Zerousek, elemental shaman
Nick: Zerousek
Class a spec: Elemental shaman
Link na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=ZerousekScreen char info :
http://imageshack.us/f/515/wowscrnshot010712182204.jpg/ , screen raidu bohužel teď není, vrátil jsem se po 5 měsících.
Theorycraft : Talenty Ele 57/14, co se týče ele talentů tam není co zkazit a rotace běžná FS->LavaB->LB,LB,Chain a opakuju, dotku opakovaně samozřejmě nahodim po skončení timingu.Gemy Spellpower, protože se u ele shamy momentálně na této sezóně vyplatí nejvíc.
DBM,Omen: Mám
WoW historie a zkušenosti : Začínal jsem na serveru CzechWow, poté si zašel na Saurfang a pak za kamarády do Guardian Angels zde na Twinu. Zkušenosti z veškerých aktivních instancí zde na Twinu mám veliké. Co se týče UD znám všechny taktiky jak normal tak HM. HM mám odchozené pouze na 10man, protože guilda kde jsem tu býval si víc dovolit nemohla. Teď jsem se vrátil z nucené pauzy po pěti měsících a bohužel už tu téměř nikoho nemám. Guilda, která vznikla po rozpadu GA a spojením guildy Nozdorms Claw je pro mě nevyhovující z důvodů letitých osobních sporů s lidmi, kteří zde jsou a se kterými se znám již od dob CW téměř 6 let.
Historie postavy a Guildy: Postava je poctivě expená a v pve mnou vymazlená, zatím pouze 4716GS tudíž UD25man equip + nějaká ta sranda z 10HM. Co se týče historie Guildy a důvodů proč chci odejít, neovládl jsem mou tvořivost a vyzpovídal se u otázky výše pokud to nebude problém.

Proč chci právě k Vám: Důvod, proč bych chtěl do Guildy Deathbringers je ten, že mě tato hra velmi baví, baví mě natolik, že nechci trávit 5hodinove Raidy na prvních bossech. Baví mě s lidmi, které to taky baví. Chci k vám, protože jako Guilda se v PVE prezentujete velice dobře a já zbožňuju PVE, proto bych rád k Vám, kde soudim dle Vašich úspěchů, že jste parta lidí, kteří když něco chtějí tak si zatim jdou.
Jak často jsem online: Většinou od 14:00 do pozdních nočních hodin každý den, s vyjímkou náhle osobní potřeby
Můžeš být online do 24:00: Jistě
O sobě :
Věk: 22
Pohlaví: Muž
Vyznání: Alliance
Povolání: zaměstnanec
Něco o mě: Jsem z Aše ( Wild Wild West ), rád kreslím, pletu, vyšívám

.k: