View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:50 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Demonology warlock - Tomai 
Author Message

Reply with quote
Post Demonology warlock - Tomai
GAMING INFO:

Nick: Tomai

Class a spec: Warlock Demonology pve / Destr. pvp

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Tomai

Screen UI: http://prntscr.com/2dh4i0

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Snazim sa supportovat raid co najviac to ide cize primarne treba byt hit capnuty (17% -3% sh/balanc -1% Chobotnica -3% Suppresion), Potom spellpowera (10% pre vas :) ), v druhom rade je to spirit a haste neviem ktore ma vacsiu vahu ale sockety mam polene spell power + spirit, spellpower + haste, Co sa tyka itemov prevazne co maju v sebe spellpower spirit haste, spirit z dovodu Life tapu 20% spiritu = spell powera

Rotacia: Pred fightom life tap ( udrzujem buff na sebe celu dobu fightu), curse of Elements, Corruption udrziavam na targete( reclipnem len ked mam 10 stack z DFo), udrzujem imolatte , spam shadow boltu ked procne molten core tak 3x incerniate(ohne po zemi), ak bos ma pod 35% zivota udrzujem corruption + imo a spamujem soulfire, metamorfozu odpalujem na zaciatku a pocas heroismu( alebo execute fazy) flamecap + wildmagic pouzivam v execute fazy , soulstone udrzujem pocas celeho raidu na Leadrom vybranom targete

Addony: DBM, TukUI ( vidim threat, ludi v raide a mnozstvo inych funkcii), Skada, Power auras a inych vela pvp addonov

WoW historie a zkušenosti: Históriu nemam na deimose ziadnu, na phobose som hraval za feral druida menom Zealous, na phobose som prestal hrat kedze sme sa nemohli posunut s progresom dalej, stale te iste chyby od hracov. Odprogresovane 11/12 Hc bossov na 25man raide LK sme nedali, Desiatky sme ani moc nechodili.

Proč chci právě k Vám: V guilde mam kamaráta menom Ohajcan a pytal sa ma ci by som nechcel ist ku vam kedze vam chyba demo lock, Pravdu povediac uz ma progressovanie nebavi cize 10/12hc bossov zabitych uz je super

Jak často a kdy jsem online: Pred raidom hodinu vzdy, inak online som vtedy ked potrebujem si nafarmit potionky, flasky a shardy.

Můžeš být online do 24:00? Aj do 6 rana :D

Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano, niekedy az moc rozpravam

Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? pod 20 som este nemal, trosku mi to trha na sindragose ale nefailnem

Alti: Nemam

OSOBNÍ INFO:

Věk: 21

Pohlaví: Demon

Povolání: Alchemista a Kvetinkar

Něco zajímavého o mně: Byvam na slovensku v malom meste kde pozieram male deti a zvysujem si svoju demonicku silu.

Mon Dec 23, 2013 10:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Demonology warlock - Tomai
Na armory neukazuje glyphy ( quick decay, lifetap, felguard) neviem preco ich neukazuje :/

Mon Dec 23, 2013 10:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
+ za tukui,. predpokladam ze mas vytiahnute aj raid framy (v dps layoute ukazuju vsetko co na raid treba)
+ za prístup k raidu

- dostuduj si theorycraft,. min tie gemy, guidy su vsade,.. (ne zeby som sa v lockovi vyznal ale ist aj haste aj spirit mi pride ako blbost, daky cap tam musi byt)
- preco nemas v Tukui skine skadu? ti to netaha oci?

Tomai wrote:
trosku mi to trha na sindragose ale nefailnem
locka failol na sindre,. ehm,. asi by sme sa tu nerozpravali,.
keby si za

ZA (lock treba ako soľ)

Mon Dec 23, 2013 11:07 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja jsem jednoznacne Pro :) Moc pekna prihlaska a konecne nekdo, kdo vypada, ze vi o cem mluvi ... :D

Image
Image
Image

Mon Dec 23, 2013 11:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tomai wrote:
Byvam na slovensku v malom meste kde pozieram male deti a zvysujem si svoju demonicku silu.

Kdeze to byvas? nech viem kam nemam pustat deti :)

inac ZA

Tue Dec 24, 2013 1:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Tue Dec 24, 2013 1:50 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]