View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 9:58 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Darvin - Resto Druid 
Author Message

Reply with quote
Post Darvin - Resto Druid
O postavě:
Nick: Darvin
Class a spec: Druid Resto
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Darvin
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/822/unled2jj.png/
DBM, Omen?: DBM mám
WoW historie a zkušenosti: Hrám na tzvn. Twinstare už niečo cez rok.. Rok aj pol možno. Prešiel som sem zo serveru známeho ako AnthoriA na ktorom som mal tiež Resto Druida a Priesta. Odišiel som kôli zlej správe serveru ktorá bola na nižšej úrovni než tu na TS. Ohľadom pve ešte neviem čo ma napr. v takom ToC alebo ICC čaká.
Historie postavy a guildy: Postavu som sám vyexpil ako tu tak aj na Anthorii.. Ohľadom guild som bol v mnohých, najdlhšie v ktorej som bol zároveň aj najradšej vďaka dobrému kolektívu bola guilda I NO SORROW I ešte z čias pred Ulduarom.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Z bývalej guildy Brothers of War som odišiel kôli tomu, že som si s Gumkom moc nerozumel..
Proč chci právě k Vám: Dopočul som sa že vaša guilda nieje žiadny odpad ako tie ostat. a že má dobré základy už od TBC..
Jak často a kdy jsem online: Dohodnutím napr. prostrednictvom GroupCalendaru tu môžem byť kedy je za potreby a kedže chodím do školy tak tu som zhruba od 15 až 16:00.
Můžeš být online do 24:00?: Ako som už spomenul, kedže chodím do školy tak max do 23:00 s výnimkou piatku a soboty.
Alti: Na TS nemám žiadnych altov.

O osobě:
Věk: 17
Pohlaví: Muž
Povolání: Študent strednej školy

Sat Sep 24, 2011 5:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Darvin - Resto Druid
AAno ano, Darvina chcem

Sat Sep 24, 2011 9:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Znam z PvP... kdo umi takhle PvP, tak se v Pve neztrati.

Kdyz sem chodil do skoly, tak sme progresovali do 3 do rana. 23:00 konecna je podle me moc malo (stejne jako u Wellena atd...).

Podle me JO

Sun Sep 25, 2011 2:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
j

Sun Sep 25, 2011 4:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za druida healovat umi, ale je to straslivej kkt. Spoustu lidi v Guilde BoW vcetne me urazel. Tato debata vznikla poté, co maestro Darvin oznámil, že v Rusku, odkud pochází Skaarj, jezdí VŠICHNI v autech, zralých na vrakoviště. jednotlivá okénka jsou pro přehled očíslovaná.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Sat Oct 01, 2011 9:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
To medzi Skaarjom a mnou bolo osobne v tom ze mal problem s každou vetou ktoru som napísal.. navyše ma išiel zabiť za každu vetu ktoru som nemyslel vážne alebo ktoru som myslel zo srandy.. Neviem čo mu je ale dufam že sa čoskoro uzdraví.

Sat Oct 01, 2011 10:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Smiem už poprosiť o vyriešenie mojej prihlášky ? Nemam už naladu čakať kym sa tu domňa začne navážať celý server za to že ma nekto nema prave v láske..

Sat Oct 01, 2011 10:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No jelikož gum souhlasil a nikdo krom Ludovinky nebyl proti,tak přijat. Napiš nějakýmu officírovi a on tě nasměruje. Ale upozorňuji tě, jestli se budeš chovat jako malý rozmazlený hovado poletíš honem rychle ;) přijemnej den i tobě...

Sat Oct 01, 2011 11:15 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Skaarj nebyl jedinej kdo mel problem s pomalu kazdou vetou co jsi napsal... Urazil si me a i mou rodinu. Mozna ti to prislo smesne, ale me to tak smesne nepripadlo.. Beru srandu od spousty lidi, ale od takovych jako jsy ty urcite ne. Vazne bych byl zvedavej jestli by sis tak utahoval s lidi i v beznem zivote. U me by jsi s tim tedy moc nepochodil.. Koncim s tim, ze Darvin za druida umi vyborne, nicmene jeho chovani je mnohdy vice nez nepripustne.

Sat Oct 01, 2011 11:19 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak kicknut sa moze vzdy vsak ze :twisted:

Sat Oct 01, 2011 11:44 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next