Bigdesigned, paladin retri/holy
Caute, videl som ze pre paladinov nemate otvoreny nabor no myslim ze mam co ponuknut tak som sa rozhodol ze to u vas skusim.
Nick: Bigdesigned
Class a spec: Paladin retri/holy
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... igdesigned teraz je tam zial holy pvp eq
Co sa tyka mojho equipu tak na oba specy mam UD25 gear +hm itemy z 25 aj 10.
Screen UI: nemam po ruke, mozem dodat neskor
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Holy talenty menim podla potreby raidu, ale vacsinou mam klasicky 51/5/15, v predchadzajucej guilde som daval ako jeden pala 3/3 do improved conc aura kvoli def.roar u yoga. Sockety vsetko intel - dovod je mat co najvyssi mana pool a spamovat tam holy light co to da aby nam neumrel tank (samozrejme co najviac efektivne).
Retri talenty mam momentalne 11/6/54, z holy specu tam mam aura mastery ktora sa myslim velmi hodi do pve. 3/3 healing light som uprednostnil pred divine intelectom z toho dovodu ze v raide pokial mi procuje instant a exorcismus mam na cd tak vacsinou hadzem flashe na seba prip na niekoho kto ich potrebuje a tym sa snazim trochu odlahcit healom. Sockety - str, jeden prismatic na socket bonus z meta. Meta uprednostnujem 21agi pred 21crit z dovodu potreby 1 blue socketu pri critovom geme.
DBM, Omen? mam oba
WoW historie a zkušenosti: Hram tu asi rok a pol. Odprogresoval som si vsetko stare (Nax) plus komplet cely UD. Taktiky ovladam na cele UD + komplet HM, ktore mam zdolane a prejdene viac krat aj na 10 aj na 25. Nefailujem a rozmyslam sam, necakam kym mi povie RL ze stojim v cosmic smashi apod
Historie postavy a guildy: Postavu som kupil ked som prisiel na server. Mala modry eq a teda som jej pozhanal vsetko od nax eq az do dnesnej podoby sam. Hraval som na horde za Guildu Nozdorms Claw plus potom ako prestala byt aktivna som presiel do guildy Ravencrest s ktorou sme farmili cele UD az na Algalona 25

Potom som sa rozhodol prejst na alianciu a skusit najst vhodnu pve guildu, zatial som u mojich starych znamych z predchadzajuceho serveru.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: PVE tam nieje na top urovni, zatial sa zdolavaju bossovia na 25 len v normal modoch.
Proč chci právě k Vám: Myslim ze ste jedna z par guild na ali ktora farmi UD bez problemov. Chcem si poriadne zaraidovat s ludmi ktori nefailuju na malickostiach a raidy za nieco stoja.
Jak často a kdy jsem online: cez tyzden mozem byt pri PC od tej 17tej 18tej az do noci, vikend tiez podla potreby
Můžeš být online do 24:00? urcite ano
Alti: mam 3 na horde - profky a pvp

O osobě:
Som z Bratislavy, mam 27 rokov, medzi moje zaluby patri praca a lestenie bambusu. A niesom gay.