View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:31 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Worden - Warrior 
Author Message
Reply with quote
Post Worden - Warrior
O postavě:
Nick:Worden
Class a spec:Warrior fury/arms
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Worden
WoW historie a zkušenosti: Takze, wowko sem poprve zacal klikat jak vyslo TBC na serveru Sargeras s krasnou blood elfkou, kdyz sem vyexpil asi 66lvl tak sem zacal stridat free servery od Equlibria az po deffender kde sem hral asi rok a vystridal sem vsechny ruzne classy..... Funy mi prestavali stacit a ja touzil po necem kde by to wowko melo trochu smysl a tak sem zde :)
Historie postavy a guildy: Jelikoz sem zacinal na phobosu tak jsem tam svou postavu prodal a koupil jsem wara na deimosu kde hral kamos... EQ jsem udelal sam !
Byl jsem v Eternity kde sem stravil asi 2 mesice odkud sem dostal kick kvuli nafoukanemu hraci Depe ktery bere na naxx jenom sveho alta. Ted jsem v guilde No Sorow kde to sice neni spatne az na 10 minutove buffeni a malo lidi... !
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Jak jsem napsal... malo lidi a ne tak pravidelne raidovani
Proč chci právě k Vám: Schanim kvalitni PvE guildu uz nejakou chvilku, ale vsude me odpalili ze je warru plno tak zkousim stesti u vas..
Jak často a kdy jsem online: pracovni den od 15:00 do 22:00 a vykendy pokud nekam nejedu tak non-stop

O osobě:
Věk:17
Pohlaví: chlapik
Vyznání: newim co sem napsat :)
Povolání: jsem sudent a kazde rano si hraju na lovce sedacek v MHD
Něco zajímavého o mně: ucim se kop s otockou, ale porad mi to moc nejde

Mon Apr 04, 2011 5:54 pm
Report this post

Reply with quote
Post Re: Worden - Warrior
Worden wrote:
Byl jsem v Eternity kde sem stravil asi 2 mesice odkud sem dostal kick kvuli nafoukanemu hraci Depe ktery bere na naxx jenom sveho alta.

za toto je jasny palec nahoru :)

Worden wrote:
Vyznání: newim co sem napsat :)

za tohle ten palec co byl nahore uriznout :D myslel jsem si ze nahrazovani jednoduchych V za W je slang 13ti letych holek

viz: www.youtube.com/watch?v=NQ3SCbzU9_o

Mon Apr 04, 2011 10:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevim, jestli bys s timhle mix gearem dal nejaky dmg v ud, ale mozna se pletu.... A gemy na crit nic moc

V talentech ti chybi improved hs a docela bych se divil, kdybys mel rotaci s rendem (viz improved rend a tactical mastery). Zbytecny body mas v improved berserker rage. A trochu me vydesil glyph of bloodthirst.

Jak to mas s taktikama v Ulduaru? Znas vsechny bosse?

Mon Apr 04, 2011 11:35 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
stim W se omlouvam ale uz jsem si na to zvyknul a pisu to jako samozrejmost...
Taktiku jsem si procital i videa jsem videl z http://unique-wow.tym.cz/taktiky.php ale sam jsem UD este nebyl...

Tue Apr 05, 2011 6:36 am
Report this post

Reply with quote
Myslím že bys pro nás nebyl posilou,ze mě NE

Tue Apr 05, 2011 8:35 am
Report this post
Profile

Reply with quote
clovek co v dobe prihlasky sam poradne nevi jak mam jeho spec vypadat neni prinos. neprijaty. lock

Tue Apr 05, 2011 10:38 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]