View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 25, 2024 6:12 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 2. šance chepirka 
Author Message

Reply with quote
Post 2. šance chepirka
Nick: Chepirka

Class a spec: Warrior main Fury off spec Prot

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Chepirka

Screen UI: http://imageshack.us/f/812/wowscrnshot102211191043.jpg/ moc nefotim tak to snad staci :-P

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): u fury si nemyslim ze to je 2x o nejaky teorii spis o statech ktery taham na strengh a armor pene aby sem daval poradny pecky mam 780 armor pene a gemuju uz pouze strengh co jsem zjistil je to nejvyhodnejsi

WoW historie a zkušenosti: tak wow hraju od classicu vlastne az twinu jsem hral pouze mage za kteryho jsem hal i prvni rok na twinu jeslikoz muj soused masti ofik a hraje za warra uz od zacatku wow tak me nalakal a warr se mi zaryl pod kuzi, jinak tady na twinu 2x vyexpena 80 progress TBC complete krome sunwell snad nam buh snese developera kterej si na tu instanci udela cas alespon na achiev kdyz uz si nebudeme moct doprat to pravy kouzlo sunwell z TBC jinak naxx a OS s guildou Wellmasters of warcraft pod vladou Mysana a pote odchod TAPu ktery bohuzel presel k alianci nedalo se nic delat a musel jsem si najit guildu vyhral to eXodus kde jsem si po roce ucinkovani konecne uvedomil ze tam dobry pve nikdy nebude a zkusil jsem to dal byli to TitanS vetsi havet jsem nezazil chovani k lidem naka ucta k hracum ?? tak to vubec raid leader nesnesitelnej blbecek ktery si tam akorat nad kazdym zvysuje svoje ego a chova se k lidem jak k nejaky spine to sem nestrpel jediny + co bylo u nich tak to ze jsem si prosel ne jednou vsechny HM od XT po yogga +0 na 25 a mohl jsem si vypilovat par chybek

Historie postavy a guildy: Postava vznikla v davnych dobach jeste pod nadvladou mocneho illidana z dob BC zde na twinu byla vyexpena na 70 a ulozena jako alt a zacal jsem ji hrat minuly vanoce od ty doby se ji vlastne venuju a mam ji za maina. Momentalne jsem v guilde Shadows of Eternity kterou relativne nedavno zalozil muj znamy a zeptal se me a par kamosu jestli mu to nepomuzem rozjet takze na twinu si jmeno teprve buduje.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:duvod neni ani guilda jelikoz jsem jejim oficirem a myslim si diky memu prilozeni k dilo guilda jenom kvete a zlepsuje se kazdym dnem horsi je ze uz na to tedka nemam cas prace tedka zarizovani ohledne bytu a ja uz nemam cas na progress potrebuju guildu kde budu mit danej cas raidu kde prijdu zabiju vycistim uziju si to a pres den si lognu akorat na daily nebo kdyz se pujde neco vyjimecne tak si na to cas je to muj konicek takze v tom v tom neni az takovy problem nemuzu si hold dovolit u toho vysedavat nejakych 6-8 hodin denne co bych tedka potreboval aby bylo v guilde bylo vsechno neustale OK, jde me spis o zmenu nez jsem prisel na twinstar hral jsem za ali vzdycky a i kdyz je horda fajn priserky sou hezky tak jak se rika obcas to chce zmenu

Proč chci právě k Vám: jsem pve hrac kterej ma rad kvalitni pve co jsem koukal u ali ste troufam si rict jedna z TOP guild a ja hledam pohodovej raid kde si budu moct v klidu zajit hard mody aniz bych musel na nekoho neustale kricet at nestoupa tam a nechodi tamhle k tomu ja uz jsem na to asi starej :-D verim tomu ze u vas jsou si lidi na 100% jisti tim co se ohledne eventu tyce a vedi co cekat od bose a jak se zachovat v urcitych situacich to je to co ja chci po hracich aby kazdej vedel co delat a delal to se mi bohuzel stalo jenom u dvou guild jedna se rozpadla a z druhe sem musel leavnout protoze si nenecham na sebe rvat od nejakyho sestnactiletyho smrada

Jak často a kdy jsem online: jak jsem psal neni to uz bohuzel ruzovy jako driv i kdyz bych moc chtel aby bylo ale na raid si cas udelam vzdycky to by musel bejt konec sveta abych nedorazil na raid

