View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:18 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Daelyna lvl 80 destro/deci warlock 
Author Message
Reply with quote
Post Daelyna lvl 80 destro/deci warlock
Nick: Daelyna
Class a spec: Daelyna, destro/deci lock
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Daelyna Momentalne mam na sebe asi pvp eq, kludne ukazem PvE (4454gs), Najlepsie ingame =)
WoW historie a zkušenosti: Wowa hram od pretbc, sladke vanilal raidy=) Hraval som na OG, po krize som presiel sem a na twine hram od zaciatku. Prejdene mam vsetky raidy co boli na twine otvorene (ano aj AQ), 3 roky hravam locka cisto PvE, PvP len pre oddych =)
Historie postavy a guildy: Zacinal som v Crusaders of Light, odkial som presiel za kamaratom do Ardent Flame, po rozpade som putoval do Fallen Angels, neporozumel som si s ich systemom, tak ma radi prijali do Slayers of Chaos, Avsak nemam rad diletantnych pokrytcov, tak som to leftol =)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Zmienil som ho vyssie x)
Proč chci právě k Vám: Mam rad PvE a pohodovych ludi(hlavne to PvE :lol: ) Inac som pocul ze raidy mate na urovni =)
Jak často a kdy jsem online: Cez tyzden som na pc od 15-16:00 az do 22-23:00, kludne aj neskor a an raidy si rad urobim cas, ak je to mozne.
Alti: mám 1, rogunku...

O osobě:
Věk:16
Pohlaví: Muz, aj ked som sa od niektorych osob dopocul ze aj ne :D
Vyznání: Ateista
Povolání: student na volnej nohe =D
Něco zajímavého o mně: Som z Bratislavy, Rodicia su katolici, ja zaryty ateista :lol:, Chodim na jazykovy gympel, hram profesionalne sachy a nakoniec locka som si vybral preto, lebo tvar mam ako stvorenu pre FACEROLL :D

Tue Mar 29, 2011 8:02 pm
Report this post

Reply with quote
Post Re: Daelyna lvl 80 destro/deci warlock
Ehmm....destro/deci..... no .....nebudem hovorit ze na peeecko alee... na raide je potreba Dmg locka a zaroven boostera ktory je pre dosahovanie novych mét ( Hard mody)dolezity pre vsetky ostatne Spell dpska a nie vzdy je dostupny.Nevidim problem v tvojom 2 tyzdennom posobeni(Skusobna doba) v Guilde DeathBringers aj ked warlockov a myslim ze schopnych mame v sucastnosti dostatok(jesp wyrd, Toax Fortun) takze ak by ti na poziadanie RL nevadilo obetovat 50 g na retallent na nesebecky build v prospech bol by som aj mozno mozno mozno ZA ale stale na vazkach z dovodu premnozenia ludi v G.
V opacnom pripade (odmietnutie boostu raidu) mame lockov dost.... ako som vyssie spominal takze by som bol urcite proti...a to aj proti skuske!

Dobre si rozmysli ako sa teraz zachovas aby nedoslo v neskorsej dobe k rozporom ze o nicom takom rec nebola...

S pozdravom Ethanol :twisted: :twisted: :twisted:

Tue Mar 29, 2011 8:15 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Cau, fortun a angel by ma mali poznat z guildy slayers of chaos (maval som iny nick), dpsko sme tocili podobne, Deci locka som siel len preto, ze to tak potrebovala guilda minula (inac je ten build strasna nuda...) 50g goldov pre mna momentalne neni problem, ja by som osobne navrhoval (ak este chodite naxxy) tak ma zobrat aspon na patchwerka a tam sa uvidi =)

Tue Mar 29, 2011 8:20 pm
Report this post

Reply with quote
Tak tak souhlasím plně s Tequillou,locků je v součastnosti dostatek a nevím jak byses dostával na raid... na druhou stranu na zkoušku bych tě klidně vzal,protože dobrých locků nikdy není dostatek,ale pouze pod tou podmínkou co byla již výšše zmíněná a to je ta,že si hodíš retalent a pojedeš "týmově" + se ve zkušebnim období předvedeš v dobrém světle a aktivitou budeš jen hířit ;) Jinak ty lockové co máme jsou fakt jedni z top dmgerů co jsem kdy viděl (i když jsou to hnusný gnomové =D ) takže by to pro tebe měla být velká výzva je pokořit popř. se jim skillem a dmgem alespoň vyrovnat + na druhou stranu velký závazek,protože pokud bys v jejich konkurenci neuspěl,asi by jsi šel o guildu dál,ale nechci tě strašit předem a věřím že výzvy máš rád =)

Tue Mar 29, 2011 8:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Naxxy u nas chodia uz len ludia co si pocas tej dlhej ery nestihli dostatocne equipnut altov na druhy UD takze tam moc sancu nevidim ale pockaj si na vyjadrenie mojich kolegov ohladne prihlasky a ak budu ich reakcie pozitivne dostanes sancu ukazat co v tebe je myslim ze patchverk sa z bossmi v UD nemmoze rovnat a tupo zirat na bossa a mackat par spellov este nerobi skillera ....skill je vytahnut co najlepsie Dps, nechcipnut co je zaklad pre umiestnenie v recountu,poznat event co je zaklad pre nechcipnutie a vediet pouzivat vlastne spelly v pripade potreby inak ako DPS napr. banish fear a pod v prospech raidu!

