View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 8:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Dettephy - Demonology warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Dettephy - Demonology warlock
O postavě:
Nick:Dettephy

Class a spec:demonology warlock pve/ destro / afli na pvp

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Dettephy

Screen UI:
screen z twinstaru: http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 45ebe178af
screen z anthorie ( nech nevyzeram az ako taka lama :D): http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 578de63851 a http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 3fadfcd4ce
screen z offiku : http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... e6908ccbbe

Theorycraft: moje talenty som sa snazil prisposobit cistemu supportu raidu napr. ako improved healtstone , buff z
shadowboltu na bossa na 5% critu, lebo viem ze aj ked vytocim o 1-2 k dps menej raid to buffne o 10K dps ... cize hlavne niesom cisielkar a tieto talenty urcite budu velke plus pre vsetkych casterov v raide
DBM je samozrejmostou na raidoch, rotaciu rad preberem s vasim class leadrom ale urcite som si isty ze v nej nemam chyby, gemy socketujem zlte: 20haste, modre : haste / spirit, cervene: spell power /haste.

WoW historie a zkušenosti: WOW hrajem 4roky... zacinal som na servery anthoria potom som presiel na deffender a momentalne zacinam hrat kusok aj na offiku. Na twinstar ma prilakala pocentost ludi na servery a hlavne to ze sa tesim na progress ICC a Togc kde by som mohol byt uzitocnou pomocou s achievmentamy Kingslayer a Insanity

Historie postavy a guildy: warlock je moja srdcovka , nikdy som nehral inu classu ako locka aj ked historia mojej postavy na twine je v podstate nulova : kupil som ju asi pred dvoma tyzdnami cez aukciu ale je tu velka snaha zrobit gear co najrychlejsie a prispiet v progresse guildy najviac ako sa da. V guildach z anthorie som bol v jednej z top guild God of evil + v guilde nufici ( guilda so slusnym progressom), kde som robil class leadra lockov

Proč chci právě k Vám: Vasu guildu mi odporucal Buttcher ( spoluziak z vysokej) a hovoril o nej ako o top guilde na twinstary a podla mna kazdy chce byt v top guildach :)

Jak často a kdy jsem online: Ja som online v podstate kazdy den okrem Piatkov a sobotot vecera. Nocne hranie mi nerobi problem... Z progressov Lich kinga som zvyknuty hrat aj do 4 rana.

Můžeš být online do 24:00? Neni problém :D

Alti: ani jeden ... zastavam teoriu mat jednu postavu a hrat ju poriadne

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Mám
Vyznání: Viera rytierov Jedi
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: every day ima shufflin

Fri May 18, 2012 9:26 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Post Re: Dettephy - Demonology warlock
Je to pro skill. Ja by som ho bral. Bol by prinosom pre nasu guildu :). Fella typek ...

Fri May 18, 2012 9:47 pm
Report this post

Reply with quote
Mno, vypravis tu o demo talentech, ale na armory mas destro a dual nic....
Equip je teda dost bidnej, ani ne uroven full naxx...
A trosku si protirecis v tom, ze jako demo chces co nejvic supportnout raid, ale pritom gemujes haste, haste + spirit a sp + haste. Demo by mel jet na co nejvic SP a 2x modrej na SP + spirit. Kdyz uz chce supportovat raid.
Nicmene nepochybuju o tom, ze za warlocka hrat umis, zkusenosti uz mas taky dost a navic mas doporuceni ( sice od cloveka, kterej se posledni rok neukazal online, equipnutou postavu prodal a dost lidi v guilde s nim melo nejaky rozepre)

S tim co mas na sobe nemuzes pocitat s tim, ze by jsme te vzali do Toc, natoz do ToC HC (a UD uz ani nechodime), to se na me nemuzes zlobit. (vzdyt nemas ani hit cap). Ale verim, ze dobri hraci si dokazi postavu vysperkovat rychle, kdyz se trosku snazi.

Image
Image
Image

Sat May 19, 2012 12:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Buttcherko wrote:
Je to pro skill. Ja by som ho bral. Bol by prinosom pre nasu guildu :). Fella typek ...

ty si kto ? :shock:

typek nema ani prvy achiv za RDF (ak to ten armory ukazuje spravne) co si nejak protireci so snahou zhanat si eq, iba ak si pod snahou zohnat si eq predstavuje dostat sa do schpnejsej G a na prvom raide mu secko clothove narvu dobre ze nie na silu do trade :? pritom ten UD gear ide zohnat za emblemi s 5 manou ako nic,

Sat May 19, 2012 7:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No demo locka urcite potrebujem, me prijde ze porad naky nabirame aporad zadny nemame. Akorat sis moh poridit nakyho hezciho, nebo s nim neco udelat, nezs ho tu vystavil.

