O postavě:
Nick: Cendys
Class a spec: frost DK pve/ viem že vas pvp eq nezaujima ale to mám unholy
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Cendys Screen UI: prepačte ale obrazok nemám ale možte si ma hocikedy pozriet in game
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, ) : talenty frost upravené podla seba ako sa mi pačili, rotace 1x ice touch, 1x plague strike 2x obliberate podla potreby 2x frost strike potom podla potreby blood strike ale ten nie treba a nakoniec Howling najvačšia rana, gemy sa sanžim tlačiť hlavne na streng, bindy mám RAZOR NAGU takže použivam všetky tlačitka čo su na nej aj ked na frost DK toho až tak nieje treba
DBM, Omen? DBM mám Omen nie
WoW historie a zkušenosti: na Twinstare hrám už asi 2 roky pred tym som mal priesta a palu a nakoniec som si powedal že skusim DK tak DK sa mi zapačilo natolko že doteraz zanho hram, bol som na všetkích raidoch twinu takže to poznám a nejake tie skusensti sa namna nalepili
Historie postavy a guildy: som s giuldy BROTHERS OF WAR tam som vyrastal bolo mi tam velmi dobre a doteraz som tam bol
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Odchod s giuldi nechel som odisť ale giulda sa zozpadla všetci odišli na hordu
Proč chci právě k Vám: Chcem vyskúšať niečo nove a spoznat vela novich fajn ludi
Jak často a kdy jsem online: online takže študujem tak to neije tak často ale som tu cez týžden je to všeliake ale snažim sa tu biť čo najčastejšie ale piatok som tu od 17:00 nonstop do nedele 15:00 ked idem na intrak
Můžeš být online do 24:00? Neni problém aj dlhšie ked bude treba
Alti: Mám 1
O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: rad skušam niešo nove, nerád sa vzdavam