View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 12:20 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Oragen - Druid 
Author Message

Reply with quote
Post Oragen - Druid
WOW info:

___Nick:Oragen

___
Class a spec: Druid Bala/Resto

___Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Oragen

___Screan UI: v prílohe

___Talenty: mám svoje + konzultované

___Rotácia: Bala: Faeri fire, Swam, Wrath -> Lunar -> Moon, Star -> Solar -> Swam, Wrath (Starfall podla bossa, stromčeky na CD)
______Resto: nemá rotáciu ale main hotky rejo wild grow

___Staty: Bala : Crit Cup 100% crit Starfire v Lunar fáze, Haste Cup v Solar fáze Wrath bez death space a SP(hit beriem ako samozrejmosť)
______Resto: SP spirit(podla osoby aby vydržala s manou)haste

___Gemy: poradie podla statov ako som ich písal

___DBM,Omen: mám obidva adonny a salvu si pýtať viem keď nemám shadowmelt

___WoW história skúsenosti: Pochádzam z AA. Druid je kúpený. Myslím si, že som sa zaň dobre
______naučil hrať. Dosť ma to chytilo za druida, preto ich mám dvoch.
_________Expil som tu mága od lvl 1 ktorého som následne predal. Mám ešte Prista shadow/disco shamana Resto a dalšieho druida (skušam specy).
_________Bol som v Guilde UndeRRateD tam bolo všetko super síce malý progres ale super kolektív. Dalej sme sa spájali a tak som to leavol. Nufíci bola dalšia guilda kde bol super _____________kolektív no kopli ma (afkerske obdobie cez prazdniny).
_________Aktuálne okupujem svoju guildu Renegade kde som len ja s altami banka mi nestačila.
_________Čo sa týka progresu okrem HC Prof, Sindra, a LK všetko dole (keď, tak achievy in game)

___Dôvod odchodu z mojej guildy: To hádam netreba komentovať keď v guilde som len ja a alti

___Prečo chem ísť práve k Vám: Hľadám kolektív, kde bude zábava, istá kultúra a progres čo by som u vás mohol najsť.

___Ako často a kedy som online: Hlavne poobede každý deň ak nemám niečo veľa do školy. V nedeľu ako je Váš prvý raid time (čo som sa rozprával s členom guildy) by som mal asi _________probém preto, že cestujem do školy, v utorok je to v pohode.

___Môžem byť online do 24:00: spolubívajúci s tým problém nemá doma tiež nikto. myslím že v mojom prípade keď nezaspím nad klávesnicou tak tu môžem byť do rána
___Mikrofón a používanie: Mám rád kecanie na mumble mimo raidu. Funguje všetko a aj push to talk viem stlačiť
___Kolko mám FPS na 2 trapach po psíkoch v ICC: 50+- (podla teploty PC)
___Alti: Orragen - druid bez main specu, Siid - Shadow disco priest, Tennari - resto shaman

Osobné info:
___Vek:19
___Pohlavie: muž
___Povolanie: študujem
___Niečo zaujímavé o mne: Volám sa Rasťo, bývam v Revúcej SR stred, študujem v Košiciach, voľný čas vypĺňam pivom kamarátmi wowkom florbalom.

Sun Nov 17, 2013 10:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Oragen - Druid
Asi som urobil niekde chybu pre Uploadovani prílohy tak screan UI https://imageshack.com/i/eukoicp

Sun Nov 17, 2013 10:16 am
Report this post
Profile

Reply with quote
K postave:
Balance sa hodí vždy, aspon sa bude mať Ashlynn ským porovnávať. Konkrétne k buildu a EQ nech sa vyjadrí niekto kto sa v tom podrobne vyzná (najlepšie spomínaný Ashlynn). To či hráš dobre uvidíme najlepšie naživo.

Odskúšal by som ho na Riovej 25ke (streda 19:30)

Za mňa na skúšku ZA (balance, healerov máme viac než dosť, druidov nehovoriac)

K UI:
WTF? vidíš čo sa okolo teba deje?
vypol by som zobrazovanie % HP v X-perli, vidíš to v healbote, rovnako upravil scale, nech aspoň niečo vidíš.
Tiež by som zmenil font MSBT a skin healbotu, ale to je vec vkusu (opacity na 70% nech to neblokuje uplne screen)

popracoval by som na gramitke. Prihláška má reprezentovať :)

Oragen wrote:
Haste CAp v Solar fáze Wrath bez death space a SP(hit beriem ako samozrejmosť)

predpokladám GCD?

Sun Nov 17, 2013 1:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO, jen by si nemusel mit 2x raid frame

Sun Nov 17, 2013 1:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
50 FPS na 2x trapách? co máš za NASA PC? :D

Bala by se hodil :-) jestli mas cas na stredecni raid od Ria v 19.30 na zkousku rad by sem te tam videl :-) Teoriu mas zmaknutou podle toho co pises ale Balance jako dalsi direct spell ranged jsou ze 70% premysleni o rozestaveni v raidu :-) a to poznam az v akci :-)

Sun Nov 17, 2013 2:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tie fps budu klesať novy notebook este ide :D .. niesom dokonaly a všetko neviem a ak niečo bude zle tak ak sa bude dat doplnit guide.. toto ID už nie v piatok som bol s Werbovom o tyžden môžem :)

Sun Nov 17, 2013 8:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Čim víc frejmů, tim víc adidas:D já sem pro

Tue Nov 19, 2013 9:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chtěl bych tě vidět ingame... Nevim co máš na sobě za gear ale nemáš takhle HIT CAP ani zdaleka.... Dále Ring za Exa máš na healera takže jsi dřív byl v mainu heal? Jsi ochotný ho změnit? a nesouhlasím s tvojím Socketováním...

Thu Nov 21, 2013 2:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dá sa povedať že stále mám main resto ale rozprával som sa s viacerými členmi guildy a healerov mate dost a zvalst druidov.. nebol by žiaden problem keby bol main bala .. hit cap mam podla mojich zlanolsti a guide .. a môžme sa stretnut in game napišem ti ak ta uvidim online

Thu Nov 21, 2013 3:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Oragen wrote:
Dá sa povedať že stále mám main resto ale rozprával som sa s viacerými členmi guildy a healerov mate dost a zvalst druidov.. nebol by žiaden problem keby bol main bala .. hit cap mam podla mojich zlanolsti a guide .. a môžme sa stretnut in game napišem ti ak ta uvidim online

O tom ze healeru máme dost nevim... Kazdopadne ja jsem online skoro porad, ovsem ne porad na mainovi a na alikach :D ... dohodnut cas by bylo asi nejlepsi :-)a respective bysme molhi i pokecat na mmbl at nemusime porad psat jako blazni :D

Thu Nov 21, 2013 6:50 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next