OSOBNÍ INFO:
Nick: Penelopka
Class a spec: mage
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Penelopka
Screen UI:
http://com.own.cz/wow.jpg (screen z raidu pak kdyztak dodam, ted nic nemam)
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Nikdy jsem si tyhle veci moc nevymyslel, kdysi davno mi to tady na twinstaru nejak radil znamej a od te doby to tak nak hraju, snazim se to hrat na crit a sp, tak to i socketuju, nejakej ten haste.. sutry aby nejak vychazeli, aby to bylo trochu vyrovnany ty staty..
nemam problem si nechat poradit, neco zmenit, kdyz mi nekdo poradi co a jak, zlikviduju tu frost cast v pve, ale do arcanu nepujdu
DBM, Omen? DBM mám, omen mam
WoW historie a zkušenosti: Postavu jsem dostal. Nebavi me to expit a shodou nahod kamos koncil.. Na twinu sem si kdysi davno vyexpil maga, ale byl davno pryc, a expeni me proste nebavi. Hral sem i na jinych serverech, nejaktivneji asi na Moltenu. Zkusenosti mam jen s magem, nic jineho sem nikdy nehral, nejsem moc na uceni dalsich charu a magy hraju na vsech hrach..
Na twinstaru jsem byl kdysi v nejake guilde, ale je to tak davno, ze ani nevim jeji nazev..
Na twinu nemam v PVE odchozeno vse, v icc mam dole bosse jen po deathbringera. Jestli je otevreno RS (coz si nejsem ted nejak jistej), tak tam nic, ani na jinych serverech..taktiky na icc bych mel znat, zalezi jen na tom, jak moc se na twinu lisi od ostatnich serveru..
Proč chci právě k Vám: Popravde tu neni zadny duvod.. rikal sem si ze bych si mohl najit guildu a whispnul sem prvniho cloveka :p
Jak často a kdy jsem online: Na raid přídu kdykoli, když je potřeba, Jinak příležitostně. (odpoved sedi, nechavam)
Můžeš být online do 24:00? ano a občas dokonce i do půlnoci ... necham, jen dodam ze jen pondeli-ctvrtek, od patka do nedele byvam s pritelkyni
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? ano
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? hc sem nebyl, ale s fps problem mit nebudu
Alti: nic
OSOBNÍ INFO:
Věk: 22
Pohlaví: Samec
Povolání: elektro na bojovych vozidlech
Něco zajímavého o mně: Asi zadne zajimavosti, kdyby to nekoho zajimalo, bydlim kousek od Olomouce, bavi me hrat si s koulema (pool) a semtam chodit chlastat(posledni dobou spis vubec)
jeste bych teda zminil, ze dnes odjizdim na "dovolenou" a vracim se az 5.1. vecer, odpoved tady nebude problem, ale do hry se tech 10 dni nepodivam..