View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 13, 2025 10:13 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 stihac 
Author Message

Reply with quote
Post stihac
Nick: Stihac

Class a spec: Paladin holy/retry/prot eq mam na vsechno

Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Stihac

Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 01504.jpg/

DBM, Omen? jasna vec

WoW historie a zkušenosti:zacal sem na twinstaru hrat wow cca pred 2rokama prostel sem vsechny dungy a raidy jen v UD sem nedal algalona jinak vse na 10man all HM a na 25xt,council,vezax

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:pokazdy rozpad guildy

Proč chci právě k Vám:!Chtěl bych zapadnout to kolektivu této guildy dat cely UD25 v četně hard modu.A v této guildě bych toho mohl dosáhnout.Samozřejmě si také užívat hru bez rozčilování a urážek ale z úsměvem na tváři a u vás bych toho mohl dosáhnout

Jak často a kdy jsem online: Kdyz zrovna nejsem v praci nebo nekde z kamosema v knajpe tak se da rict ze porad

Můžeš být online do 24:00?samozrejme ze jo je mi 21 let bude 22v breznu takze kdy pudu spat si urcuju ja!takze stim nemam problem

Alti:1 druid resto

Pohlaví: kluk jak buk

Něco zajímavého o mně:jmenuju se Honza je mi 21 let delam brzdy do aut rad si zajdu na pivko atd :D rad jezdim autem,na lyzich,snowboardu,kole.
to je asi vse a to nejhlavnejsi strasne nerad pisu prihlasky:D proto to neni zadna slava ale kdyz me prijmete uvidite samy jakej sem na mumble atd

Wed Oct 12, 2011 12:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: stihac
new screen UI : http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 21326.jpg/

Wed Oct 12, 2011 12:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Noooo hodim řeč s Kaposem ohledně holy palachů a jejich náborů a uvidíme co s tebou... za mě by to snad i šlo. SIce včera nebo kdy jsme jednoho holy palacha nevzali,ale ten měl mnohem slabší gear než ty,takže uvidíme

Wed Oct 12, 2011 12:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
On to byl spis prot, kde mel eq slusnej ale ten holy eq mel dost mizernej....

Wed Oct 12, 2011 2:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Bylo by dobrý kdyby se to tady nějak pohnulo, mám podezření že nebudeš špatnej hráč :D Paladinů zrovna málo nemáme, spíš naopak, ale zase bych nerad odháněl kvalitního hráče. Pokud máš tedy jak tvrdíš kvalitní equip i na retrinu, zkusil bych to pro začátek jako retri, vzhledem k tomu, že Miguel skončil a Smal je TBCčkař, ikdyž teďka chodí :) A časem se uvidí co s tebou, třeba odhalíme tvůj skill a vyměníme tě za Kapose :twisted: Pro

Image
Image
Image

Fri Oct 14, 2011 10:17 am
Report this post
Profile
Reply with quote
netvrdim ze mam kvalitni eq na retry ale neni zas uplne nejhorsi a protect mam full nax eq

Fri Oct 14, 2011 4:55 pm
Report this post
Reply with quote
vyjadrete se prosim at vim jestli mam psat prihlasku nekam jinam nebo me toho usetrite dik :D

Sat Oct 15, 2011 12:04 pm
Report this post

Reply with quote
libram na flash+aura mastery nic? u mě neprijaty

Sat Oct 15, 2011 2:50 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
libram na flash mam pokud dobre koukam sice pvp ale kdyz hold ty z ud nefungujou tak mi zbejva a pokud dobre vim tak na co bych pouzival v pve aura mastery jako ze by mi boss dal silence nebo proc rad bych vedel duvod

Sat Oct 15, 2011 6:49 pm
Report this post

Reply with quote
Freya+3 napriklad

Sat Oct 15, 2011 7:03 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next