Holylord (Tealer) - prot/retry
O postavě:
Nick: Holylord (raději mám oslovení Tealer (Týler))
Class a spec: Paladin prot/retry
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=HolylordScreen UI:
Uploaded with
ImageShack.usTheorycraft: Jedu protadina na avoid dance/HP - abych byl co nejlepší MT ale zárověn byl i nápomocný redukcí dmg pro raid
socketuju HP popřípadě HP/avoid dance nejlépe dodge
DBM, Omen? Ano mám oboje
WoW historie a zkušenosti: Wow hraji už skoro 7 let mám 100% prohraný TBC na 20% Clasic a na 80% Wotlk jelikož jsem ICC ještě nebyl
a Cata 50% ale to jsem raději utekl nebudu hrát datadisk určený pro děti a lamy.
Historie postavy a guildy: Začal jsem na TS když přešel na Wotlk a prošel jsem dost guildama např: Dragonslayers, Immortal Souls, Patonus Ignis, Sanguines Adamas, Horny Head Hunters.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Většina guild se rozpadla a ze zbytku jsem odešel jelikož to nebyla guilda o přátelství, zábavě a pokecu ale o něčem jiném což radši ani nebudu psát
at nejsem vulgární
Proč chci právě k Vám: Jste dobrá PVE guilda ve které na rozdíl od jedné g je sranda, legrace a pohoda a hlavně to přátelství a to je to důležité
Jak často a kdy jsem online: Po-Čt = od 16:00 - 22:00; Pa-So = 11:00 - Unlimited xD; Ne = 11:00 - 23:00
Můžeš být online do 24:00? Neni problém v pátek a sobotu. V neděli pouze do 23:30 max
Alti: Mám 1 (Tealer - fire mage)
O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Kluk
Vyznání: Křestan
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Nejsem žádnej ochlasta takže tu v pátek sem ale pivko si rád dám to ne že ne xD Hraju airsoft pokud to někdo znáte - je to celý můj život a chystám se na policajta do zásahovky popřípadě armáda. A další věci se popřípadě doptejte xD