O postavě:
Nick:Eve
Class a spec:warlock main demo/ off destro/affli - podle chuti
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ve&group=1 ,
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ve&group=1Screen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/195/eveym.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): ROTACE: Life tap - udržovat, Curse of Doom/Elements - udržovat, Corruption - udržovat, Immolate - udržovat, Demonic Empowerment + Shadow bolt spam (sjednocené na 1 bind), při procu Molten Core - 3x Incinerate, boss < 35% HP - Spam Soul Fire(ovšem nadále udržovat dotky a jednou za čas vycastit Shadow bolt), ve vhodný moment nahazovat Metamorphosis a Immolation auru. STATY: hit cap, 700+ haste, SP a spirit (demo => demonic pact => 10% SP locka raidu)od toho se odvíjející gemy. TALENTY: viz link ... kdyby k některému z nich byly otázky, tak je rád zodpovím. S pokročilou hodinou je možné, že jsem něco opomenul.
DBM, Omen? Oboje je
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi od té doby co WoWko existuje - ovšem s měsíčními přestávkami. Mé začátky byly tuším na free serveru Rousinov s populací 50 lidí - kde jsem vlastnil druida, který měl v bearformě manu..... Dále jsem vystřídal spoustu menších free serveru jako hráč i ingame GM a offi server Drakthul a zakotvil na Darkdemonu - poté Twinstar, kde jsem druhým rokem a zatím úplná spokojenost. Krom shamana, mage a huntera jsem hrál všechny classy a spece na ně. Na TS jsem vystřídal celkem 3 guildy: Eternity,Brothers of War a bohužel název te třetí mi vypadl. V ULD 25 nemám zkušenost s žádným HM a došel jsem jen do 1. fáze Yogga, to sáme v ULD 10 s výjimkou pár složených bossů na HM. S lockem mám zkušenosti, i když se musím přiznat - byl vyměněný za priesta. Ovšem nechám si poradit a kritiku uvítám. Vždycky se najdou zkušenější.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Můj real-life. Chaos v guildě a očividný nezájem něco progressovat. 2x wipnout a vzdát to... tomu neříkám progress.
Proč chci právě k Vám: Znám u vás pár lidí. Z doslechu i z úspěchů lze vidět, že jste kvalitní guilda a jen tak se nerozpadnete. Mám chuť si kvalitně a řízeně zaraidovat. A ne 1/3 raid timu skládat a zbytek času čekat na AFKery - což si myslím u vás nehrozí.
Jak často a kdy jsem online: přes týden v poslední době takřka vůbec (přivyknutí na vysokou) - wowko do notebooku hodlám nainstalovat, až budu mít důvod jit do hry, týden od týdne se tento time v pracovní dny může lišit - podle toho co si milí profesoři vymyslí, v sobotu k večeru 17:30 - xx:xx. Neděle spíš později - od 20:00 - závisí na tom, v kolik dorazím na kolej.
Můžeš být online do 24:00? Ano
Alti: Mám 1
O osobě:
Věk:20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Katolik, ale ne přehnaně
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Původem z Popradu, s trvalým pobytem nedaleko města Cheb, v současnosti obývající kolej UK v Praze. 20ti letý student ČVUT - FELu. V podstatě klidný, vyrovnaný člověk, který po sobě ovšem nenechá šlapat a řekne, co se mu nelíbí. Sport provozuju jen kvůli zápočtu a svůj volný čas trávim buďto u PC nebo s přítelkyní. Vysedávání v hospodě moc nemusím a alkohol mi nechutná. Po 6ti letech němčiny neumím ani slovo. Tak to je tak "zhruba" všechno.