View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:00 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Dudak, rogue, assasination 
Author Message

Reply with quote
Post Dudak, rogue, assasination
Nick:Dudak
Talenty : Rogue Assasination pvp/pve; 44/2/25 / 51/18/2
Kvalita equipu: Full Naxx EQ, chybi mi trinket z OS(fury of five flights - prozatím nahrazeno Banditkou) a EoE(ruce, chesta)
Odkaz na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Dudak
Wow zkušenosti: Hraju wowko 2 roky, jen tady a pak offik. A obcas kdyz nejde server tak si na AT zajdu areny.
Guildy kterymi jste prošli: TBC - The gladiators of death; Wotlk - Fallen angels, nasledoval rozdeleni serveru a ja sel na phobos, tam guilda Endless agony, prodal jsem postavy na phobosu a koupil na deimosu, -> Slayers of chaos.
Raidy na TS: Vsechny instance FC, už trochu nuda, ale zdolavat safety dance s behanim je dobra zkouska. (muzu dokazat achievmentama)
Proč chci k vám: Hledám kvalitní guildu, kde se mi dostane aspoň trochu uznání, ne jako v Soch, kde si ze mě každej dělal prdelky, kvůli mýmu bráchovi. Může se brát i jako "plánovaný" důvod odchodu z guildy.
Časy kdy jsem online: 24/7, dennodenně
Alti: Všeho všudy 3 - Arvandus(holy/shadow), DuDlike(retro/holy/prot, Eatthisbytch(feral tank/dmg) všechno 4300+ GS. *Pozn.: Main/off/ off off spec.

Osoba: Studuju druhym rokem FTVS UK v praze, aktivně hraju florball za žraloky příbram. Jinak mě baví snad všechny sporty, šachy vyjímaje. Jsem typek, co furt mele, jen aby nebylo ticho, chlastam strasne rumu, dělam si sbírku prázdnejch flašek a jednou si z ní postavim barák xD.(joke) Je mi 20 let.

Bonus: Raidy na offi: Zkusenosti s ToC i icc - server anachronos postavy xarxia(http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... xia/simple),dudak (http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... dak/simple)

Fri Mar 25, 2011 8:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Dudak, rogue, assasination
Přihláška pěkná,celkem jsi mne i zaujal,ale myslím že současný stav rogun je akorát,takže byses moc neprosadil do raidu. za mě bohužel ne

Fri Mar 25, 2011 12:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Quote:
ale zdolavat safety dance s behanim je dobra zkouska.

myslis to ako padne heigan skorej ako sa zacne behat ??
a ten achiv ide ziskat aj ked ostanes vonku pred tou miestnostou , takze nvm ci je achiv dobry argument.

Fri Mar 25, 2011 1:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
rogun mame dostatek a navíc jsme v poslední době přijali dost nováčků a bude chvíli trvat než je zapracujeme do raidu tak aby jsme byli maximálně vykonní.takže za mě ne.btw vím že máš charů víc než zdrávo v různých guildách a sám už asi ani nevíš co je main což není idealní.takže vzhledem k okolnostem výše zmíněným vpodstatě jakékoli chary budeme nahrazovat až po tom co se někdo s nových ukáže jako nevylečitelně neschopný

Fri Mar 25, 2011 1:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ad. Airwawes: Ne myslim to normalne ubehat v 25 lidech.
Ad. Gorben: To je škoda, ale mohl bych to aspon zkusit, nebo když někdo nahodou vypadne, nebude moci.
Ad. Miguel: Muj main vzdy byl, je a bude rogun. Toho jsem si jedineho vyexpil od 0, ziskal eq na TBC i na wotlk a navic klidne se vsema altama pudu k DB. Za rogunu jsem byl CL u EA na phobosu [mam zpravy, ze uz taky dali FC uld 25man(leviathan vyjimaje)].

Fri Mar 25, 2011 2:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
fc uld? takze i s algalonem, a yoggem? co je podle tebe fc protoze podle netu sou na tom nejlip SA ktery maj o vezaxe vic nez my ostatni, ale ani to neni fc.

jinak za me "zatim" ne, ale muzu ti aspon rict ze uz je aspirant na kick kteryho by si "mohl mozna" v blizky dobe nahradit (kazdopadne na main partu s ulduarem by ses nevesel tak jako tak, berem tam max jednu rogunu, uldauar s altama se rozjede asi az pristi tejden)

Sat Mar 26, 2011 9:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
aha tak to mam nejake miss info a omlouvam se. Jinak jakmile bude sance me vyzkouset tak ji beru vsema deseti. :)

Sun Mar 27, 2011 11:21 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tohodle cloveka znam trochu z guildy Slayers of Chaos, podle me by nebyl prinosem pro nasi guildu a nerad bych ho tu videl...

Sun Mar 27, 2011 7:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Kedze angelic sa k tejto prihlaske vyjadril ako jediny z vlastnej skusenosti a pride mi ako spolahlivy clovek nebudem tu hrat formu a mudrovat verim mu a ak je pravda co hovori.....som proti aj ked Buchta uz neucinkuje v DB...

Mon Mar 28, 2011 5:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak kdyz tu Angel nakousl osobni zkusenost, tak taky jsem ho potkaval v SoCH. Uz v prihlasce do soch jsem byl proti (klidne oduvodnim: v gilde byl Kokosak(jeho bratr) a nechal si tam vzit priesta jako alta (nick Arvandus) bez jedineho slova za nej zacal hrat Dudak, coz se mi stejne jako spouste dalsich lidi nelibilo. Pak tam byli trosku dohady po kterych si podal prihlasku a byl prijat).

Co se tyce aktivity v SoCH, tak slusna( resp nevycnival na zadnou stranu :D ), dmg slusny

tak a jako posledni bych se zastavil u "planovaneho" odchodu z gildy: Podle toho co mi rikal Angel (ktery ten raid zrejme vedl - ja tam nebyl, tak by k tomu spis mohl rict neco on, i kdyz to asi zahrnuje do toho ze by ho tu nerad videl), tak Dudak tam byl a byl tam jeste Kokosak na altovi. Z Kela padla T7,5 headka, kterou chteli nejaky alti a mezi nimi i Kokosak. Jelikoz by sance na loot mezi alty byla mensi, tak Dudak rekl ze ji potrebuje, vzal si ji a dal ji Kokosakovi, za coz dostal kick z gildy jak on tak i jeho mladsi a popularnejsi bratr spolu se vsemi jejich alty. Myslim ze k tomuhle by ale spis mel pripojit Angel komentar, tohle bylo jen co mi rikal :)

abych to nejak ukoncil, tak si nemyslim ze by byl pro gildu prinosem a stejne jako Angel bych se tu s nim nerad potkaval. (Kdo to docetl az sem, tak ma u me ruma - maleho - jsem zid :D)

Fort :)

Mon Mar 28, 2011 6:12 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next