View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Mar 15, 2025 4:41 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
 Neverending - protect/fury 
Author Message

Reply with quote
Post Neverending - protect/fury
O postavě:
Nick:Neverending
Class a spec:Warrior protect/fury
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Neverending- Amory
http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Neverending - Talenty
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/97/wowscrnshot120111183746.jpg/ - Dnes na raidu kdyžtak udělám screen přímo v akci
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám trochu podobné doporučovanému buildu, snažil jsem se dosáhnout takového buildu abych získal co nejrychleji aggro. Sockety jedu stam/def&stam/parry&def) - nedostatečný equip na čísté sockování stamky.
Rotace
Single target: Shield slam(na CD), devastate(na CD), revenge pokud možno, při procu Sword and Board následuje shield slam + heroic strike spam.
Multiaggro: thunderclap CD, shield slam na CD, neustale switchovani targetu, revenge pri moznosti pouziti
DBM, Omen? Všechny potřebné addony
WoW historie a zkušenosti: World of Warcraft hraji od konce classicu, začal jsem cca 14 dní před nahozením TBC na offi. Na offi jsem strávil cca 2 roky následně jsem chvilku hledal kvalitní free server, vyzkoušel jsem snad všechny Cz/Sk servery + některé světové. mám odprogressované celé TBC - Wotlk(valná část ICC) + některé cataclysm raidy(PTR).
Historie postavy a guildy: Za dob TBC jsem zde hrál za druida, pod nickem Kalipsa v guildách Crusaders of Light a chvilkově i The Wizards of Shadow(krátce před otevřením NR), po nahození NR jsem skončil s TS a šel jsem zpět na offi, po návratu jsem se dostal do Forbidden Division a odprogressoval jsem s nimi 90% UD(jen Algalon chyběl) co se týče 10 i 25man. Opět následovala půlroční přestávka až do teď. Druida mi ukradli tudíž jsem si vyexpil warriora a dostal jsem se do guidly Celestial Avengers, kterou jsem opustil kvůli neschopnému vedení + nerespektování RL a nekázně během raidů(od ostatních členů).
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..)
Jak jsem již říkal, guildu jsem opustil kvůli neschopnému vedení + nerespektování RL a nekázně během raidů(od ostatních členů).
Proč chci právě k Vám: Chci k vám z jasného důvodu, jste jedna z mála schopných guild na straně aliance a věřím tomu že tomu tak bude i nadále. věřím v kvalitní progress ToC/ICC a nynější farma UD.
Jak často a kdy jsem online: Všední dny 16:30+- až 23+- (ne, nejsem nolifer) Víkendy dle potřeby, jsem schopný u toho sedět i celý den
Můžeš být online do 24:00? Neni problém, snad jen že musím občas skočit se psem ^^
Alti: Nemám

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Vyznání:Nevěřící
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Petr, je mi 18 let a studuji v posledním ročníku na Střední průmyslové škole - informatika v ekonomice. Mezi mé záliby patří sport, kamarádi, wow a četba

Thu Dec 01, 2011 6:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Neverending - protect/fury
Za me ne, wary neberem, wari nemaj dmg, sry. Takze neprijat, Locked.

Image
Image
Image

Thu Dec 01, 2011 8:26 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 2 posts ]