Zdravim, muj main je tuttifrutti u palachu mate plno ale je to muj main a hraju za nej furt takze ho napisu jako prvniho.
O postavě:
Nick: TUTTIFRUTTI
Class a spec: Paladin Protect/Retribution
V ciskech: GS Tank 4429
GS Retri 4304
GS PVP Retri 4174(na obranu meeting stonu pred raidama:)
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... uttifrutti
jsem primarne tank, tankovat me bavi, tankuju pravidelne UD 10/25. Ac conquest sadu mam 3/5 a to jak retri tak prot
Dmg mam taky vcelku slusnej ac pouzivam svoje talenty na Seal of righteousness a ne Vengeance.
Screen UI: Screen z raidu nemam ale kdyz se kouknete na moje achievmenty tak vam to napovi ze leckde uz jsem byl. Jestli to je fakt tak dulezite tak to dodam nekde z worldu.
WoW historie a zkušenosti: Hraju dva roky, prevazne paladina, mam zkusenosti z leaderovani celkem rozsahle, taktiky na uld znam a jinak zbyram achievmenty takze se vse snazim dat aspon jednou tak jak by to melo byt. hraju i pvp, ale jen bg, partaka do aren jsem nikdy nesehnal.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil sam,stejne jako sve 3 dalsi expim. multileveling ani podobne nepouzivam. Guild jsem prosel hromadu. Prvni jsem opustil ze jsem sel za lepsim, dalsi uz se rozpadali kvuli lidem ulduaru a odchodu lidi na ofik, souctem to je Strazci Mrtvych, Bloods of Dragon, Exice, Fallen Angels a posledni immortal souls
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: duvod je takovy ze moje byvala guilda stagnuje a kdyz jsem teda zacal aktivne equipovat lidi a chtel po gumovi zmeny v lootu aby se furt jen neequipovali alti soucasnych hracu tak jsem byl nevyslysen. Doufam ze dost uprimne.
Proč chci právě k Vám: Neznam u vas nikoho ale vidim ze v progresu jste mnohem dal nez my, zvlaste z duvodu ze my uz davno neprogresujeme. jinak samozrejmne hledam aktivni guildu hraju furt pokud nejsem v praci.
Jak často a kdy jsem online:jsem online pokud njsem v praci, smeny mam nahodile ale vetsinou 5 desitek pres tyden, v 18:45 byvam doma.
Alti: mam 3 alty
Frutti Roguna 16
Vindicate Frost mage 58
TUTKA 80 - Restoration / Balance Druid
tutku hraju vyjimecne protoze jsem byl MT guildy a vetsinou bylo treba vsechno tankovat, takze chodila vsechno s worldem nebo desitky
GS Resto: 4195
GS Balance: 4240
Vyexpena osobne, na osumdesatce jsem prehodil z fekala na resto a pak doplacal balance kvuli raidum kde bylo treba bufnout range dmg
o co pouzivam, mumble mam ze stare guildy, omen, recount, DBM, guild calendar, gatherer nemam(to vam asi nevadi), palypower, titanpanel, gearscore, na druida heal pouzivam vuhdo
O osobě:
Věk:25
Pohlaví: muz
Vyznání: Církev létající špagetové příšery
Povolání: Makam na smeny
Něco zajímavého o mně: Jsem z Brna a jsem na to hrdy. Nekoukam na sport a sem strasne linej se zvednou od pocitace. zbytek poresime osobne.
Mozna si rikate, ze uz jste to jednou cetli, ano mate pravdu ,jednou uz jsem byl prijat, a po par dnech jsem zase leavnul pac jsem se nedostal do zadneho raidu, tak jsem si vybral malou guildu a te jsem pomahal s taktikama jak bylo v mych silach. Takze jestli jse se ve vasich ocich nestal prebehlikem tak se hlasim znova