View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 11:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Oomie - Assa Rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Oomie - Assa Rogue
O postavě:
Nick: Oomie
Class a spec:Assa PvE / Assa PvP
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Oomie
Screen UI:
Rogue - http://img855.imageshack.us/img855/592/ ... 132609.jpg (moc nescreenuju, poslední screen jsem fotil cca před měsícem na AT, když odevzdával Nutcracker, v PvE to mám stejné, HfB místo Focus Kicku)
Priest - http://img829.imageshack.us/img829/9562 ... 212006.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Talenty - viz. Armory
Rotace - Muti, Enve popř. Muti Muti Enve, jednou za minutu refresh HfB. Open klasicky garrote -> HfB -> SnD
DBM, Omen? Nemám (nepotřebuju -,-)
Gemy - poison hit cap (315 tuším) a potom tvrdě gemovat AP
WoW historie a zkušenosti: Hraju třetím rokem, jsem PvP (2400 mmr na AT, 2500+ na twinu) i PvE hráč (prošel jsem vše, co na twinu jde). Když jsem v PvE guildě, tak dávám přednost PvE ofc.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyměnil za druida, protože mi hrozilo doživotní poškození čelních kůstek (feral PvP xD). Nicméně rogunu hraju dost dlouho a na twinu patřím k lepším, ne-li nejlepším rogue. Guildy Fatalia Arva -> Dragonslayers -> AD Infinitum -> Murlocs
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Nechodí se PvE a Kirtan ma male pelo.
Proč chci právě k Vám: Vypadáte jako dost solidní guilda, máte nějakou historii, nějaké úspěchy, máte v pohodě lidi. Prý by se našlo místo pro OP skilled rogue (což já jsem xD) tak to zkouším.
Jak často a kdy jsem online: Když mám čas a náladu. Pokud jsou domluvené raid times, tak si čas udělám ;)
Můžeš být online do 24:00? Přes víkend není problém, přes týden to vidím hůř - ráno hodně brzo vstávám :/ Ale nějaké domluvě / kompromisu se nebráním.
Alti: Priest Rngbossx...tam to vidím tak, že si nijnu s pugem solace a budu se věnovat pouze PvP.

O osobě:
Věk:17
Pohlaví: Oholené
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jmenuju se Pavel, chodím do druháku na gympl, mám rád ženy, chlast, zábavu, sport a dobrý kolektiv lidí kolem sebe. Jsem pohodový člověk a lidi se se mnou (prý) nenudí. Nějaké záliby...jezdím na sportovní tábory jako vedoucí, občas chodím do posilky / zaběhat si, hodně poslouchám hudbu (Dubstep, Drumy, House) hraju wow, chodím kalit a spím.

P.S. Nevadí mi, že se nedostanu na každý raid.

Díky. Oomie ;)

Fri Apr 27, 2012 7:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Oomie - Assa Rogue
Zkus si nechat pres noc PvE gear, at se na to muzem podivat. Dik.

Image
Image
Image

Fri Apr 27, 2012 10:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dodej aktualni screen UI s otevrenym char infem v rozumnem rozliseni.

Fri Apr 27, 2012 10:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
http://filesmelt.com/dl/WoWScrnShot_042812_100725.jpg
Ještě bych k tomu PvE equipu něco řekl:
Jak už jsem psal - jsem v guildě, kde se PvE totálně vypouští (důvod odchodu), takže mám na některých věcech špatné gemy a enchanty. Kdyby došlo k přijetí, tak si na hoďku udělám čas a dám to všecko do pořádku. Na charu mám ještě 75 emblemu a jeden trophy - čekám, až jich bude víc, potom to koupím najednou (abych nerušil prozatimní set bonus).
Na armory by měl být aktualizovaný PvE eq.

Sat Apr 28, 2012 8:13 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Neni 0 expertise docela malo ?

Image
Image
Image

Sat Apr 28, 2012 8:16 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ano, je to málo...
Bohužel hodně itemů na rogue, které obsahují expertise zároveň obsahují i Arp... jediná setová věc, která splňuje to, že má expertise bez arp je headka, kterou zatím nekupuju kvůli set bonusu, jak už jsem ostatně psal nahoře.
Zřejmě ten exp cap začnu řešit až s nějakým lepším equipem, protože s BiS je dost dobře možné, že Combat > Mutilate (a jak už jsem říkal, hodně věcí s exp. obsahuje i arp, což by skvěle vyhovovalo).
Ještě uvidím, no. Teoreticky to můžu vysocketovat, ale radši bych si fakt počkal na Expertise z equipu.

Sat Apr 28, 2012 10:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ja ti nevim jak u roguny ale expertise je celkove dost dulezitej stat a kdyz se podivam na nasi tak ma 232 coz dela 28 expertise to by mel byt hard cap u vetsiny class a je assa, myslim si ze je dost itemu na expertise bez armor pene tak s tim zkus neco udelat 0 expertise ti je max dobry do pvp kdyz mlatis nekoho ze zadu...

Sat Apr 28, 2012 11:17 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Na twinu stačí 24 expertise. (samozřejmě ten overcap není na škodu, ale není to určitě priorita)
Mám těch 75 emblemu + trophy, takže můžu koupit Headku s expertise + něco pogemovat...

Sat Apr 28, 2012 11:28 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja bych byl PRO. Ale nemuzes pocitat s mistem na main raid, zatim bys ukazoval svuj skill na druhym....

Proc si udesel z AD Infinitum?

Sun Apr 29, 2012 10:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja nemam nic proti, jen me znepokojuje tvoje prihlaska k HHH.
A jak rika Angelic, prozatim bys mel misto v druhym raidu. A kdyby jsi zapadl, pobral nejakej gear a ukazal nam skill urcite je sance na main raid. Stejne dokud neotevrou ToC HEroic je rozdil jen v tom, ze jeden je v nedeli a druhej v utery.

Image
Image
Image

Mon Apr 30, 2012 8:12 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next