View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:17 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Priime-Paladin-Holy/Retri/Prot 
Author Message
Reply with quote
Post Priime-Paladin-Holy/Retri/Prot
O postavě:
Nick:Priima
Class a spec:Paladin Holy/Retri/Prot
Link na armory a talenty:http:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Priima
Talenty: Talenty upravuju dle toho co je právě třeba, mám holy a retri pve, v posledni době dělám i prot.
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi tři roky, poslední rok na Twinstaru(deimos) ali. Mám prošlé všechny instance jako je NAXX, VOA, EOE, OS a samozdřejmě i Ulduar kromě posledních dvou Bossů.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem si podstivě vyexpil od 1 lvl. Mám jí rád a nikomu bych jí nedal. Prošel jsem guildama jako Guardian Angeles, Eternity, Nosorrow a v neposlení řadě jsem skončil u The Wizards of Shadow.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Důvod odchodu z TWOSU byl takový, že tam nikdo nemá žádné vychování. Všichni si tam jen nadávají a posílají se někam, tak jsem si řekl, že v takovém to prostředí nebudu, hraju wow pro zábavu a némam to zapotřebí.
Proč chci právě k Vám: Slyšel jsem na vás jen samou chválu a hledam aktivní PVE guildu co chodí pravidelně raidy tak jsem to chtěl zkusit.
Jak často a kdy jsem online: po od 13 - do pozdních večerních hodin(cca 24 někdy i déle), út 13 - do pozdních večerních hodin(cca 24 někdy i déle), str, 15:30-23, ct 16 - do pozdních večerních hodin(cca 24 někdy i déle), pá 12-do rána, so-ne nonstop

Plus si nosím notebooka do školy, takže jsem tu fakt skoro pořád

Alti: není, jsem věrnej svému paladinovi
Důvod proč by jste mě měli vzít: Takového Nolifera jako jsem já zaručeně potřenujete. :-D

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Muž
Vyznání:SATANISTA
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: vyvolávám mrtvé :-D

Mon Apr 04, 2011 7:44 am
Report this post

Reply with quote
Post Re: Priime-Paladin-Holy/Retri/Prot
No stav paladinů mi přijde vyhovující. Na druhou stranu ten nový holy pala kterého jsme nabrali nedávno nebyl na žádném raidu a už vůbec nebyl dlouho online. Takže jsem pro kick Samyho a nabrání alespoň na zkoušku tohohle satanisty =D :twisted: . S tím že bys jel pravděpodobně holy. Ale na talenty a celkově probrání paladinů co se týká zkušeností tu jsou jiný,takže počkej na vyjádření Miguela,Tequilly a Vithara ;)

Mon Apr 04, 2011 8:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
za me asi jo, samy se neukazal vubec. ozvi se ingame nekomu

P.S. raidy mame plny az k prasknuti, 100% sance na raid asi nebude, ale az sezenem jednoho holy palacha (hm...tebe?) tak muzem rozjet ulduar s druhou partou (kde nam chybel akorat ten single target heal)

Mon Apr 04, 2011 9:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Na holy Satanistu sem rozhodně zvědavej :D za me jo

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Mon Apr 04, 2011 10:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
hm.zajimavý kombo.holy satanista.no podle mě je výměna jasná.ten novej tu nebyl skoro vůbec takže bude odejít.hlavně nám nefušuj do retráků.stačí že mě výkonama pravidelně stírá Smal a jeden pajcl nejmenovanej.-)tak já bych tě vzal.po tom co včera odešel Anshu ze zdravotních důvodů je o híla méně takže vyplníš mezeru

Mon Apr 04, 2011 1:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty. lock

Mon Apr 04, 2011 3:42 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]