Tue Mar 29, 2011 8:28 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Ak sa mam priznat (teraz vam nechcem liezt do radsej nemenovanych oblasti) demoruin je moj oblubeny build, ide sa sice spell dps, ale na meele range =) S dpskom na tom niesom az tak zle, dal som 7,3k na patchovi bez hera s pouzitim CoE, keby som daval CoD dam snad aj o 300 viac =D Prave idem retalent a kupit glyphy, tak s vami pocitam! x)

P.S, kym som pisal tento post, objavil sa jeden od tequilly.
ad. tequilla: Ulduar mam prechodeny z ofiku, taktiky poznam, patchwerka som uviedol ako priklad na velku "target dummy"... POuzivat spelly ako fear(banish) v pripade potreby pouzivat viem (Kel) =)

Tue Mar 29, 2011 8:33 pm
Report this post

Reply with quote
Daelyna wrote:
demoruin je moj oblubeny build+7,3k na patchovi bez hera + Prave idem retalent a kupit glyphy, tak s vami pocitam! x) + ad. tequilla: Ulduar mam prechodeny z ofiku, taktiky poznam, patchwerka som uviedol ako priklad na velku "target dummy"... POuzivat spelly ako fear(banish) v pripade potreby pouzivat viem (Kel) =)

po scitani to dava jedno male bezvyznamne + :P uvidime na vyjadrenie zbytku "namachrovancov z DB torych vedie moj brat" :D
(neviem ci je nutne zmienovat autora citatu:P)

Tue Mar 29, 2011 8:44 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Tak ja idem pekne do perin, zajtra cakam na odpovede... x)

Tue Mar 29, 2011 8:46 pm
Report this post

Reply with quote
Shaggy =DDD jedna nejmenovaná osoba =DDD pobavils =P no hele moc bych nepočítal s tím že se to zítra rozlouskne,já ani Tequilla nezastupujeme locky,takže si tě zřejmě ještě oklepne jejich CL,takže si myslím že se zítra nedočkáš odpovědi ;) každopádně jak říkám,bude tu velká konkurence tak se na to připrav že pokud bychom tě nabrali,ne na každý raid se s námi podíváš ;)

Tue Mar 29, 2011 8:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
To kolik tu je/neni locku zminovat nebudu, o tom ma prehled CL.

Jen zminim co jsem tak vypozoroval pri pusobeni v SoCH a tak... Jako cloveku jsem Ti moc nerozumel, ale to se obcas stane a je to osobni rovina kterou se snazim oddelit od te "profesionalni" - tykalo se to hlavne spousty reci ohledne dmge a pritom co jsem videl, tak sice pekny, ale zadny zazrak. Ale tak rekneme to takhle: Chvili po prijeti do SoCH Ti segra prodala locka, koupil sis jinyho (ted si nejsem jisty jestli se to pak jeste nejak opakovalo). Potom cca pred 14ti dny to muze byt jsem videl jak jsi prodaval locka na worldu resp. aukce postav (mozna si toho vsiml jeste nekdo jiny nick Ohon a pokud se nepletu bylo to za 4K*). V SoCH jsem se ptal co to ma byt, kdyz jsi chtel byt CLko locku a tak nejak to vypadalo ze jim chces opravdu byt - i kdyz si myslim ze by Ti ho stejne nedali, ale to je vec nazoru - a bylo mi receno ze koncis s wow. Postava se pak objevila i na normalni aukci postav v acount manageru pokud se nepletu. No a nakonec dneska (teda vlastne uz vcera :D) jsi leavnul ze SoCH, bez jedineho slova na guild chatu. Trosku mi to vrtalo hlavou, tak jsem se ptal a bylo mi receno at to neresim, ze jsi neskousl wipovani.

Takze to shrnu. Myslim ze se sem moc nehodis, mozna je to povahou a nebo jen nizkym vekem, kdy jeden den chces to a druhy zase ono.

Jinak Angel ma s Tebou asi vetsi zkusenosti z raidu a tak, tak by mohl spis on napsat nejaky nazor.

BTW nekdo ma neco proti gnomum? :D GNOM POWA

Wed Mar 30, 2011 1:05 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 21 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next