View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 25, 2024 7:12 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Dzodla - PRiEST - Disco / shadow 
Author Message

Reply with quote
Post Dzodla - PRiEST - Disco / shadow
O postavě:
Nick:Džodla
Class a spec:PRiEST disco pve / off shadow
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Dzodla
Screen UI : http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 40416.jpg/ - http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 60320.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Co se týče talentů , tak jsem si udělal svoje , takhle mi vyhovuji a sem snimi spokojen.Rotace, tak jako discant předewším jedu bubbleclick , čiže co nejvic absorbu , sem tam penance + fh , podle potřeby PI , PS. Gemuju jenom intel , čím víc intelu , tím vetší crit a větší šance na absorb , co zbyde - haste - sp - spirit.
DBM, Omen? Oba dva mám.
WoW historie a zkušenosti:WoWko hraju celkově asi , mmm , tak 4 a půl roku , z toho tak 2 a cosi na twinstaru . Co se týče raidů , v UD mi chybí YOGG 10 ; 25 + nějaky HMka , ale taktiky znám :)
Historie postavy a guildy:Postavu jsem vyexpil já sám, věnuju ji veškerý čas , na altech moc nejsem . Kdysi jsem byl v guildě např - Slayers of Chaos , pak jsem na krátkou dobu přešel k hordě - tam TitanS - a zpátky u ali po příchodu Patronus Ignis.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Lidi nedocházejí na progress yoga , čímž není šance ho dát a 25ky jsou zlé. Jsou tam v klidku lidi , ale prostě chuť progressovat tam chybí.
Proč chci právě k Vám:Už konečně chci najít myslím , guildu , ve které se usadím , a které něco dokáže. Myslím že vám nebudu na obtíž , a že určitě budu ochoten udělat maximum pro guildu. Znám od Vás kamaráda Killufasta , hravali sme spolu kdysi teď už i Lohruona.
Jak často a kdy jsem online: Kdy chci , mám 2 kompy , když nejde 1 , jede druhý , rodiče mě neomezují :)
Můžeš být online do 24:00? Jasan :)
Alti: 3

O osobě:Zdravím teda už konečně :D Jmenuji se Michal , je mi 19 let , studuju střední školu Elektronický počítačových systému - 3 ročník .
Věk:19
Pohlaví: cosi se najde ( muž )
Vyznání:Rastafarayi
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně:mezi moje zálibi patří například , stolní fotbálek , skate , hakis a plno dalších zevláckých passivit. většinu času tráwím na wowku , a když se najde nějaký čas , tak se učím a chodím wen s kámošema někam na vyhlídku posedět a zasmát se :) Bydlím kousek od Ostravy , v malé vesničce jménem Řepiště. Nevím moc mě nenapdá , co tu mám napsat . Kdyby někoho zajímalo co jsem zač tak /w mě :)

Mějte se krásně :D

Last edited by Dzodla on Sun Dec 04, 2011 3:37 pm, edited 1 time in total.

Sun Dec 04, 2011 1:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Dzodla - PRiEST - Disco / shadow
Dzodla wrote:
teď už i Lohruona aaaaa , v neposlední řade i Aceřika , Tessynku :)

kdo to je? :D

za mě spíš ne, priestů máme docela dost a všichni spolehlivý

Sun Dec 04, 2011 2:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mas tam zajimavy bindy (zadny ?). Priesty nehledame. NE

Sun Dec 04, 2011 4:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
mam bindy , newim proc nejdou videt

Sun Dec 04, 2011 4:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Sun Dec 04, 2011 4:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijat, locked !

Image
Image
Image

Sun Dec 04, 2011 9:19 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]