|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Inter
|
 Inter - Prot Paladin
O postavě: Nick:Inter Class a spec:Paladin - Holy/prot PVE Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Inter Screen UI:http://img16.imageshack.us/img16/8115/wowscrnshot100811153659.jpg DBM, Omen? Mám WoW historie a zkušenosti: Wow hraji od příchodu TBC, část ještě na starém wow, zkušenosti mám se všemi open raidy na Twinu. Historie postavy a guildy: Dříve jsem hrál u hordy, odkud jsem přešel k alianci, konkrétně ke spamerům, kde se ted situace hodně zhoršila a proto hledám kvalitní náhradu a tu vidím ve Vás. Proč chci právě k Vám: Jste jedna z nejlepších guild u aliance a tudíž, je pro mě motivace si dobře zaraidovat a poznat nové lidi. Případně pomoct nebo poradit. Jak často a kdy jsem online: Časově omezen nejsem, spíše jde o jednotlivé situace, samozřejmostí je škola, ale jinak nemám problém s časem. Můžeš být online do 24:00? neni problém Alti: nemám
O osobě: Věk:18 Pohlaví: chlapeček Vyznání: totální ateista:D Povolání: student Něco zajímavého o mně: Jmenuji se David, jsem pražák, letos matura, ve volném čase hraju fotbal, florbal, jinak nic zajímavého:)
|
Sun Oct 09, 2011 6:16 pm |
|
 |
Fortune
|
 Re: Inter - Prot Paladin
hlasis se za holy/prot - na armory vidim retri/prot s retri eq splacanym z pve a pvp... takhle neoslnis - nemuzeme si rict no hele sice nema ten spec za kterej se hlasi, ale urcite to bude umet a bude mit odpovidajici gear...
|
Sun Oct 09, 2011 6:48 pm |
|
 |
Inter
|
Jj, mám na armorech ted špatný gear, ale odlognu se v protu, tudíš uvidíte co tam je:)
|
Sun Oct 09, 2011 6:50 pm |
|
 |
Angelic
|
Slaboucky holy eq, nic moc zkusenosti s UD (4/71 10ka a 4/70 25ka achievu), holy paladina ani neshanime a prihlaska moc nezaujala.
|
Mon Oct 10, 2011 1:26 am |
|
 |
Inter
|
Myslím, že prot eq, který je vidět na screeenu není slaboučký a co se týče zkušeností s Ulduarem, u mé dřívější postavy, kdy jsem byl v guildě HornyHeadHunters jsem prošel ulduar až po yogga tudíž není problém s taktikami. U HHH jsem byl za warlocka, ale je to už poměrně delší dobu.
|
Mon Oct 10, 2011 6:01 am |
|
 |
Gorben
|
Ted jsme nabrali Peha,takže zbytečnost další palach... NE
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Mon Oct 10, 2011 7:53 am |
|
 |
Moomi
|
ne
Mon Oct 10, 2011 8:42 am |
|
 |
Tequilla
Joined: Sat Mar 05, 2011 9:33 pm Posts: 55 Location: Šúrovce, Trnava
|
Aj ked v poslednej dobe nejak nemam v raid tajme cas  ( aj napriek tomu sa vyjadrim ...dost ma udivuje pouzitie soketov z defense... kedze dosiahnuty cap uz davno mas a tahat def vyssie je nezmysel... ...dalej http://twinhead.twinstar.cz/?item=45744 je docela k smiechu ktory je sice na PVP da best ale na PVE nema vyuzitie... ak mas problem z manou tak skus tankovat za warra alebo inu classu bez Many... rovnakym nezmyslom je http://twinhead.twinstar.cz/?item=45742 ktory ak chces byt Hero/trash tank tak sa hodi ale inak Holy shield spolu s Conse bohato stacia... Tvoje sudenie tvojho equipu ci je alebo nieje slabucky- slabucky neni ale zas to tiez nieje ziadna vyhra.. takze taky serverovy priemer... .. po precitani komentov od kolegov a s informaciou ze nedavno nabrali Prot palacha z coho sudim ze ich oslnil viac... priklanam sa k ich nazoru NE skus o dum dal S pozdravom Ethanol 
Tue Oct 11, 2011 1:51 pm |
|
 |
Gorben
|
Nepřijat.locked
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Tue Oct 11, 2011 3:26 pm |
|
 |