View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:17 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
 Oxinia Mag Fire/Arcan 
Author Message
Reply with quote
Post Oxinia Mag Fire/Arcan
Postava:postavu mam maga ko vidite na predmete je arcan a fire je to pve mag chodim arcan bezne tych 4100 do 5000 dps

Wow:wow hram 5-6 mesiacou stale maga mam alta hantra ale bohvieako ma nebavi expit wowo som zacal hrat v roku 2008 a odftedi tu som kazdy den predosla G FFF= Fighters for freedom bol som tam asi 5mesiacou mam acivi z OS+3,2,1 EOE25/10 WOA10/25 NAXX10/25 full tu je linnk na armory chcem sa dostat do Death Bringer lebo si mislim ze su velmi dobry podla pocutia na servery a velmi sa tesim ze ma vezmete link

Profky mam enchanting 441skill a herbal na 40 ak chcete viskilujem na full ak je potreba

Link na armory http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Oxinia

a cem dodat pvp casom dorobim a EQ nemam full aj preto hladam Guidlu samozrejme v najblisom case dufam dorobim ale snazim sa a som tu den co den v predoslej G som bol rada mam skuseosty aj stym takze neolutujte tuto ponuku dakujem budem cakat na odpoved popripade ak tu nebudem prosim meil na poste alebo konatk SKYPE_krtko121 alebo W/me Oxinia diky :) dufam ze sa sem dostanem s pozdravom Oxinia :)

Mon Mar 14, 2011 4:53 pm
Report this post

Reply with quote
Post Re: Oxinia Mag Fire/Arcan
Co se me tyce, tak magu mame uz dostatek (4-5) a kazdej z nich jede 8k+ DPS, takze si myslim, ze je zbytecny nabirat nekoho kdo nema eq, do Ulduaru by ses stejne nedostal.

Mon Mar 14, 2011 5:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Oxinia Mag Fire/Arcan
dps slaby, magu mame hodne, na ulduar by ses nevesel (a to asi ani do druhyho raidu). s nama by sis nezahral, zkus to jinde

neprijaty. lock

Mon Mar 14, 2011 5:48 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 3 posts ]