Esko , rogue assassination
O postavě:
Nick:Esko
Class a spec: Rogue Assassination
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=EskoScreen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/818/eskorogue.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem si udělal vesměm sám nebo jsem se radil s jiným rougem. Rotaci zacinam ze stealthu GARROTEM, nahodim HFB, SAD, přičemž SAD si hlidám pomocí Need to know addonem a neustále obnovuju ENVENOMEM, MUTILATE -- MUTILATE -- ENVENOM, v talentech mám taky zvýšení RUPTURE mám na to taky talent takže to tam prásknu pokud jsem na tom dobře s energii /stále mi, ale chybí jedna část setu na bonus/ a nepadá mi zrovna SAD, jinak zakončuju ENVENOMEM ideálně 5 deadly 5 CP. Pokud je možné zapínám do toho konečného hitu COLD BLOOD, možnost také VANISH a znovu GARROT. Gemy mám na AP, příjde mi to nejvýhodnější, ale po pravdě vtomto si nejsem jistý .... (příjmu radu). Staty : AP, agility , crit , hit
DBM, Omen? Mám / mám
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi 4 roky,celou dobu Twinstar. NAXX 25, 10 -- OS 10, 25 +3 -- EoE 10, 25 -- VoA 25, 10 prošlé znalí taktik !! UD 10 prošlé po Generála, taktiky znám taky některé HM prošlé, 25 po Generála taktiky znám NORMAL do HM sem se moc zatím nedostal.
Historie postavy a guildy: CCA moje 5 roguna , první 3 jsem vyexpil poslední dvě koupené !! Zkoušel i jiné classy ale rogun je rogun nic jíného nehraju
. Guildy : Patronus Ignis, Unexpected, Lords of Chaos, Dead Squirrels
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Naposled jsem byl u Dead Squirrels, ale jejich raidování mě neuspokojovalo. PI tam mě srala Viridis ( omluva těm kteří ji znají ) LoCH dobří kluci HM UD 10 ale ne tak často jak bych chtěl, Unex to už je dávno
Proč chci právě k Vám: Kvůli raidování, nabrat zkušenosti další, být součástí něčeho většího než je Naxx 25 s worldem.
Jak často a kdy jsem online: PO -ČT: 16:00 -- jak bude potřeba, PÁ: občas odpoledne po 18:00 OFF, SO: nonstop, NE: od 19:00 -- jak bude potřeba. Pokud bude potřeba a budu to vědet do předu tak tu můžu být i když bych neměl
Můžeš být online do 24:00? To je jasná
Alti: Nemám, nebudu mít, max druhou rogu někdy ..
O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Penis
Vyznání: Křesťan
Povolání: Dělník tekuté výroby, po lopatě : dělám materiál zkterého se vyrábějí podlahy !!
Něco zajímavého o mně: Ani ne , max. nosím brýle