View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:19 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 R3 Paladin, 6k GS - přihláška :-) 
Author Message

Reply with quote
Post R3 Paladin, 6k GS - přihláška :-)
OSOBNÍ INFO:
Nick: Pakey, neboli Paklíč.
Class a spec: R3 Paladin.

Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Pakey

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak začnu Gemy, primárně gemujeme STR, je to náš nejduležitější stat, který je potřeba pořád zvyšovat, kromě věcí se STR také můžeme brát věci s AP, ty jsou většinou Leather ale díky nim si můžeme zvětšit náš AP + Agi. Gemy, Enchanty, to vše najdete na mém Twin Armory nebo se mě můžete zeptat také ve hře, rád Vám pomůžu.

Screen UI: http://postimg.org/image/z0abu4x1h/

DBM, Omen? DBM mám, dle mého názoru kdo DBM nemá, nepatří do Raidu, pak je to jen samý Wipe a ztráta času. Omen mám, myslím že bez těchto dvou základních Raidovacích addonů se ani nedá chodit.

WoW historie a zkušenosti: Za svou dobu na Twinu jsem hrál hodně postav, ale žádná mě nechytla tak jako Paladin. Dříve jsem hrával Fury Warriora, Balance Druida, Frost DK a Huntera, takže i s těmito Classy mám zkušenosti, ale už žádnou z nich nemám, není čas starat se o 10 postav, tak jsem postavy rozdal, prodal a převedl z Hordy na Alianci a zkusil opačnou stranu a kolektiv, převod mě velice překvapil a jsem rád, že už na Hordě nejsem, určitě lidi co se zaobírají PvP moc dobře vědí proč. :-)

Na twinstaru jsem byl v mnoho Guildách (u Hordy), má první Guilda u Ali byla Band of Brothers která mě přijmula hned, jenže první ICC 10 třičtvrtě raidu nikdo nevěděl co dělat, u každého Bosse byly minimálně 3 Wipy a já už neměl náladu tak jsem se omluvil a leavl jsem Raid, poté jsem byl vyhozen.

Na twinu mám v PVE odchozeno skoro vše, ToC, ICC, UD a tyto hlavní Raidy, taktiky si pamatuju a kdyby ne, nemám problém si to před Raidem naštudovat. :-)

V ICC mám zabito vše, titul KS za 10 i 25.

Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Důvod jsem už napsal, viz výš, nebyl to dobrovolný odchod, ale plánoval jsem, že stejně odejdu.

Proč chci právě k Vám: Jelikož mám rád kolektiv a lidi, co mají snahu se něco naučit a progressovat ICC a jiné raidy. :-)

Jak často a kdy jsem online: A tady máme první problém, Raidy mohu chodit jen v Sobotu a Neděli, to mám celé dny čas. Důvod vypisovat nebudu, kdo chce, může se mě na to zeptat ingame.

Můžeš být online do 24:00? Můžu být online od 22:00 do kolik hodin chci a mám náladu pokud se zrovna nejdou Raidy, pokud se nějaký jde, tak klidně i do 4 do rána.

Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Mikrofon mám a na co jiného bych ho měl používat než na mluvení? :-D

Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? Zhruba 60 :-)

Alti: Žádné nemám, není čas.

OSOBNÍ INFO:
Věk: To už se neříká

Pohlaví: Menž :-)

Povolání: Student...

Něco zajímavého o mně: No co bych Vám pověděl, snažim se psát s přehledem a s pravopisem na úrovni, nesnáším když lidi píšou jak prasata, občas se stane že vidím i "mi" (osoby) v množném čísle tak se chytám za hlavu. Rád si zacvičím, mám rád srandu a relax kterej se mi nedaří kvůli WoW jelikož místo toho, abych se o víkendu pořádně vyspal, tak se vzbudim v 5 ráno a jdu hrát WoWko. :-D

Mon Dec 16, 2013 1:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: R3 Paladin, 6k GS - přihláška :-)
Podle příhlášky máš zkušenosti i eq. Jediné co může být zásadní problém je, že můžeš raidovat od 22hod. a my začínáme ať se jde cokoliv cca od těch 19:30 do 0:00(max).

Mon Dec 16, 2013 2:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
od 22 hodin, to platí jen v ty všední dny, ne?

Mon Dec 16, 2013 2:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pakey wrote:
DBM, Omen? DBM mám, dle mého názoru kdo DBM nemá, nepatří do Raidu, pak je to jen samý Wipe a ztráta času. Omen mám, myslím že bez těchto dvou základních Raidovacích addonů se ani nedá chodit.

V screene DBM síce nevidím ale predpokladám že v raid ho zapnutý máš. Rovnako raid framy, máš vytiahnuté aspoň blizz UI? (vedieť čo sa deje v raide a tak). Bol by pre teba problém stiahnuť si a používať PallyPower?

Pakey wrote:
V ICC mám zabito vše, titul KS za 10 i 25.

Skúsenosti s HC?

Za mňa ZA,..

Mon Dec 16, 2013 4:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Určitě si PallyPower stáhnu, klidně i jiné Addony podle potřeby. :)

Mon Dec 16, 2013 9:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Wed Dec 18, 2013 12:38 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]