View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 10:56 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Unholy DK 
Author Message

Reply with quote
Post Unholy DK
Nick:-Krutoprsk-

Class a spec:-Unholy PVE - Frost PVE tank Blood vsecky 3 specky 4,7k gs+ -

Link na armory a talenty:- http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Krutoprsk , http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... =Krutoprsk -

Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/864/wowscrnshot122611170620.jpg/

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):16 strength 2 sockety 8 strenght +12 stam na aktivaci meta socketu. Rotace : Plague strike-Icy touch-Blood Strike(na aktivaci Desolation), Scourge Strike, Blood Strike, Death Coil, Death Coil a zase začínam Icy touch ....Glyphy: Glyph of Icy touch, Glyph of the Ghoul, Glyph of Dark Death. Na zbrani samozrejme Rune of Fallen Crusader

DBM, Omen? Mam

WoW historie a zkušenosti: Hraju 2 roky DK hraju 1 rok vsecky TBC instance prosle a UD pokorene ALL bosse na 10 FC a 25 jen algace ne a ne dole :) (parkrat sem ho zasel)

Historie postavy a guildy:Tak pochazim z hordy driv jsem byl v Ravencrestu a Exodusu. Postava podstive vyexpena, za unholy / frost DK umim krasne :)

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Nekdy se kazaili raidy a prestalo me to bavit :) hledam neco noveho a lepsiho a na stejne urovni kde jsem byl :)

Proč chci právě k Vám:Měli byste mě přijmout, abyste si mě otestovali a poznali mě Pravda, že na každým bossovi nejedu na 100%, ale když na tom záleží umím zabrat co mi síly stačí Na raidy se maximálně snažím udělat si vždycky čas, neafkuju, nezdržuju, dodržuju čas. Po wipu se nevztekám, ani nehážu flintu do žita, radši dobíhám. Na prvním raidu to asi nebude úplně to pravý, ale kdybych mohl zajít s váma 10m nebo nebo něco staršího, snad bych se do toho rychle dostal.

Jak často a kdy jsem online:krome utery a stredy temer vzdycky 4-5 hodin

Můžeš být online do 24:00? Mohu bez problemu

Alti: Nemam zadneho :)

Věk:17
Pohlaví: Muz
Povolání: Stundent
Něco zajímavého o mně: Jmenuju se Kevin,Jsem z Teplic (Severni Cechy) rada hraju florball a wow

Last edited by Krutoprsk on Mon Dec 26, 2011 4:19 pm, edited 2 times in total.

Mon Dec 26, 2011 4:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Unholy DK
Jestli neumíš napsat pořádnou přihlášku tak to ani číst nebudu...buďto si to uprav aby se to dalo číst nebo máš smůlu

Mon Dec 26, 2011 4:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
sry za to UI nevsiml sem si toho

Mon Dec 26, 2011 4:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prihlaska nic moc... mel bys tomu dat vice casu

btw smajliky nemusis psat u kazde vety

Mon Dec 26, 2011 4:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
DK potrebujem jako sul, meleecek celkove mame malo a kdyz neni cement ani frost Dk mame problem :D Za me Pro A navic se disgrace prestane flakat kdyz bude mit konkurenci...

Image
Image
Image

Mon Dec 26, 2011 4:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:
DK potrebujem jako sul, meleecek celkove mame malo a kdyz neni cement ani frost Dk mame problem :D Za me Pro A navic se disgrace prestane flakat kdyz bude mit konkurenci...

Ja se neflakam nikdy :D Navic je to taky nesvatej prdic, ale nejaky dalsi aktivni DK by se na tom raidu mohlo taky vyskytnout, to je pravda.. (pardon, musel jsem :D)

Mon Dec 26, 2011 6:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Kdybys raci napsal, jestli ma dobre talenty, glyphy, eq, ...

Mon Dec 26, 2011 9:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic wrote:
Kdybys raci napsal, jestli ma dobre talenty, glyphy, eq, ...

Tomu jsem se chtel vyvarovat, kdyz vim, ze tady nekomu vadilo, kdyz se k prihlaskam vyjadrujou "ne-fialovi"
Kazdopadne, kdyz teda muzu.. :D Talenty na armory se ukazujou spatne, takze by bylo fajn to mozna naklikat do nejakyho kalkulatoru a hodit sem link. Z toho, co tam vidim mas ale blood subspec, coz je u me prvni plus. Jinak equip, theorycraft a podobny veci u DK nejsou tezky, tam proste jedes jak oteklej na strength, rotaci taky zvladne hodne lidi, z ty prihlasky to vypada, ze je vsechno fajn (par itemu bych sice vymenil, ale to neni az tak podstatny).
Kdybych o tom mel rozhodovat, tak bych asi rekl, ze jo... s tim, ze vetsi radost bys nam udelal, kdybys respecnul na frosta.

/edit Angelic: Vyjadrovat se muzou vsichni, ale ty ne-fialky by nemeli psat PRO / PROTI

/edit Gorben: Vyjadřovat se můžete pokud máte co říct k dannému tématu, resp. hráči a jeho specu (ale minule tu vedli někteří lidé volnou debatu a od toho to tu neni) a jelikož ty jsi jedinej náš rytíř smrti tak se tu MUSÍŠ vyjádřit =D

Mon Dec 26, 2011 10:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak frostaka mam :) mace yogg+1 a malici problem by nebyl unholy mne az tak nebavi :)frost je dobrej a umim za nej tez :)

Mon Dec 26, 2011 10:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
spis bych si nechal frost dmg / blood tank :) bavi me i tankovat a muzu se i hodit nekdy jako tank :)

Mon Dec 26, 2011 10:24 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next