View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 4:52 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Chossee - Assa rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Chossee - Assa rogue
Nick: Chossee

Class a spec: Rogue - Assa 51/18/2

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Chossee, http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... Ravencrest

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 03923.jpg/

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Používám talenty 51/18/2, čili klasické talenty na assa rogunu, socketuju převážně AP, staty viz screen, rotace: 1. Garrote, 2. HfB, 3. SaD, 4. když se mi vrátí CP-->Envenom,když ne tak Mutilate, 5. Envenom, 6. Mutilate na 4+CP, 7. Envenom+CB,HfB,SaD udržuju po dobu boje.

DBM, Omen?: Mám oboje.

WoW historie a zkušenosti: WoW hraju cca 2 roky, z toho jenom za rogunu. Takže si myslím, že zkušeností jsem nasbíral dost. TBC a Wotlk dungy co jdou na twinu mám projitý. UD25 mám též projité všechny HM, akorát ne Algalona(s bývalou guildou jsme ho dali na 6%) . Tak doufám, že se to změní.

Historie postavy a guildy: Postava je poctivě vyexpená. Hodně času jsem strávil v guildě Ravencrest, kde jsem byl pomalu od začátku fungování guildy.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Výborná guilda,s dobrým kolektivem, ALE v posledních měsicích guilda hodně ztrácí na kvalitě po odchodu několika hráču k ali+dalších několik lidí skončilo s wow, takže byl problém složit 25m. Následoval nabor a ten úspěšný nebyl, nabrali se lidi, kteří měli málo odprogresováno(z méně kvalitních guild), takže řada wipů a dohadování. To je asi hlavní důvod mého odchodu.

Proč chci právě k Vám: Kvalitní kolektiv, dlouholetá zkušenost a kvalita PVE. Určitě se rád pobavím s novými lidmi, chtěl jsem zkusit něco nového.

Jak často a kdy jsem online: Skoro furt, pokud nemám školu.

Můžeš být online do 24:00? Ano

Alti: Nemám

O osobě:

Věk:17

Pohlaví: Muž

Vyznání: Ateista

Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Jmenuju se Josef Novák :D, bydlim v Chrudimi, studuji IT, mám rád zabavu,alkohol,posku,fotbal.

Fri Dec 02, 2011 8:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Chossee - Assa rogue
Jak si na tom s dps v Ulduaru?

Fri Dec 02, 2011 10:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
na ignisovi,xt,assembly,kologarn,auriaya,hodir,thorim,freya+vezax,(algac)jsem byl vzdycky v top5, co jsem byl posledni id, tak jsem po tech vsech opravach co byli vytocil 13k DPS na hodirovi...(nemam cap expertise)

Fri Dec 02, 2011 10:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Rozhodne nejsem odbornik na roguny, ale nemas nejak malo expertise?
Tve sance vidim asi nasledovne...nedavno se vedeni guildy zrovna bavilo o tom, ze nebudem brat do guildy zadne roguny, ani wary...
Nicmene pokud bys nas nejak presvedcil o tom, ze budes v raidu tocit pro nas uspokojive dps a nasledne to i potvrdil, tak bys mozna sanci mel.
(pokud ti tedy zmena frakce zahadne nesnizi dps o 2k jako nasemu novemu prirustku) :D ja uz vazne nevim, asi mame na tyhle classy smulu

//edit:aha, koukam ze nez jsem to tak pekne sesmolil, abych nikomu neublizil, tak uz jsi odpovedel

Image
Image
Image

Fri Dec 02, 2011 10:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mam, cap je 25 a ja mam sotva 10 no, je to malo, ale kdyz ted nejde EoE, tak nevim, jak se preblizim capu. Btw muzete se zeptat Biga, ze jsem tocil dobry DPS.

Fri Dec 02, 2011 11:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok, zeptat se muzem, zrovna je online... :) Nejlepsi by bylo postnout screen (nejlepe z Ignise) ...a dalsi vec je ta zmena frakce no...abys pak nebyl prekvapen :D Holubi na strese si povidaji, ze hordaci maj nejakou neviditelnou auru na zvyseni dmge :lol:
Ale pokud mas na Hodirovi 13k a na Ignisovi aspon 7.5k tak jsem Pro

Image
Image
Image

Fri Dec 02, 2011 11:16 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Je to starej screen z Hodira: http://imageshack.us/f/689/screendps4id.jpg/
Neni to sice 13K DPS, ale nic jinyho jsem nenasel. Na ignisovi umi vytocit kazdy :-)

Fri Dec 02, 2011 11:57 pm
Report this post

Reply with quote
Ja mam fakt strach, ze jak prejdes k alianci ze ti klesne dmg na 5k :D
Ohledne rogun a waru uz jsem dost paranoidni, tedka jsme kickli posledni rogunu v guilde. Aliancni rogunu co ma dmg jsem videl naposled v naxxu a to bylo jeste neco bugly :D
Jinak jsem stale Pro prijeti. Uvidime jak se vyjadri ostatni ;)

Image
Image
Image

Sat Dec 03, 2011 12:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
není to pvpčkař,ví snad co mačkat,tu rogunu prostě "potřebujem" a podle přihlášky i ví o čem mluví... za mě ANO ale buď připraven že při sebemenší chybě nebo malym dmgi ti to omlátíme o hlavu,páč jak říkal Gonz ohledně rogun a warů už jsme tak zoufalý že to snad ani neni možný :roll:

Sat Dec 03, 2011 9:59 am
Report this post
Profile

Reply with quote
jestli se přeoperuješ na pajzla máš u mě ohromné významné plus a jisté přijetí :lol:

Sat Dec 03, 2011 10:49 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next