![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif)
R3 Paladin, 6k GS - přihláška :-)
OSOBNÍ INFO:
Nick: Pakey, neboli Paklíč.
Class a spec: R3 Paladin.
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Pakey
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak začnu Gemy, primárně gemujeme STR, je to náš nejduležitější stat, který je potřeba pořád zvyšovat, kromě věcí se STR také můžeme brát věci s AP, ty jsou většinou Leather ale díky nim si můžeme zvětšit náš AP + Agi. Gemy, Enchanty, to vše najdete na mém Twin Armory nebo se mě můžete zeptat také ve hře, rád Vám pomůžu.
Screen UI:
http://postimg.org/image/z0abu4x1h/DBM, Omen? DBM mám, dle mého názoru kdo DBM nemá, nepatří do Raidu, pak je to jen samý Wipe a ztráta času. Omen mám, myslím že bez těchto dvou základních Raidovacích addonů se ani nedá chodit.
WoW historie a zkušenosti: Za svou dobu na Twinu jsem hrál hodně postav, ale žádná mě nechytla tak jako Paladin. Dříve jsem hrával Fury Warriora, Balance Druida, Frost DK a Huntera, takže i s těmito Classy mám zkušenosti, ale už žádnou z nich nemám, není čas starat se o 10 postav, tak jsem postavy rozdal, prodal a převedl z Hordy na Alianci a zkusil opačnou stranu a kolektiv, převod mě velice překvapil a jsem rád, že už na Hordě nejsem, určitě lidi co se zaobírají PvP moc dobře vědí proč.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Na twinstaru jsem byl v mnoho Guildách (u Hordy), má první Guilda u Ali byla Band of Brothers která mě přijmula hned, jenže první ICC 10 třičtvrtě raidu nikdo nevěděl co dělat, u každého Bosse byly minimálně 3 Wipy a já už neměl náladu tak jsem se omluvil a leavl jsem Raid, poté jsem byl vyhozen.
Na twinu mám v PVE odchozeno skoro vše, ToC, ICC, UD a tyto hlavní Raidy, taktiky si pamatuju a kdyby ne, nemám problém si to před Raidem naštudovat.
V ICC mám zabito vše, titul KS za 10 i 25.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Důvod jsem už napsal, viz výš, nebyl to dobrovolný odchod, ale plánoval jsem, že stejně odejdu.
Proč chci právě k Vám: Jelikož mám rád kolektiv a lidi, co mají snahu se něco naučit a progressovat ICC a jiné raidy.
Jak často a kdy jsem online: A tady máme první problém, Raidy mohu chodit jen v Sobotu a Neděli, to mám celé dny čas. Důvod vypisovat nebudu, kdo chce, může se mě na to zeptat ingame.
Můžeš být online do 24:00? Můžu být online od 22:00 do kolik hodin chci a mám náladu pokud se zrovna nejdou Raidy, pokud se nějaký jde, tak klidně i do 4 do rána.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Mikrofon mám a na co jiného bych ho měl používat než na mluvení?
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? Zhruba 60
Alti: Žádné nemám, není čas.
OSOBNÍ INFO:
Věk: To už se neříká
Pohlaví: Menž
Povolání: Student...
Něco zajímavého o mně: No co bych Vám pověděl, snažim se psát s přehledem a s pravopisem na úrovni, nesnáším když lidi píšou jak prasata, občas se stane že vidím i "mi" (osoby) v množném čísle tak se chytám za hlavu. Rád si zacvičím, mám rád srandu a relax kterej se mi nedaří kvůli WoW jelikož místo toho, abych se o víkendu pořádně vyspal, tak se vzbudim v 5 ráno a jdu hrát WoWko.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)