View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 11:10 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Zerousek, elemental shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Zerousek, elemental shaman
Nick: Zerousek
Class a spec: Elemental shaman
Link na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Zerousek
Screen char info : http://imageshack.us/f/515/wowscrnshot010712182204.jpg/ , screen raidu bohužel teď není, vrátil jsem se po 5 měsících.
Theorycraft : Talenty Ele 57/14, co se týče ele talentů tam není co zkazit a rotace běžná FS->LavaB->LB,LB,Chain a opakuju, dotku opakovaně samozřejmě nahodim po skončení timingu.Gemy Spellpower, protože se u ele shamy momentálně na této sezóně vyplatí nejvíc.
DBM,Omen: Mám
WoW historie a zkušenosti : Začínal jsem na serveru CzechWow, poté si zašel na Saurfang a pak za kamarády do Guardian Angels zde na Twinu. Zkušenosti z veškerých aktivních instancí zde na Twinu mám veliké. Co se týče UD znám všechny taktiky jak normal tak HM. HM mám odchozené pouze na 10man, protože guilda kde jsem tu býval si víc dovolit nemohla. Teď jsem se vrátil z nucené pauzy po pěti měsících a bohužel už tu téměř nikoho nemám. Guilda, která vznikla po rozpadu GA a spojením guildy Nozdorms Claw je pro mě nevyhovující z důvodů letitých osobních sporů s lidmi, kteří zde jsou a se kterými se znám již od dob CW téměř 6 let.
Historie postavy a Guildy: Postava je poctivě expená a v pve mnou vymazlená, zatím pouze 4716GS tudíž UD25man equip + nějaká ta sranda z 10HM. Co se týče historie Guildy a důvodů proč chci odejít, neovládl jsem mou tvořivost a vyzpovídal se u otázky výše pokud to nebude problém. :)
Proč chci právě k Vám: Důvod, proč bych chtěl do Guildy Deathbringers je ten, že mě tato hra velmi baví, baví mě natolik, že nechci trávit 5hodinove Raidy na prvních bossech. Baví mě s lidmi, které to taky baví. Chci k vám, protože jako Guilda se v PVE prezentujete velice dobře a já zbožňuju PVE, proto bych rád k Vám, kde soudim dle Vašich úspěchů, že jste parta lidí, kteří když něco chtějí tak si zatim jdou.
Jak často jsem online: Většinou od 14:00 do pozdních nočních hodin každý den, s vyjímkou náhle osobní potřeby :)
Můžeš být online do 24:00: Jistě

O sobě :
Věk: 22
Pohlaví: Muž
Vyznání: Alliance
Povolání: zaměstnanec
Něco o mě: Jsem z Aše ( Wild Wild West ), rád kreslím, pletu, vyšívám :) .k:

Sat Jan 07, 2012 5:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Zerousek, elemental shaman
Ty itemy na resto mas schvalne?

Sat Jan 07, 2012 7:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Proc mas o 100 hitu vic nez je hit cap ? Pak se mi moc nelibi ty gemy na haste, haste stamina. A trinket na mana regen je taky fuj fuj, co treba zkusit trinket za emblemy (Maexna) kdyz uz nemas nejakej jinej lepsi? Jinak jsem Pro.

Image
Image
Image

Sat Jan 07, 2012 10:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Hit je pouze z itemu, bohuzel.Az bude prilezitost prebytecny itemy s hitem vymenit za lepsi itemy, urcite to tak udelam.Co se tyce trinketu s Gonzalem jsme to prodiskutovali

Sun Jan 08, 2012 2:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Co to sem treba napsat?

Sun Jan 08, 2012 4:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Omlouvam se, trinket resto menim za obycejny za emblemy nez bude k dispozici lepsi. Gemy uz jsou taky upravene. Prebytecny hit jak jsem psal je vytazeny z bonusu itemu takze az bude mozne vymenit nepotrebne itemy s hitem za lepsi ucinim tak.

Sun Jan 08, 2012 4:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat, lock :)

Image
Image
Image

Sun Jan 08, 2012 4:51 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]