View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:31 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Fury warrior - Wonx 
Author Message

Reply with quote
Post Fury warrior - Wonx
Nick: Wonx
Class a spec: Fury warrior

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Wonx

Screen UI: Dodam, poté co bude spušten znovu server.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak talenty můžete vidět na armorech, k těm si myslím že není co dodat. Rotace: Heroic Strike> Bloodthirst> Whirlwind> Slam> Heroic Throw> Execute. Samozřejmě vše záleží na procu Slamu. Staty - ty také můžete vidět na armorech, ale zatím nic zázračného to bohužel není. Gemy - zatím socketuju všude armor pene, protže ho mám prostě málo ( jediný kdy mam 100% je s procem trinektu).Až bude armor pene dosahovat 100% dočnu socketovat str.

DBM, Omen? DBM mám, omen mám také.

WoW historie a zkušenosti: Moje zkušenosti jsou dlouhé. Začínal jsem na serveru Narnias, kde jsem vyexpil svojí první postavu - Warriora.Zde jsem působil v guildě Soldiers of Light.Nicméně to nervalo dlouho a vznikl server Twinstar, tak jsem přešel sem.Zde jsem vyexpil Huntera a působil jsem v guildě Protection of Light.Poté jsem přešel k Sanguineus Adamas, kde jsem působil i na Wotlku až do jejich zániku za Warriora. Poté jsem šel do guildy The Awakened Path ( když působila u Aliance ) po jejich rozpadu jsem přestal s WoW.Nicméně jsem se vrátil a šel hrát k hordě, dlouho netrvalo a šel jsem do guildy Nisiar - zde jsem působil v ToGC sezoně. Moje aktivita nebyla poté už tak veliká, jak si GuM představoval a dostal jsem kick.Pak už jsem v žádné guildě nepůsobil, vždy jsem chodil word raidy.No a ted jsem zpátky u aliance a chtěl bych si zase po dlouhé době dostat do kvalitní PvE guildy a pořádne si zaraidovat :-)

Na twinu mám v PVE odchozeno vše od TBC až po Wotlk, jediný bos kde jsem nebyl je Lich King, bohužel.

V ICC mám odprogresováno vše na desítku, i LK hero jsem viděla, ale jen asi 10s… Na 25ce mám zabito vše na hc, kromě Profa a LK.

Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Jak říkám, dlouho jsem v žádné guildě nepůsobil.

Proč chci právě k Vám: Deathbringers si pamatuju už od TBC, kde jste s TWoS a SA bojovali o nejlepší guildy na serveru.Vím, že jse hodně kvalitní guilda a myslím si, že mi máte co nabídnou a naoplátku můžu i já vám nabídnout kvalitu, spolehlivost a podobně.

Jak často a kdy jsem online: Ve hře můžu být praktikcy každý den.

Můžeš být online do 24:00? Záleží podle toho jak se vstává druhý den do práce, ale jinak v tom nevidím problém.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano

Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? 40 fps +-

Alti: Priest

OSOBNÍ INFO:
Věk: 21

Pohlaví: Můž

Povolání: IT technologie

Něco zajímavého o mně: Bydlím v okolí Pardubic.Mám vystudovanou střední školu Informatiky a Ekonomie. Po středná se mi už nechtělo učit, tak jsem ani na VŠ nešel.Jinak mezi mé koníčky patří: sport,PC,kamarádi, rybaření.

V případě dalších dotazů rád zodpovím.

Sun Dec 22, 2013 11:55 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Fury warrior - Wonx
Wonx wrote:
Rotace: Heroic Strike> Bloodthirst> Whirlwind> Slam> Heroic Throw> Execute.

Vážně ?

Wonx wrote:
Samozřejmě vše záleží na procu Slamu.

Vážně podruhé ?

Sun Dec 22, 2013 1:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Skoda, ze sis neprecet alespon neco na TS foru, napr. Fury Warrior PvE raid guide by Muzko

Za me NE

Sun Dec 22, 2013 1:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijaty. LOCK

Mon Dec 23, 2013 6:11 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ]