|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
JoeJou
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) JoeJou mm hunter
Ehmm,jak se znám,asi se kapku rozepíšu,tak se prosím nezlobte Nick: JoeJou Class: Hunter Spec: Marksmanship (PVE i PVP) armory + talenty (KLIK)Theorycraft:PVP: GS=5900. Socketuju +20 agilky,poté mám 3x +25 spell pene (aby nebyl resist u magu apod.,u huntů musí být proto spell pene větší nebo rovno než 75) a mám 1 socket +20 hit rat,na doladění 5% do pvp a na aktivaci socketu v head. Talenty do pvp klasika,2v2 chodím s retri a docela nám to jde,daly jsme 1900. PVE: GS=6000. Socketuju převážně +20 arpen (armor penetration), protože už začínám hardcap (90%+ arpen) a tam je znát každé procento. Mám také 1x +10 all stats,to je na aktivování socketu v head. Rotace v PVE: Nástřel,pull,po pullu hned zapnu všechny bonusy a trinkety atd, potom Serpent Sting,Chimera Shot,Aimed shot a Readiness (reset všech CD,nebudu cástit Steady Shot,když mě tikají samé bonusy),po Readiness dávám znovu Chimera,Aimed a 3x-4x Steady Shot (pokud jsem v pohybu tak Arcane Shot),po vytikání Rapid Fire dávám hned znovu (dokud tiká DBW a ostatní bonusy). Poté jedu klasicky, 1. Chimera shot + 2. Aimed shot + 3. Steady Shot 3x-4x. V PVE i PVP používám bindy a macra.DBM, Omen? Nemám ani jedno,preferuji bez addonů,taktiky na vše znám a vím co dělat a vím,kdy si mám zase hlídat aggro (-> feign dead,shadowmeld..),jediný boss,který mě dělá problémy je LK na 10 HC a 25, ale zatím jsem ho byl jen párkrát. Pokud budete chtít, DMB stáhnu. WoW historie a zkušenosti: Postava vyexpená od 1lvl,to samé DK ještě na furi sezóně,rat s DK byl asi 2000.. Už za něj nehraji. WoW hraji asi 5 let,s roční pauzou (přestalo bavit DK, teď zase 4 měsíce mažu za hunta, byl 58lvl). V ICC10 jsem s guild "Legion" odprogressoval snad všechny bosse,LK do třetí fáze než se to vše po... HC jsem ještě nebyl,ale moc rád bych někdy zašel. ICC25 full clear,na HC 9/12 jednou s vámi (v tu dobu jsem měl low EQ,tak jsem se sotva vešel do hranice 10k dps, ale teď už jsem na tom líp). Historie guild: Tak v červenci/srpnu co jsem se zase pustil do WoW za mého huntíka jsem hledal dobrou guildu,našel jsem jí koncem srpna, když jsem twinkoval na 79. Nejlepší guilda, kde jsem doposud byl,no nakonec jsem ale dobrovolně odešel, nesnášel jsem se s Guild Masterem, jeden z důvodů taky ten, že místo aby dal KS s guild, tak odešel do jiné guild se o KS pokoušet, protože prý už neměl na wow tolik času a spěchal atp.. No každopádně když zjistil, že jentak ho na fc icc nevezmou se vrátil zpět a zase se začal snažit, ale byl jsem znechucen tak jsem šel pryč. Dodnes na tu guildu vzpomínám jen v dobrém a mám je tam rád. Poté jsem byl asi 14 dnů v "Band of Borthers", nová guilda kámošů, ale GM má ego jak hrom a po ICC mě kicknul,potom jsem se dozvěděl,že nechce mít v raidu někoho, kdo má o dost horší EQ než on a předmguje ho... No a teď jsem 2 dny v "Strazci Mrtvych", ještě jsem se tu ani nerozkoukal, znám se trochu s GM tak jsem jim chtěl pomoct s raidováním, no zatím mne to tu nijak neoslovilo. Proč právě k Vám?Líbila se mě pohodová atmosféra na raidu, místama jsem se i pořádně zasmál, chci zkusit něco nového a najít dobrý kolektiv. Také se hodí mít nějakou dobrou guildu, prý plánujete přejít na Cata, mám to v plánu též Jak a kdy jsem online: Online jsem každý den,většinou od 19:10 