Pokud mas teda doporuceni (sice sem puvodne myslela ze to napsal nakej worldak, kdyz nepise z guild acc..ale ok), tak by to slo, ale s tim, ze se stejne nikam nepodivas, dokud se slusne neobleces.

Sat May 19, 2012 8:55 am
Report this post
Profile

Reply with quote
no mne je to jasne ze sa nedostanem do ziadneho vasho top raidu nejaky cas , o tom eq som si vedomi ze nemam gear aky je potreba, ja som pocital iba s tym ze by som bol nejaka nahrada na Toc 10 alebo UD 25 ked by vam niekto vypadol kym sa ten gear nenazbiera. Ale ak je treba posnazim sa zrobit co najlepsi gear a napisat tu prihlasku znova za tie 2 tyzdne

Sat May 19, 2012 11:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
na alt normaly 25 nebo 10ky se urcite misto najde.

za me urcite, lepsi si oblict locka kterej aspon neco umi a uz za to neco nahral nez zkouset nahodne nabrany lidi z worldu...a locka proste potrebujem

Sat May 19, 2012 12:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
yuro wrote:
kupil som ju asi pred dvoma tyzdnami cez aukciu ale je tu velka snaha zrobit gear co najrychlejsie

....jak psal Peho, jestli si za 14 dni nestihl ani jeden HC dung, tak nevim kde je ta snaha. (A porad jsem nepobral ty talenty, basnis o demu ale mas tam jen destro a to gemovani se mi taky moc nezda...)

Ano, demo warlocka potrebujem, ale urcite nepotrebujem warlocka v naxxgearu co se rozhodl koupit si char a zkusit si hrat na twinstaru. Ikdyby jsi do toho oblikani sel na 100% tak to par ID potrva a my potrebujem warlocky ted a ne za pul roku a to jeste pokud te to neomrzi. A pokud tvuj pristup ke guilde bude jako Butcheruv tak buh s nami.

Nemam problem s tim te nabrat do guildy a dat ti cas se nagearovat tak, aby jsi nam byl nejak prospesny...ale osobne tomu neverim ( Ne tomu ze jsi skill a umis hrat za warlocka, ale tomu ze se chytnes v guilde, equipnes ho a budes nas numero uno demo lock)

Image
Image
Image

Sat May 19, 2012 1:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE.

Talenty divny. Sokety divny. Glyphy divny. Hit cap nikde.
Kdyz zapomenu na low eq, tak si dost protirecis, pride mi ze demo locka moc neznas. Ty profese taky nejsou zrovna nejlepsi volba (ale to je trochu narocnejsi zmena).
Neni videt najaka snaha nebo snad cekas na g, kde z tebe sundaji ten bidnej eq? Za 2 tydny se da sehnat par slusnych itemu.

Sat May 19, 2012 1:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Peho wrote:
Buttcherko wrote:

ty si kto ? :shock:

typek nema ani prvy achiv za RDF (ak to ten armory ukazuje spravne) co si nejak protireci so snahou zhanat si eq, iba ak si pod snahou zohnat si eq predstavuje dostat sa do schpnejsej G a na prvom raide mu secko clothove narvu dobre ze nie na silu do trade :? pritom ten UD gear ide zohnat za emblemi s 5 manou ako nic,

no ja som v tejto guildy 3 roky(teraz som mal pauzu 9 mesiacov), sme davali ilidana este na tbc... mne zase vobec nehovori nic tvoj nick ...
a ku dettephymu. noaco ze nema gear ... ale vie taktiky, si na anthorii daval bez wipu toc aj togc aj icc... aj full wf dal taze za locka vie perfektne hrat. pojde raz ulduar s altmi a ma gear. ruku do ohna dam ze vie hrat locka. mali sme v guilde kade jakych ludi, co dokazali skapat 3x za bossa... nevidim dovod preco by nemohol do guildy ked ma brain a guilde chyba prave lock.

Sat May 19, 2012 9:34 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next