|
Register •
FAQ
• Search • Login
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
TomyTT,Rogue Assassination(Envenom)
Author |
Message |
TomyTT
|
 Re: TomyTT,Rogue Assassination(Envenom)
ten kamos co by chcel do gildy se mnou jak som ho spominal sa menuje Annubis ..... nevim proc ale na arsenal armory ukazuje PVP equip ted momentalne  )
|
Mon Apr 11, 2011 6:57 pm |
|
 |
Mangler
|
Vychodniari sa dobre počuvajú a inak prihláška v pohode som tu krátko takže stavy nepoznám a moje slovo asi nie je nejak podstatné 
|
Mon Apr 11, 2011 7:19 pm |
|
 |
Gorben
|
Chtěl bych to ohodnotit nějak nezaujatě,ale asi mi to nepůjde,jelikož jak se zmínil je to můj parták do aren... Pokud nebudu brát v potaz tuhle věc,tak si myslím že ještě jedna roguna se hodí.Prakticky jedinej kdo chodí na raidy je Cappy a semtam Butcher,ale myslím si a asi to i sami poznáte (jelikož já už to z pár fightů a to nemyslím pvp) že má větší kvalitu než oba z nich,tím se nechci ani jednoho dotknout... Jako člověk je na pohodu a myslím že by konflikt neměl s nikým,přiblížil jsem mu jak to u nás v guildě vypadá a funguje a tak je připraven chodit ulduar s altama (spolu s tím dk co se s ním hlásí), takže za mě jasní ANO když už jsem ho dokopal ať se k nám nahlásí;)
btw. co se týká eq,je na tom velice dobře a rozhodně to není člověk který by se přiživoval na dmgi a výkonech ostatních,jak u některých nováčků bývá v oblibě...
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Mon Apr 11, 2011 9:27 pm |
|
 |
Gorben
|
Jsem pytel hoven a omylem jsem to smazal do píč* =D tady je odkaz screenutej http://img6.imageshack.us/f/prihlaska.png/
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Mon Apr 11, 2011 9:48 pm |
|
 |
Moomi
|
kdyz za nej rucis, tak prijaty. lock
p.s. je krasny jak cerstve promotnutej oficir jeste pise sáhodlouhy komentare k prihlaskam, ja uz mam radsi "neprijaty. lock"/"prijaty. lock"(malokdy))
Tue Apr 12, 2011 8:03 am |
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|