________kolektív no kopli ma (afkerske obdobie cez prazdniny).
_________Aktuálne okupujem svoju guildu Renegade kde som len ja s altami banka mi nestačila.
_________Čo sa týka progresu okrem HC Prof, Sindra, a LK všetko dole (keď, tak achievy in game)
___Dôvod odchodu z mojej guildy: To hádam netreba komentovať keď v guilde som len ja a alti
___Prečo chem ísť práve k Vám: Hľadám kolektív, kde bude zábava, istá kultúra a progres čo by som u vás mohol najsť.
___Ako často a kedy som online: Hlavne poobede každý deň ak nemám niečo veľa do školy. V nedeľu ako je Váš prvý raid time (čo som sa rozprával s členom guildy) by som mal asi
_________probém preto, že cestujem do školy, v utorok je to v pohode.
___Môžem byť online do 24:00: spolubívajúci s tým problém nemá doma tiež nikto. myslím že v mojom prípade keď nezaspím nad klávesnicou tak tu môžem byť do rána
___Mikrofón a používanie: Mám rád kecanie na mumble mimo raidu. Funguje všetko a aj push to talk viem stlačiť
___Kolko mám FPS na 2 trapach po psíkoch v ICC: 50+- (podla teploty PC)
___Alti: Orragen - druid bez main specu, Siid - Shadow disco priest, Tennari - resto shaman
Osobné info:___Vek:19
___Pohlavie: muž
___Povolanie: študujem
___Niečo zaujímavé o mne: Volám sa Rasťo, bývam v Revúcej SR stred, študujem v Košiciach, voľný čas vypĺňam pivom kamarátmi wowkom florbalom.