View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 11:38 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Gejsa - Ele Shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Gejsa - Ele Shaman
O postavě:
Nick: Gejsa
Class a spec: PVP-ele, PVE-ele (no venujem sa viacej PVE)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Gejsa (čo sa týka gearu, určite sú tam nedostatky, ako napríklad ten resto trinket ktorý mám v pláne čo najskôr zameniť. Som ochotný prerobiť gemy, enchanty)
Screen UI: http://img703.imageshack.us/img703/9523 ... 145625.jpg
DBM, Omen? áno všetko mám, aj mikrofón mumble ts hocičo čo bude treba :)
WoW historie a zkušenosti: Hrám tak približne rok a pol wowko z toho som hral len na Twinstari. Prechodené mám všetky raidy čo na twinstari fungujú, v ulduari som sa dostal najviac po Yogga ktorého sme s guildou v ktorej som dával nedali, takže tam to vždy končilo :D
Historie postavy a guildy: Tak túto postavu som vymenil pred cca mesiacom za mojho mága ktorého som mal už fakt dlho. Bol som v hordáckej guilde Heroes of Midgard. Chcel som niečo iné ako bol mág, už ma prestal baviť. Shaman mi vo všetkom vyhovuje :)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: No momentálne som skúšal všeliaké tie nové guildy ktoré povznikali, ale v žiadnej sa pomaly ani nechodili raidy. Tak hľadám niečo poriadne :)
Proč chci právě k Vám: Prídete mi ako jedna z tych top 3 guild´s na serveri. Dávate si PVE na velmi vysokej úrovni a ste na twinstari už dlho čo znamená že ste dobrý kolektív a to je to, čo ja presne hľadám.
Jak často a kdy jsem online: Pondelok - Štvrtok tu budem bývať cca od 17:00 do takej 22:00 ale tak prisposobim sa keď bude treba. Piatky chodím večer von tak to vačšinou tak do takej 20:00. Soboty nedele sú vačšinou voľné :) takže sa možem uraidovať k smrti :D
Můžeš být online do 24:00? Tak keďže som študent tak cez týždeň ani nie ale cez víkend v pohode áno.
Alti: Neuznávam altov :D radšej jedna postava ktorej sa plne venujem.

O osobě:
Věk: 18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Verím v "boha" alebo v nejakú "vyššiu moc" každý nech si to nazýva ako chce, ale v cirkev neverím a neuznávam ju.
Povolání: študent (sem tam chodim ocovým kolegom davať doporiadku počítače)
Něco zajímavého o mně: Pochádzam zo Slovenska, konkrétne mesto Topoľčany, chodím do posilky (ale sere ma že niekedy tam nejdem a sedím pri wowku :D ) ... bavi ma praca z počítačom a fotenie. A samozrejme wowko.
Z mojej strany všetko. Pevne verím že ma zoberiete a budem môcť obohatiť vašu guildu komunikatívnosťou a dobrým DPSkom ;)

Mon Sep 19, 2011 1:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Gejsa - Ele Shaman
Chtelo by to si udelat profese, trochu slabsi gear a zda se mi, ze mas nejak malo hitu. Jinak prihlaska ok. Pockam na vyjadreni Gonzalese, ja shamanum nerozumim :)

Mon Sep 19, 2011 1:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jojo máš pravdu, jsou tam urcite nedostatky. Ani nevim cim zacit...glyph of lesser healing wave ele shaman urcite nepouziva, 200 hitu je opravdu malo (a to jeste socketujes hit + dyka z naxxu z trashe na hit), itemy se spiritem jsou ti opravdu k nicemu, na rukavicich chybi enchant, na ramenou by mohl byt silnejsi (to same plati pro back), malo haste, trinket na mp5 je sice hezkej, ale na ele k nicemu. Kdybych se v tom chtel jeste stourat tak bych vytknul i socket na mp5, socket na stamku,...Yogga si teda asi jeste nevidel, taktiky na HM taky asi neznas. Kdyz vezmu v uvahu ze jsi tu postavu koupil v aukci (podle cehoz vypada i UIcko) a ze za ni hrajes chvilku tak rikam NE. To je jak kdybys prisel na zavodni okruh se trema pichlejma gumama a chtel s nama zavodit...

Image
Image
Image

Mon Sep 19, 2011 2:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me taky NE. Gl jinde

Mon Sep 19, 2011 2:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Spravil som si iné sockety, enchanty. Trinket mám v pláne vymeniť najbližšie za dying curse alebo ten čo padá z razora. Glyph mám preto ten pretože glyph of totem of wrath v aukcii nebol a dlho ho nemôžem zohnať. Hardmod som nebol len na Yoggovi a osobne si myslím že to je to najmenej taktiky pozrieť niekde na youtube alebo prečítať niekde na webe. Nemohol by si to ešte prehodnotiť a prezrieť si gear ingame ?

Ale ak nie tak nie, nič sa nedeje :)

// glyph of lighting bolt, nie totem of wrath*

Mon Sep 19, 2011 2:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
kdyz uz nekoho nabrat tak aby vedel jak se na lopate sedi. ty podle me toho shamana zatim v ruce nemas, itemy taky nemas, dovybavit te neni kde. sorry za me neprijaty

Mon Sep 19, 2011 3:52 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]