View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jun 20, 2025 3:28 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Pyroline - tankadin 
Author Message

Reply with quote
Post Pyroline - tankadin
Nick: Pyroline
Class a spec: Paladin, Prot
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Pyroline
Screen UI: dodám hned, jakmile budu na pc, momentálně jsem v Rakousku na dovolené
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): jako každej paladin (doufejme) na solo target klasika 969 rotaci, trash pak jedu přes concentračku + glyph of HoR, co se týče statů primárně stam => gemy stam/stam+defense..dps +-3200
proč? je to každého styl, mít o 5% víc avoidence a chcípnout na tři rány od bosse.. já osobně vyznávám ten druhej způsob
DBM, Omen? to je snad povinností každého tanka mít základní addony
WoW historie a zkušenosti: 4 roky + půl roční přestávka, primárně jsem jezdil tank/heal, dmg krátkodobě.. jezdím 90% pve, 10% pvp, kvůli tomu, že nemám čas na píčoviny a honění si ega na zabití postavičky nepřítele ve hře.. hru hraji pro zábavu a né kvůli nervu z toho, že mě nekdo zabije
Historie postavy a guildy: postavu jsem koupil, kvůli přechodu ze serveru Anthoria odkud mě vyhnala nepříznivost gamemasterů (kokoti).. tam jsem působil 2 roky, jako tank+healer (warr x druid, only pve)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: momentálně jsem v guilde I No Sorrow I, což je absolutně neschopná guilda s rozházeným vedením s neschopností se dostat dále než za hodira.. děkuji, nechci
Proč chci právě k Vám: já, jako zapřísáhnutej alík jsem se porozhlížel po perspektivní guildě s disciplinovanýma lidma, co nejdou 30 minut AFK před algalonem..
Jak často a kdy jsem online: každej druhej víkend mám chlastací, takhle funguju a budu fungovat (sorry?), přes týden vstávám v pět hodin (doba je zlá), ve čtvrtek ve čtyři.. spávat chodívám něco málo před půlnocí
Alti: alty nemám, jen expím huntu.. doufam ze k necemu bude, pro pripad zajmu nick Pyrolin

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: muž
Vyznání: nechodím do kostela
Povolání: paladin, student
Něco zajímavého o mně: jsem z Brna, jsem arogantni clovek, ale dokazu se ovladat.. bohuzel porad studuji, takze jsem celkem časove vytíženej.. rád nakupuju, nejlépe s kamarády, nebo s přítelkyní (orly, i'm not no lifer), nick Pyroline využívám téměř od začátku hraní wowka, kdy mi dělobuch málem urval ruce.. od té doby mi všichni říkají Pyro, ale nějací buzíci mi pořád kradou ve wowku nick.. => Pyroline, jinak nevím, co všechno chcete slyšet, kdyžtak něco připíšu..

Sat Nov 12, 2011 6:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Pyroline - tankadin
Pokud budes chodit i 10-tky, tak jsem pro. Need nejaky tanky, abysme odlehcili Pehovi a Angelovi.

Sun Nov 13, 2011 9:31 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Sice je palachů jako srače* , ale jeden kterej se bude nechávat ochotně znásilňovat k tankování desítek se Blowovi asi hodí. Každopádně máme tu jeden problém a to je ten že na 25tku je docela velkej přetlak palachů,takže ne vždy se dostaneš,s tím počítej,za mě jinak ANO

Sun Nov 13, 2011 11:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jsem PRo. Mohl bys suplovat Angelika nebo Peha, aby si taky mohli zadmgovat :)
Dmg offspec nemas ?

Image
Image
Image

Sun Nov 13, 2011 12:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dmg eq bohužel nemám, ale za měsíc mám poskládaný. Pokud, jak říkáte budu chodit primárně desítky, je to hned.

Sun Nov 13, 2011 12:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
za mě spíš ne

Mon Nov 14, 2011 3:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Mon Nov 14, 2011 10:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi, Angeliku nevim, jesti si uvedomujete potrebu dalsiho tanka. Uz se tu jakz takz zacinaj chodit i 2 UD10, ale k dispozici jsou jenom 4 tanci (peho, vithar, angel, gonz). Myslim, ze bysme dalsiho v klidu uzilivi, protoze tedka sme zavysli na 4 hracich (Keraka, nepocitam kdyz mu uprostred alga padne net). Pokud se chceme pohout dopredu, tak need nejaky dalsi tanky.

Pokud se vam nelibi "arogantni" styl prihlasky, tak napiste rovnou, ze to je kvuli tomu. Me se osobne taky moc nelibi, jak je to napsany, ale pokud toho cloveka nevyzkousime, tak nevime na cem jsme. Treba ma velky koule jenom na forku a pak se ve hre bude chovat normalne.

Za zkousku nic nedame a pokud se ukaze jeko nevyhovujici, tak hi kicknout muzeme kdykoliv. ( treba po 5h v guilde, kdyz neunese ze je lama a wipuje nas na Algalonovi10 :)

Tue Nov 15, 2011 8:36 am
Report this post
Profile

Reply with quote
zkus si ho na nejaky 10ce, kdyz se osvedci a nebude to pytel hoven tak uvidime. lock

Tue Nov 15, 2011 8:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok přijat locked,uvidíme co s tebou.napiš si až budeš ve hře někomu o inv

Tue Nov 15, 2011 10:38 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next