Nick: Academ
class a spec: Ret pala 5888gs pve...6033gs pvp
profky: BS a JWC
na pve i pvp pouzivam macra bindy adonny
Link na armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=AcademDBM, Omen
mam stazeno ae popravde jej nemam zapnute takze kdyz to bude podminka neni problem...jinak aggro si hlidat umim a taktiky znam též...jeste se kvuli me newiplo tak doufam ze to tak zustane
WoW a zkusenosti
wow hruju cca 5let a ret byla i moje prvni postava a vzdy se k ni rad vracim
...jinak mam zkusenosti s huntem, warem, lockem a priestem...a nebavi me dk:-/
jinak na twinu hraju asi 2-3 roky
Guildy:
nejdrive jsem travil cas jen v pvp guildach nejznamejsi asi Perky Pug Squadra...takze raidy jsem chodil jen s worldem a to me pak omrzelo a shanel jsem pve guildu pul roku jsem byl v jedne a popravde si nemuzu vzpomenout na nazev
no nic dale jsem byl Band of Borthers a pak jsem nachvili prestal pravidelne hrat no spis jsem nemel cas kvuli praci takze ted se to toho zase chci pustit....
Proč k vám?
jednou jsem s vami byl kdyz jste dobirali lidi z wordu a nebylo si na nic stezovat proste pohoda a sranda jak to ma byl a proto to taky chci hrat bych se odreagoval a nechodil od pocitace nastvany ...
jak a kdy online
pres tyden vetsinou az navecer cca od 18:00-19:00 kdyz teda nepocitam svatky to kdyz mam cas tak tu jsem porad
...a pres vikendy vzdy kolem obeda a pak navecer a muzu jet i pres noc kdyz je co delat
mikrofon a vybava
mikrofony mam 2 jeden v pc a druhy na hlave protoze mam afro jakprase
...a s dorozumenim neni problem mam mumble i TS pro jistotu...
fps u Lorda Marrowgara?
popravde nikdyjsem to necekoval...ani nebyl duvod vzdy to bylo v poho a nikdy si mi pc nehryzl
alti...Grael druid a Morris war
INFO:
věk: 20
pohlavi: samec
povolani: studium a brigadicky
rad sportuju (fotbal a bojove umeni)...moc rad odpocivam jím a hraju wow a kdyz je cas tak i na pritelkyni se dostane chvilka casu
...