View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 5:19 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Eve - demo lock 
Author Message

Reply with quote
Post Eve - demo lock
O postavě:
Nick:Eve
Class a spec:warlock main demo/ off destro/affli - podle chuti
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ve&group=1 , http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ve&group=1
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/195/eveym.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): ROTACE: Life tap - udržovat, Curse of Doom/Elements - udržovat, Corruption - udržovat, Immolate - udržovat, Demonic Empowerment + Shadow bolt spam (sjednocené na 1 bind), při procu Molten Core - 3x Incinerate, boss < 35% HP - Spam Soul Fire(ovšem nadále udržovat dotky a jednou za čas vycastit Shadow bolt), ve vhodný moment nahazovat Metamorphosis a Immolation auru. STATY: hit cap, 700+ haste, SP a spirit (demo => demonic pact => 10% SP locka raidu)od toho se odvíjející gemy. TALENTY: viz link ... kdyby k některému z nich byly otázky, tak je rád zodpovím. S pokročilou hodinou je možné, že jsem něco opomenul.
DBM, Omen? Oboje je
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi od té doby co WoWko existuje - ovšem s měsíčními přestávkami. Mé začátky byly tuším na free serveru Rousinov s populací 50 lidí - kde jsem vlastnil druida, který měl v bearformě manu..... Dále jsem vystřídal spoustu menších free serveru jako hráč i ingame GM a offi server Drakthul a zakotvil na Darkdemonu - poté Twinstar, kde jsem druhým rokem a zatím úplná spokojenost. Krom shamana, mage a huntera jsem hrál všechny classy a spece na ně. Na TS jsem vystřídal celkem 3 guildy: Eternity,Brothers of War a bohužel název te třetí mi vypadl. V ULD 25 nemám zkušenost s žádným HM a došel jsem jen do 1. fáze Yogga, to sáme v ULD 10 s výjimkou pár složených bossů na HM. S lockem mám zkušenosti, i když se musím přiznat - byl vyměněný za priesta. Ovšem nechám si poradit a kritiku uvítám. Vždycky se najdou zkušenější.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Můj real-life. Chaos v guildě a očividný nezájem něco progressovat. 2x wipnout a vzdát to... tomu neříkám progress.
Proč chci právě k Vám: Znám u vás pár lidí. Z doslechu i z úspěchů lze vidět, že jste kvalitní guilda a jen tak se nerozpadnete. Mám chuť si kvalitně a řízeně zaraidovat. A ne 1/3 raid timu skládat a zbytek času čekat na AFKery - což si myslím u vás nehrozí.
Jak často a kdy jsem online: přes týden v poslední době takřka vůbec (přivyknutí na vysokou) - wowko do notebooku hodlám nainstalovat, až budu mít důvod jit do hry, týden od týdne se tento time v pracovní dny může lišit - podle toho co si milí profesoři vymyslí, v sobotu k večeru 17:30 - xx:xx. Neděle spíš později - od 20:00 - závisí na tom, v kolik dorazím na kolej.
Můžeš být online do 24:00? Ano
Alti: Mám 1

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Katolik, ale ne přehnaně
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Původem z Popradu, s trvalým pobytem nedaleko města Cheb, v současnosti obývající kolej UK v Praze. 20ti letý student ČVUT - FELu. V podstatě klidný, vyrovnaný člověk, který po sobě ovšem nenechá šlapat a řekne, co se mu nelíbí. Sport provozuju jen kvůli zápočtu a svůj volný čas trávim buďto u PC nebo s přítelkyní. Vysedávání v hospodě moc nemusím a alkohol mi nechutná. Po 6ti letech němčiny neumím ani slovo. Tak to je tak "zhruba" všechno.

Sun Nov 27, 2011 12:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Eve - demo lock
Len tolko z mojho postrehu. Niekde by som naskrabal na 2 body do impr. healthstone, v DB su sami zidia a obycajny HS sa im zda malo :). A glyphy, felguard by som vysadil uplne. Na TS je felguard crap. Miesto toho by som dal quickdecay.

Demo lock by sa istotne uzivil. Nikto to nechce chodit.

Sun Nov 27, 2011 12:45 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijde mi, ze socketujes zbytecne hit na ukor spellpoweru, kdyz mas hitu dost. A jak rikal Mamrd tak spis lepsi ten quick decay nez felguard. Bindy jsou asi kazdyho vec, at si lidi klidne klikaj kdyz budou mit vysledky. Ja jsem Pro

Image
Image
Image

Sun Nov 27, 2011 1:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Uvidíme až tohle přečte Fortunik,ten tě buďto sprdne jako malýho kluka a nebo tě pochválí,řekne ti že máš velkej penis a budeš náš =D takže za mě asi jooo

Sun Nov 27, 2011 9:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
poprosim o ten glyph, healthstone a sem pro

Sun Nov 27, 2011 5:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mozna sem jeste postni zmenene talenty s healthstone....

Sun Nov 27, 2011 5:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
abych ukojil gorbenovy choutky :) tak neco bych tam zmenil - ten hit co gemujes je videt ze bez nej by ses nedostal na hit cap, takze k tomu nemam co, mozna jen ze tam mas snad o 1 gem navic osobne bych ho vymenil v headce protoze tam je stejne low socket bonus ale jinak si myslim ze na zkousku by se urcite mel vzit.

jinak saozrejme ten glyph a nenazranost na HS no :D ale celkove to vydim jako drobnosti, takze nevidim problem

Sun Nov 27, 2011 5:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty

Sun Nov 27, 2011 7:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Znam je to fajn klucina a je na nej spoleh ;)

Sun Nov 27, 2011 7:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Glyph zmenen .. na talenty zatim cas nebyl, jakmile budu ve hre - zmenim na ty 2 pointy do Healthstone.
a talenty vidim nasledovne: http://wow335.gamestool.net/warlockt.ph ... 0000000000

Sun Nov 27, 2011 10:58 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next