|
Register •
FAQ
• Search • Login
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Simiy
|
 Simiy FROST DK
nick:Simiy Class a spec:DK-Engineering Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Simiy DBM, Omen? mám WoW historie a zkušenosti: Hrajem wow asi 1 rok na Twinstari-deimos nikdy som na oficialnom wow servery nehral Historie postavy a guildy: Postavu somsi sam vychoval. Zacal som v guilde Exice. Dôvod (ne)plánovaného odchodu z guildy:rozpadla sa Proč chci právě k Vám: poznam dvoch ludi ktory tiez boli v exice a ze som sa dozvedel ze ste lepsi ako v exice Jak často a kdy jsem online: cely den v sobotu a nedelu, teraz cez prazdniny tiez Alti: mám 2
O osobě: Věk:14 Pohlaví: muž Vyznání:katolik Povolání: žiak Něco zajímavého o mně: Hram aktivne Ladovy hokej
|
Sun Aug 14, 2011 6:34 pm |
|
 |
Angelic
|
 Re: Simiy FROST DK
Frost dk nehledame, za me NE
|
Sun Aug 14, 2011 7:52 pm |
|
 |
Gorben
|
Vůbec mě ta přihláška nezaujala,ne
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Sun Aug 14, 2011 8:05 pm |
|
 |
Miguel
|
DK v guildě jsou stabilní a velice výkonné stroje.neměl by jsi asi místo v raidu i vzledem k tomu že podle achievu jsi v UD asi ještě nebyl.tomu odpovídá i gír.s tímhle by jsi pro nás byl spíše brzda.sorry.potřebujeme lidi kterým není třeba vysvětlovat ani hard mody v ulduaru a na ty prostě v tomhle stavu nemáš.za mě ne
|
Mon Aug 15, 2011 6:19 am |
|
 |
Gonzales
|
Ne, cus!
|
Mon Aug 15, 2011 7:28 am |
|
 |