Demonology warlock - Tomai
GAMING INFO:Nick: Tomai
Class a spec: Warlock Demonology pve / Destr. pvp
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=TomaiScreen UI: http://prntscr.com/2dh4i0Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Snazim sa supportovat raid co najviac to ide cize primarne treba byt hit capnuty (17% -3% sh/balanc -1% Chobotnica -3% Suppresion), Potom spellpowera (10% pre vas
), v druhom rade je to spirit a haste neviem ktore ma vacsiu vahu ale sockety mam polene spell power + spirit, spellpower + haste, Co sa tyka itemov prevazne co maju v sebe spellpower spirit haste, spirit z dovodu Life tapu 20% spiritu = spell powera
Rotacia: Pred fightom life tap ( udrzujem buff na sebe celu dobu fightu), curse of Elements, Corruption udrziavam na targete( reclipnem len ked mam 10 stack z DFo), udrzujem imolatte , spam shadow boltu ked procne molten core tak 3x incerniate(ohne po zemi), ak bos ma pod 35% zivota udrzujem corruption + imo a spamujem soulfire, metamorfozu odpalujem na zaciatku a pocas heroismu( alebo execute fazy) flamecap + wildmagic pouzivam v execute fazy , soulstone udrzujem pocas celeho raidu na Leadrom vybranom targete
Addony: DBM, TukUI ( vidim threat, ludi v raide a mnozstvo inych funkcii), Skada, Power auras a inych vela pvp addonov
WoW historie a zkušenosti: Históriu nemam na deimose ziadnu, na phobose som hraval za feral druida menom Zealous, na phobose som prestal hrat kedze sme sa nemohli posunut s progresom dalej, stale te iste chyby od hracov. Odprogresovane 11/12 Hc bossov na 25man raide LK sme nedali, Desiatky sme ani moc nechodili.
Proč chci právě k Vám: V guilde mam kamaráta menom Ohajcan a pytal sa ma ci by som nechcel ist ku vam kedze vam chyba demo lock, Pravdu povediac uz ma progressovanie nebavi cize 10/12hc bossov zabitych uz je super
Jak často a kdy jsem online: Pred raidom hodinu vzdy, inak online som vtedy ked potrebujem si nafarmit potionky, flasky a shardy.
Můžeš být online do 24:00? Aj do 6 rana
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano, niekedy az moc rozpravam
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? pod 20 som este nemal, trosku mi to trha na sindragose ale nefailnem
Alti: Nemam
OSOBNÍ INFO:Věk: 21
Pohlaví: Demon
Povolání: Alchemista a Kvetinkar
Něco zajímavého o mně: Byvam na slovensku v malom meste kde pozieram male deti a zvysujem si svoju demonicku silu.