View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 12:33 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Anathem-Frost Dk 
Author Message

Reply with quote
Post Anathem-Frost Dk
Nick: Anathem
Class a spec : Frost-dual talents dps/Blood Tank
Talenty a armorky: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Anathem
Screen UI : http://imageshack.us/photo/my-images/16 ... 32836.jpg/
Theorycraft : Talenty jsem si udelal ze zacatku podle webu,pozdeji jsem si je poupravil dle obrazu svému,Staty jedu hlavně do strenght a pokud nemam hit cap tak i zlute dam nejake do hitu,enchaty mam snad ti nejlepsí co jdou pro Dmg na pve,Rotaci mam IT>PS>OB>BS(takto dokola,hlídam si dotky a refresuju je pestilkou),když je runa tak dam FS,a když procne talent ci pokud je hodne mobek tak HB
Addony : používam DBM,omen,skadu
WoW historie a zkušenosti : Hraji wow již 4 roky z toho 2 za dk,na twinstaru hraji již dobrý rok a nějaký měsíc k tomu.Co se týče pve tak jsem se popral snad se všema bosama(kromě algalona) co jsou na lvlu 80wotlk verze.
Historie postavy a guildy:Za dk jsem začal hrat hned co jsem doexpil lvl 55,to jsem byl v expicí gildě později-když jsem dal 80lvl jsem byl samotář dokud jsem se nedostal přes známeho ke strážcům mrtvých a tam jsem do teď.
Důvod odchodu z guildy:V poslední době tam velice upadá morálka a s tím i kvalita raidů,lidé začínají být na sebe nepříjemní a to jse mi nelíbí
Proč chci právě k Vám: Hodně jsem o vás slyšel a co jsem byl s některým od vás raid,tak jsem si všiml kvality a též vstřícného chování k ostatním hráčům,což je to co hledám.
Jak často a kdy jsem online:Pracovní dny od 19.00-01.00 a o víkendech pokud nemám jiné "aktivity" tak od 16.00 do 03.00
Můžeš být online do 24:00? : bez problému
Alti: mám 2
O osobě:
Věk:17
Pohlaví: Muž ;)
Vyznání: Ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Vesničan z okolí prahy co rád zajde na pivko

Sun May 27, 2012 9:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Anathem-Frost Dk
fuj to je hnusna modra :D Ten Screen UI uz jsem nekde videl, nedaval sis k nam nahodou uz nekdy prihlasku ? Frost Dk potrebujeme, ale cekame spis na nekoho, kdo bude mit aspon expertise cap... za me NE

Image
Image
Image

Sun May 27, 2012 9:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE

Sun May 27, 2012 10:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
anathem wrote:
tak jsem si všiml kvality a též vstřícného chování k ostatním hráčům,což je to co hledám.

Rly?? Sakra, asi me neco uniklo...

Mon May 28, 2012 8:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak řekl Gonz, frosta nebo respektive jakýkoliv jedno DK je potřeba a uvítali bychom ho, ale jelikož já meele a DK vůbec nerozumim nemůžu ani posoudit jestli jsi zrovna ty ten vhodný. Na druhou stranu nic proti nějaký zkoušce nemám, takže za mě neutrál :roll: . Zkus tu napsat něco na svojí obhajobu a nebo něčim zaujmout, proč zrovna ty bys měl být přínosem.

Mon May 28, 2012 1:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No, :D Hraju za své dk dlouho a rád,mám ho vymazlené,achievy,profky,repky,enchy glyphy..prostě snažim se ho mít na perfect a s tim exp. capem..nwm,nikdY sem na něj nehrál a ani sem se ho nesnažil mít a ani mi nepřijde že mi to nějak dodguje ale díky za tip,nějaký gem na něj pridám :) ....človek se přece jen pořád učí :D
Přínosem do gildy bych byl např. dpskem který se pohybuje kolem tech 6-6.5k,zkušenostmi kterých sem za ta léta tky pár nazbíral,asi jediný slabčí dung kde jestě mám co lepšit jsou lasti v Ud,jinak nemám s žádnýma bosama problém ani co se týče icc.Pak tky myslím že moje profka se v raidu tky hodí..přece jen Mailbox nebo Jevees se vždy hodí 8-)
No čiňte jak uznáte za vhodné,ja si myslím že se v gildě ani raidu neztratím ;)

Mon May 28, 2012 2:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mining mi teda nepride jako vymazlena profka. Jeste postradam trochu vic bindu.

Ja bych ti treba dal sanci na nejake 10ce nebo pripadne na 25ce.

Mon May 28, 2012 2:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja teda nazor nezmenim.....absolutni absence bindu....navic prihlaska do jiny guildy hned potom co se obevilo prvni ne.
Hledame nekoho top, ne nekoho kdo bude naklikavat ctvrtinu abilit co ma v zakladni rotaci a nema ani nejakej addon co by mu hlidal procy aby mohl maximalizovat svou dmg...

Image
Image
Image

Mon May 28, 2012 3:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
na procy mám mikscrollingbattletext ;)
a s bindama....zakladní rotaci mam nabindovanou celou,věci jako trinkety ci HB se spouštěj individuálně podle situace či procu a to si radči kliknu ;)

Mon May 28, 2012 5:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
mik na procy? co takhle power auras? mnohem lepsi. + za me ne

Mon May 28, 2012 10:18 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next