Nick: Nelic
Class a spec: Priest & Shadow
Link na armory a talenty:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=NelicScreen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/208/a4lv.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
-- talenty: Tyto talenty jsou podle mě i podle toho co jsem hledal nejvhodnější pro ICC sezonu s 4.set bonusem T10+.
rotace: VT- DP- MF- SWP.. později doplnovat dotky a jinak MF. MB dávám, když v raidu není reple na manu.
staty: Hit- spell power- haste- crit- intel
gemy: je víc teorií, ale mělo by se asi jet 23SP do červeno-žlutých... a do modrých 12sp+10spirit na socket bonus... ale mě se vždy lépe hrálo s 12sp+10haste v červenožlutých... haste cap u shadowa není, ale čím víc SP tím by měl být vyšší dps, ale čím má člověk vyšší haste tím rychleji tikají dotky a rychleji MF, ale mělo by vycházet lepší SP kvůli přednosti SP před hastem.
DBM, Omen? DBM mám, ale nepoužívám ho, encoutery znám a spoléhám se sám na sebe, než na to, že se mi DBM lagne či cokoliv a já kvůli tomu skapu..., Omen přímo nemám, ale aggro mi hlídá jiný prográmek v UI mělo by to být přímo v tom Tukui.
WoW historie a zkušenosti: Přešel jsem sem nedávno z jiného serveru. Postava je koupená za moje těžce vydělané prašulky. Jinak Jsem do Wotlku do Icc sundal vše od Pretbc po LK... krom(Algalona, [Profa,LK na HC]). WoW hraji téměř 7let.
Mystiq.cz-Mystiq.org-Twinstar... mezi tím jsem zkoušel i Cata na offiku, ale nějak jak člověk nehraje od začátku tak nestíhá potom.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Na Twinu jsem ještě v žádné guildě nebyl.
Proč chci právě k Vám: Na WW jste měli nábor a mám rád výzvy a chci pomoci v progressu
Jak často a kdy jsem online: Mám zajímavě řešené směny. Po,Ut denní-St,Ct volno- ve Ct mi začíná noční...Ct-Pa noční...So,Ne,Po noční... Ut, St denní... atak dále... Jinak, když přítelkyně nevyžaduje mmou účast v posteli, tak ve wowku jsem furt.
Můžeš být online do 24:00? Nemám problém až do rána. Kávy mám dost.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? 1.pull 10FPS na začátku později už se to zvedne na 20-30FPS... Zbytek ICC je v cajku.
Alti: nemám bohužel
OSOBNÍ INFO:
Věk: 22
Pohlaví: Můž
Povolání: Mám chemickou průmyslovku a vydělávám si tak, že vyrábím protiplísňové antibiotika.
Něco zajímavého o mně: Bydlím pár Km od Prahy. Do centra to mám vlakem cca. 15minut... Bydlím s přítelkyní, takže jsem se osamostatnil od maminky. Neberu to tak, dokud Maminka funí, Nelic bude u Ní!.!