kdy přijíždím domů. Čas raidovat mám tudíž od 19:10,někdy od 18:10. O víkendu mám ale čas od 19:00 neomezeně,už jsem i zkoušel jet nonstop ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) V týdnu většinou do 23:00 a občas do 24:00. Mikrofon,mumble:Oboje funkční, oboje pravidelně používám. Fps u Marrowa 25HC?Upřímně nevím, ale je to hratelné, když je bonestorm a jde po mě,tak se mě to kapku seká, ale jinak je to docela pohodička. Daleko větší problémy mám u sindry, jak vždy přitáhne, mám to vždy o chlup, i když dostanu IK málokdy. Alti:Rudofous DK (pár let už na něm nehraji) Věk: +/- 18 Pohlaví: Samec obecný Povolání: Student, lifter, hordožrout ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif) PS:Pokud bude potřeba postnout UI, tak stačí říct, jsem jen lenoch, ten Print Screen je moc daleko ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
Thu Dec 19, 2013 9:24 pm |
|
![](./styles/wow_alliance/theme/images/spacer.gif) |
Niethys
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: JoeJou mm hunter
Odpálit hned všechny bonusy je pěkně nahovno, protože pak se odpálí hero a ty nemáš co a dmguješ bez toho....
|
Thu Dec 19, 2013 10:38 pm |
|
JoeJou
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: JoeJou mm hunter
Turadin wrote: Odpálit hned všechny bonusy je pěkně nahovno, protože pak se odpálí hero a ty nemáš co a dmguješ bez toho.... To není tak úplně pravda, protože na začátku mě samo od sebe všechno procne, tak k tomu přidám i bonusy od peta na zvýšení attack poweru atd., přijde mě zbytečný při procnutí všech bonusů si nechat ostatní bonusy celý fight až do nějakých +-30% kdy se odpaluje hero. Navíc se většina bonusů do hera zase načte, některé bonusy do hera stíhám dávat i víckrát.. Plus navíc v tý půl minutě, kdy je to hero zaplé, mě tak jako tak procnou všechny bonusy, sice né najednou, ale to dost dobře nejde ani tobě, když na začátku ti většinou vše procne a každý bonus má jinou spínací dobu, takže se to pak rozhází a sepne se najednou jen pár bonusů. Proto chci využít, když mám procnuté všechny najednou, jestli mě chápeš ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
|
Fri Dec 20, 2013 5:41 am |
|
Abolished
Joined: Thu Jun 16, 2011 8:31 am Posts: 119 Location: BA, SVK
|
JoeJou wrote: Nemám ani jedno,preferuji bez addonů DBM si urcite zozen, ak mas problemy s PC, odporucam bigWigs (zere trochu menej ramky), kazdpoadne boss mod treba. JoeJou wrote: Líbila se mě pohodová atmosféra na raidu ZADouc sa taktiky na HC (youtube) a zozen si DBM/BW
_________________ Blade with whom I have lived, blade with whom I now die, serve right and justice one last time, seek one last heart of evil, still one last life of pain, cut well old friend, and then farewell.
|
Fri Dec 20, 2013 8:25 am |
|
Blowkh
|
PRO
|
Fri Dec 20, 2013 1:07 pm |
|
RioKiller
|
JoeJou wrote: Nemám ani jedno,preferuji bez addonů Mno, pak ale spadáš do skupiny Goo masterů u profa, pokladačů defile u LK. JoeJou wrote: a vím co dělat a vím,kdy si mám zase hlídat aggro (-> feign dead,shadowmeld.. To, že tank potřebuje nastřelit poznáš jak když je nad tebou v aggru jiné DPS ? JoeJou wrote: když je bonestorm a jde po mě Nedokážu si představit jak je toto možné.
|
Fri Dec 20, 2013 5:42 pm |
|
JoeJou
|
Abolished wrote: DBM si urcite zozen, ak mas problemy s PC, odporucam bigWigs (zere trochu menej ramky), kazdpoadne boss mod treba.
