Leeroyy - Ressto ShamanO postavě:Nick:Leeroyy
Class a spec:Shaman ressto/elementál
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=LeeroyyTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem si naskládal podle jednoho kamaráda. a potom doladil, ale ne zas tak moc. Jako ressto shaman jedu na haste, mana regen a intelekt + sp. Gemuji haste.
DBM, Omen?: Za addony mám DBM, healbot, GC, omen a pak další jako např. gatherer, atlas loot apod.
WoW historie a zkušenosti: Poprvé jsem zažal hrát na Narniasu (TBC) za Enha shamu, později ressto. Dále jsem prošel servry Anathema, Eqilibrium, Planyx (instatnt PVP) a skončil jsem Zde na Twinstaru.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil a eqipnul ve Fallen Angel, kde jsem byl naposledy.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Poprvé jsem Zde vstoupil do Guildy Celestial Avengers, která se později rozpadla (důvod nevím, dostal jsem kick, protože jsem vyjádřil názor na Gum). A pak jsem zažil rozkvět eq. u Fallen Angels. Z FA jsem odešel z důvodu polorozpadu (lidi kteří věděl jak na to odešli), a taky neschopnost docházky
![Sad :-(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
.
Proč chci právě k Vám: Protože jste asi nejlepší Guilda u Aliance (lichotky musí být :-ú), taky vím že dáváte FC, což je velmi vynikající!
Jak často a kdy jsem online: Denně od 17:00 do 23až24:00 hod.
Můžeš být online do 24:00? Vetšinou není problém, ale taky se musím řídit podle školy (písemky, zkouškové období apod.)
Alti: 1 - Ressto druid (v resstech mám největší zálibu)
O osobě:Věk: 16
Pohlaví: Muž
Vyznání: Křesťan (Evangelista)
Povolání: Student střední zdravotní školy (chemicky zaměřená)
Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Matouš Burýšek a pocházím z vesnice poblíž Brna. Chodím na střední zdravotní a vyšší odbornou školu, Lipova 18. Moje největší záliby jsou ,,paření" wowka, lyžování, bruslení, popíjení alkoholu s best friends venku a další. World Of Warcraft hraji od svých jedenácti let, kdy jsem začínal s enha shamanem na TBC (Narnias), až po součastnost. Zajímám se o chemii a všechno, co se kolem ní děje! TO by snad bylo všechno o mně
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
.