Anknownlolz Warlock - Destruction
O postavě:Nick :
AnknownlolzClass a spec:
Warlock DestructionL
ink na armory a talenty:
AnknownlolzScreen UI:
UI Kdyz nestaci staci povedat doplnim s Charinfo
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Talenty3/13/55 [low hitcap]
RotaceLifeTap, CoE[CoD], Immolate, Conflagrate, Chaosbolt, Inicirate drzat na CD chaos/conf
StatySP>Haste>Crit>Spirit>>Intelect Na destro sa doporucuje 20% Haste pak uz len SP
GemyMeta:21%critchange 3%critical dmg increased, inak vsade 23SP vynimkou su 2 modre 12sp+10spirit a kdyz mate malo haste [pod 20%] tak se socketuje jeste +20haste
DBM, Omen? Mam
WoW historie a zkušenosti: Wow som zacal hrat pred 4rokmi, na zaciatku TBC. Warlocka hram 2roky. Twinstar- Zacinal som u hordy, kde som bol clenom
Lords Von Dante, kde sa mi nepacil ich styl vedenia, tak som leavol a presiel k allianci, kde som sa stal hrdym clenom
Murlocov. Ale prisla zmena, stretol som prijemny kolektiv v "pve" guilde
Cilmelya, kde som prezil pekne chvile, ale nebola to guilda, ktoru som hladal, tak sme s kamaratmi zalozili guildu
MUMIE, kde sme chodili 10HM. Dostali sme ponuku od
Patronus Ignis nech sa knim pridame. Po dlhom premyslani sme sa rozhodli k nim pridat, co bola velka chyba! Kuvam prichadzam od
PI odkial ma kickli, kedze som mal dost velke nezhody s vedenim [Acerik].
Proč chci právě k Vám: O vasej Guilde som pocul uz vela dobrych a aj zaujimavych veci
Paci sa mi vas pristup k PVE, je to proffesionalne ked pozeram na guildy kde som bol. Dufam ze uvas stretnem prijemnych ludi.
Jak často a kdy jsem online: Cez tyzden som online 16:00 do 23:00 so-ne Som tu prakticky cely den
Můžeš být online do 24:00? Cez vikendy mi to nerobi problemy
Alti: Mam len bankera
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Ahoj volam sa Peter, pochadzam zo Slovenska z mesta Galanta, studujem na strednej skole elektrotechniku. Vo svojom volnom case rad hram Wow alebo neake FPS[CS 1.6].
Dakujem za Vas, cas co ste venovali mojej prihlaske.