View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:02 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Turadin - Hunter:Marksmanship 
Author Message

Reply with quote
Post Turadin - Hunter:Marksmanship
Zdravím všechny. Předstupuji před vás s mou přihláškou do vaší guildy.

Nick Turadin

Class a spec Hunter - Marksmanship

Armory http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Turadin

UI http://imgbank.cz/images/2013/12/16/WoW ... 235926.jpg

Talenty, rotace, sockety apod. Co se talentů týče, mám je standartní pro MM huntry v PvE. Nemám tam jen prvotní talent Focused Aim, který dodává hit, který nějak nepotřebuju, protože ho mám z dostatku z equipu, proto jsem si dal talenty jinde. Socketuju jenom Armor penetration co to jde, protože to huntr prostě potřebuje. Attack poweru má až dost z věcí, proto AP. Rotace co jedu Hunters Mark, Serpent, arcane shot, aimed shot, chimera shot, poté jedu steady shot dokud nemám cooldown na shoty, které jsem napsal. Všechny mé ability na zvětšení attack speedu, dmge + trinketu bouchám samozřejmě na heroism.

DBM, Omen Vlastním obojí..

WoW historie WoW jsem začal hrát od mých 10 let, kde jsme s bratrem měli svůj vlastní server. Na classicu jsem se bohužel moc neohřál, protože vyšlo TBCčko, které jsem prošel úplně celé. Mám odchozené všechny TBC raidy, které vůbec byly. V té době jsem hrál na SargerasuMystiqu. Na WOTLK jsem došel na zpropadený Deffender, kde byl dung to bug, ale díky němu jsem poznal ICC bosse. Na twin jsem se dostal asi rok zpět, kde jsem huntera vyexpil od 1. levelu. Bohužel, jsem v červnu musel na nějakou dobu přestat hrát, protože jsem letěl do zahraničí za prací. V té době jsem byl v jedné celkem slušné guildě(fakt už nevím název - omlouvám se), ale nějaký ten progress Ulduaru a ToC 25 jsem s nima zažil. Jinak co se týče taktik tak je znám částečně Naxx, skoro celý UD, celé ToC(včetně HC 1025) a ICC 10n, 25n, 10HC, 25HC(pouze po Queenu - bez proffa, syndry, LK).

Proč chci právě k Vám Důvodů je několik a jeden z mála mě přesvědčil ve čtvrtek, kdy jeden z vašich členů(Mortan) složil UD a tam se ukázalo pár vašich členů a prostě mi ukázali, jak jako guilda dokážete fungovat a čeho všeho jste vlastně už dosáhli. Jinak hledám pevné zázemí s dobrýma lidma (ať už to jsou prasata nebo ne - jak je psáno ve vzorové přihlášce).

Jak často a kdy jsem online V nynější době, jsem po operaci slepého střeva, tudíž ležím celé dny doma + budou prázdniny, takže téměř celodenní aktivita. Během školních týdnů má aktivita dosahuje průměrně 4-6 hodin denně. Na raidy není problém se dostavit, ale člověk nemůže být furt přivázaný k PC že ano.

Můžeš být online do 2400 Ano můžu být online a můžu i po 2400.

Mikrofon Není problém.

FPS u Lorda Marrowgara 10-25FPS.

Alti žádní

Osobní info reálný život

Věk 17 let

Pohlaví Muž

Povolání Studuji počítačovou grafiku a obalovou techniku. Sem tam se věnuji elektrotechnice.

Něco o mně Bydlím ve Frýdku-Místku, jsem poměrně aktivní člověk, nenervuju se v případných wipech či zklamáních. Mám rád ženy, sex a rock n roll a můj nejoblíbenější citát je: Zabijeme vaše ženy a znásilníme vaše koně. - Vikingové.

DODATEK 1 Je možné, že se vám můj eq nebude zamlouvat. Já tu přišel a napsal jsem přihlášku s tím, že eq nedělá problém, což mi taktéž řeklo pár lidí od vás.

DODATEK 2 Díky za přečtení této přihlášky.

Sun Dec 15, 2013 11:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Turadin - Hunter:Marksmanship
Jo, sem pro

Mon Dec 16, 2013 7:41 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Síce mám rád farebné prihlášky, ale čo je moc to je moc.

Nepovedal by som že EQ je dostačujúci na ICC..
Dal by som mu 1 šancu v 25,. ak bude aspoň poznať taktiky a nafailovať ZA.

na test za

Mon Dec 16, 2013 4:46 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ještě jednou se omlouvám za ty barvy. :)

Chtěl jsem se zeptat, jestli bych tedy prošel a musel bych do toho ICC 25, počítalo by se to zítřejší co skládáte?

Tue Dec 17, 2013 2:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
kdybys přišel zítra, tak by to bylo fajn

Tue Dec 17, 2013 3:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevidím v tom problém, čas mám.

Tue Dec 17, 2013 3:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Wed Dec 18, 2013 12:38 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]