O postavě:
Nick:Worden
Class a spec:Warrior fury/arms
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=WordenWoW historie a zkušenosti: Takze, wowko sem poprve zacal klikat jak vyslo TBC na serveru Sargeras s krasnou blood elfkou, kdyz sem vyexpil asi 66lvl tak sem zacal stridat free servery od Equlibria az po deffender kde sem hral asi rok a vystridal sem vsechny ruzne classy..... Funy mi prestavali stacit a ja touzil po necem kde by to wowko melo trochu smysl a tak sem zde
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Historie postavy a guildy: Jelikoz sem zacinal na phobosu tak jsem tam svou postavu prodal a koupil jsem wara na deimosu kde hral kamos... EQ jsem udelal sam !
Byl jsem v Eternity kde sem stravil asi 2 mesice odkud sem dostal kick kvuli nafoukanemu hraci Depe ktery bere na naxx jenom sveho alta. Ted jsem v guilde No Sorow kde to sice neni spatne az na 10 minutove buffeni a malo lidi... !
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Jak jsem napsal... malo lidi a ne tak pravidelne raidovani
Proč chci právě k Vám: Schanim kvalitni PvE guildu uz nejakou chvilku, ale vsude me odpalili ze je warru plno tak zkousim stesti u vas..
Jak často a kdy jsem online: pracovni den od 15:00 do 22:00 a vykendy pokud nekam nejedu tak non-stop
O osobě:
Věk:17
Pohlaví: chlapik
Vyznání: newim co sem napsat
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Povolání: jsem sudent a kazde rano si hraju na lovce sedacek v MHD
Něco zajímavého o mně: ucim se kop s otockou, ale porad mi to moc nejde