Můžeš být online do 24:00? Ano

Alti: nemam

Věk:23
Pohlaví: Muz
Vyznání: Party, hudba
Povolání: Kuchar
Něco zajímavého o mně: Jmenuju se Jakub miluju party akce hlavne tanecni muziku a kocky na nich (ty ze vseho nejvic), jinak jse da rict jsem relativne normalni typek co rad pivko ale taky obcas rad ubali o vikendu me najdete v nejakym non-stopu v tydnu v praci a je stale dokola mezitim probehne nejaka onlajnovka pro slecny shanim spolubydlici do bytu zajemkyne posilejte odkaz na svuj facebook zde do prihlasky po vyberovem rizeni dam vedet :-P

btw.prihlaska je zkopirovana od minule a ohledne pve se myslim moc nezmenilo tusim o 2 itemy jsem si polepsil a dodelal jsem si klic na algace jiank vsechno pri stary,

Chtel bych vas poprosit jestli by ste mi nedali jete moznost se k vam vratit v praci zacal byt klid a ja se chtel venovat tomu co sem zacal a dotahnout guildu do top zebricku a hlavne vratit se mezi lidi ktery znam uz nejakou dobu vim ze jsou dobri ale nikdo poradne nevedel za jaky konec to chytit byla chyba ze jsem odesel zpet k horde, kde sem akorat naucil jednu guildu zabijet HMka algace a oni mi pak jak se rika vrazili kudlu do zad zacli si jet svoji a na me se uplne vysrali akorat me vyuzili k tomu aby guilda fungovala

Jsem dokonale pripravenej na ToC, taktiky mam namakany pripravil jsem perfektni progressovej plan podle kteryho se muze ridit clovek kterej snad nikdy wow nehral a verim tomu ze to zabije

Zkuste pro me najit maly mistecko muzu slibit ze uz nikam nepujdu a k horde uz vubec ne hrozne me chybi ta pratelska atmosfera aliance kde si guildy pomahaji i kdyz spolu vlastne souperej a ne jak u ty spinavy hordy kde se akorat kazdej predhani a flexuje jeden pred druhym jak je lepsi nez ostatni. Bylo to u vas fajn a uz bych se chtel zaradit mezi normalni hrace a ne nekam kde cloveka akorat nekde vyuzijou k necemu co se hodi a poslou ho do prdele sem z toho zklamanej navic dluzim Gorbenovi Titansteelbar tak bych to rad srovnal :-D promyslete to, vsichni vime jak to s warrem je zadna OP dmg na ToCku tomu bude treba jinak ale kdo vi

http://www.youtube.com/watch?v=aAMbD4zMvN4 :lol: :lol: :lol:

Sat Jan 14, 2012 2:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: 2. šance chepirka
Já jsem tě měl rád co se týká člověka. Co se týká classy šlápnul jsi dost vedle =D ale ten titansteel chci nazpátek,takže já jsem PRO ;) :D Ne teď vážně, sralo nás že jsi odešel, alespoň mě osobně, ale já za sebe ti tu druhou šanci dám ...

Sat Jan 14, 2012 4:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Já jsem tě měl rád co se týká člověka. Co se týká classy šlápnul jsi dost vedle =D ale ten titansteel chci nazpátek,takže já jsem PRO ;) :D Ne teď vážně, sralo nás že jsi odešel, alespoň mě osobně, ale já za sebe ti tu druhou šanci dám ...

ja vas prave taky a sere me to doufam ze neni pozde a stejnyho nazoru jako ty budou i ostatni

Sat Jan 14, 2012 7:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Sun Jan 15, 2012 12:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chepir wrote:
a dotahnout guildu do top zebricku

nevim jestli ses konkretne ty typ tahouna :D ja ti jeste neodpustil tu maexxnu :lol:

Sun Jan 15, 2012 10:36 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi wrote:
Chepir wrote:

nevim jestli ses konkretne ty typ tahouna :D ja ti jeste neodpustil tu maexxnu :lol:

Za to muze Angelic kterej neagroval a hunteri ktery to me nastrelovali to je prece uplne jasny :lol: :lol: :lol:

Sun Jan 15, 2012 10:53 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chepir wrote:
Moomi wrote:
Chepir wrote:

Za to muze Angelic kterej neagroval a hunteri ktery to na me nastrelovali to je prece uplne jasny :lol: :lol: :lol:

Sun Jan 15, 2012 10:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nikdo nic proti nemá,takže přijat... napiš si o inv a vítej zpět na alianci =D šašku...

Sun Jan 15, 2012 11:00 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Nikdo nic proti nemá,takže přijat... napiš si o inv a vítej zpět na alianci =D šašku...

ja ti dam šaška :-D du to prehodit jeste predtim tanknu kamosovi naxx 10 tak cca 2 hodky

Sun Jan 15, 2012 11:02 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja jsem proti, je to pytel... :twisted: :twisted:

Image
Image
Image

Sun Jan 15, 2012 12:49 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]