Douc sa taktiky na HC (youtube) a zozen si DBM/BW Problémy s PC prozatím nemám, uvidíme jaké to bude s DBM. Počítal jsem s tím, že si ho budu muset sehnat, takže to není problém. A máš na mysli taktiky na 10HC nebo 25HC? Můžu se zkusit naučit oboje. RioKiller wrote: Mno, pak ale spadáš do skupiny Goo masterů u profa, pokladačů defile u LK.
To, že tank potřebuje nastřelit poznáš jak když je nad tebou v aggru jiné DPS ? Jestli myslíš hopíky (=hrnce slizu) u profa, tak hlásí to i bez DBW Defile na LK je horší, ale vám to addon hlásil, takže jsem dal buďto feign dead nebo jsem stihl odběhnout. No, to s tím nastřelováním.. Ještě se mě nestalo, že tank když zaostává v aggru by si nekřikl o nástřel nebo tak něco.
|
Fri Dec 20, 2013 8:41 pm |
|
Blowkh
|
JoeJou wrote: A máš na mysli taktiky na 10HC nebo 25HC? Můžu se zkusit naučit oboje. Ani ne tak můžeš, ale musíš... Nemám nic proti lidem, co trochu zaostavaj v eq a tudiž maj mensi DPS, ale vazne se dokazu nasrat, kdyz nas nekdo wipne kvuli kravině. Zadnej z bossu ted neni DPS run diky aure, tak by snad nemelo bejt tak tezky se naucit 1-2 pohyby u bosse a to si hlidat. JoeJou wrote: Defile na LK je horší, ale vám to addon hlásil, takže jsem dal buďto feign dead nebo jsem stihl odběhnout. No, to s tím nastřelováním.. Ještě se mě nestalo, že tank když zaostává v aggru by si nekřikl o nástřel nebo tak něco. DBM si sezen, u dost bossu to pak hlasi i ostatnim hracum, kdyz ty neco dostanes (vetsinou do /say) a muzou se diky tomu lip orientovat. K defile doporucuju LK do focusu, pokud si to nedelal, diky tomu mas tak 1 sec navic + s DBM vidis, kdy to haze a tak si na to davas bacha. Ono kdyz mas dmgery se Shadoumournama a jiny se skoto bis eq, tak ver tomu, ze se da preagrovat dost lehce, zvlast treba na sindre, kde kvuli frost eq neni to aggro tak velky.
|
Fri Dec 20, 2013 11:09 pm |
|
Guest
|
Blowkh wrote: DBM si sezen, u dost bossu to pak hlasi i ostatnim hracum, kdyz ty neco dostanes (vetsinou do /say) a muzou se diky tomu lip orientovat. K defile doporucuju LK do focusu, pokud si to nedelal, diky tomu mas tak 1 sec navic + s DBM vidis, kdy to haze a tak si na to davas bacha. Ono kdyz mas dmgery se Shadoumournama a jiny se skoto bis eq, tak ver tomu, ze se da preagrovat dost lehce, zvlast treba na sindre, kde kvuli frost eq neni to aggro tak velky. Soráč, že jsem moc nepsal, řešil jsem Vánoce, dárky a ostatní blbosti. DBM už jsem si stáhl, no snad se v tom budu orientovat ještě jsem s tím raid nebyl. Mám si stáhnout i Omena? A jak to tedy bude, mám od vás čekat přihlášku, nebo si mám napsat, nebo to padá?
|
Mon Dec 23, 2013 5:45 pm |
|
Angelic
|
Prijaty. LOCK
|
Mon Dec 23, 2013 6:10 pm |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|