Nick: Wonx
Class a spec: Fury warrior
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=WonxScreen UI: Dodam, poté co bude spušten znovu server.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak talenty můžete vidět na armorech, k těm si myslím že není co dodat. Rotace: Heroic Strike> Bloodthirst> Whirlwind> Slam> Heroic Throw> Execute. Samozřejmě vše záleží na procu Slamu. Staty - ty také můžete vidět na armorech, ale zatím nic zázračného to bohužel není. Gemy - zatím socketuju všude armor pene, protže ho mám prostě málo ( jediný kdy mam 100% je s procem trinektu).Až bude armor pene dosahovat 100% dočnu socketovat str.
DBM, Omen? DBM mám, omen mám také.
WoW historie a zkušenosti: Moje zkušenosti jsou dlouhé. Začínal jsem na serveru Narnias, kde jsem vyexpil svojí první postavu - Warriora.Zde jsem působil v guildě Soldiers of Light.Nicméně to nervalo dlouho a vznikl server Twinstar, tak jsem přešel sem.Zde jsem vyexpil Huntera a působil jsem v guildě Protection of Light.Poté jsem přešel k Sanguineus Adamas, kde jsem působil i na Wotlku až do jejich zániku za Warriora. Poté jsem šel do guildy The Awakened Path ( když působila u Aliance ) po jejich rozpadu jsem přestal s WoW.Nicméně jsem se vrátil a šel hrát k hordě, dlouho netrvalo a šel jsem do guildy Nisiar - zde jsem působil v ToGC sezoně. Moje aktivita nebyla poté už tak veliká, jak si GuM představoval a dostal jsem kick.Pak už jsem v žádné guildě nepůsobil, vždy jsem chodil word raidy.No a ted jsem zpátky u aliance a chtěl bych si zase po dlouhé době dostat do kvalitní PvE guildy a pořádne si zaraidovat
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Na twinu mám v PVE odchozeno vše od TBC až po Wotlk, jediný bos kde jsem nebyl je Lich King, bohužel.
V ICC mám odprogresováno vše na desítku, i LK hero jsem viděla, ale jen asi 10s… Na 25ce mám zabito vše na hc, kromě Profa a LK.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Jak říkám, dlouho jsem v žádné guildě nepůsobil.
Proč chci právě k Vám: Deathbringers si pamatuju už od TBC, kde jste s TWoS a SA bojovali o nejlepší guildy na serveru.Vím, že jse hodně kvalitní guilda a myslím si, že mi máte co nabídnou a naoplátku můžu i já vám nabídnout kvalitu, spolehlivost a podobně.
Jak často a kdy jsem online: Ve hře můžu být praktikcy každý den.
Můžeš být online do 24:00? Záleží podle toho jak se vstává druhý den do práce, ale jinak v tom nevidím problém.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? 40 fps +-
Alti: Priest
OSOBNÍ INFO:Věk: 21
Pohlaví: Můž
Povolání: IT technologie
Něco zajímavého o mně: Bydlím v okolí Pardubic.Mám vystudovanou střední školu Informatiky a Ekonomie. Po středná se mi už nechtělo učit, tak jsem ani na VŠ nešel.Jinak mezi mé koníčky patří: sport,PC,kamarádi, rybaření.
V případě dalších dotazů rád zodpovím.